Цитирай Първоначално написано от valdesbg
Е ако те познавах лично.. нямаше да си без девойка Но това е една друга тема.

По въпроса - при 20+ възраст.. онлайн почти нищо не може да се случи. т.е. добре ще е да се видите на живо... ама.. ти като казваш че ти е проблемно пътуването. колко километра ви делят, ако не е тайна?

Мисля че донякъде ти влизам в положението, защото... горе долу и при мен е така.

Приятелство е лесно...връзка е рудно. Ми що не поставиш въпроса така по директно.. поне да не се гледате като зайци на нива, ми да си знаете кой какво иска. Щото ако си траеш така.. накрая ще избухне всичко, което се е натрупвало от прикриването и не-споделянето на очевидното... И нещата ще се прее*ат

Ще ми се смееш ако ти кажа колко е пътуването. Една нищожна спирчица с влака до другата част на града ми и още една до другият град. Смешно нали? Но не е само това. Тук има и проблеми от друго естествено поне при мен и за това слушам повече разума дори и да е грешно, а тези неща ме спират като някаква стена да кажа че искам любов въпреки че я искам камо ли пък да и кажа че искам връзка с нея.

П.П.В крайна сметка ще изпусна и поредната отдала ми се възможност. Понякога съдбата има наистина много странно чувство за хумор.