От много време се каня да пусна тема, но чак сега се реших, по простата причина, че аз сама не мога да намеря решението на моя "проблем".

Най-близката ми приятелка от класа е страшно.. обикновена. Това, че приема всичко буквално и винаги се води по общо приетото ме побърква. През деня си прекарваме много добре. В училище се разбираме много добре, след училище излизаме (преди училище), ходим заедно на моето село, на нейното. Просто понякога като подхванем някоя тема и тя се изкаже с нейните разбирания и.. не знам. Ужасно скучно ми е да говоря с нея по някои въпроси. Нито ме разбира, нито дава да и се обясни.
Това, което най-много ме дразни е, че се опитва да се впише в обстановката (особено като се съберем и с други приятели). Говори и прави неща, които не мисли. Проявява нещо, което би трябвало да е чувство за хумор, но не се получава.
Не знам какво да правя. Тя ми е много добра приятелка, но характера и до някаква степен ме влудява. Имам чувството понякога, че говоря с малко детенце, на което мама и тати още му казват кое е правилно и кое не.
Не знам и дали проблема е в нея или в мен.