.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, хубаво де. Ама аз пиех Диане 35, а те съвсем не са от новите и модерни ОК. Само те обаче ми помагаха за кистите. Предвид това гинеколожката, която ми ги изписа се презастрахова.

Преди това пиех Логест и то около година и половина без пауза. Яйчниците ми бяха намалели повече от 2 пъти. По дължина бяха станали 11-12 мм при поне 25-30 в нормално състояние. Направо се уплаших.

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    Аз имам друг въпрос, но няма смисъл да правя нова тема Та, днес ходих на гинеколог за да се консултирам кой вариант е по удачен за изместването на цикъла (ще ходя на море .. както и да е) и гинеколожката ми каза, че след края на опаковката ОК веднага да започна нова, без да правя пауза. Тъй като съвсем забравих да я попитам -> Въпросът ми е, когато не се направи пауза, продължавам ли да съм предпазена ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Естествено!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    Благодаря просто исках да съм по-спокойна

Повече от фен
    аа само да питам видях нещо за некви паузи аз също пия ама никой не ми е казал 4е треа да правя паузи

^ Както вече казаха това явно е отживелица.

Амиии има ли начин да променя времето, в което пия хапчето? С 1-2 часа примерно

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    1-2 часа не би трябвало да са проблем. Аз като пиех Ясмин (спрях ги че ми се беше качило тромбо-нещо-си и бях 2 дена в болница. Лекарите казаха че с 90% сигурност имам тромбоза ама ми се размина.) се е случвало да ги пия с 1-2 часа закъснение и не е имало проблем. Виж дали в листовката на твоите хапчета пише нещо за часовете (в мойта пише само ако искам да сменя деня в който ми идва какво да направя) или се консултирай с гинеколога си.

Не, в листовката и в интернет не пише за смяна на часа. Само там ако пропуснеш к'во да правиш.
    Да, най-вероятно ще питам гинеколога си преди да предприема нещо.
    Мерси

1-2 часа наистина не би трябвало да е проблем - в крайна сметка хапчетата действат малко повече от 24 часа, а ги пиеш на толкова за да си сигурна, че няма да има фалове.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    1-2 часа не са проблем. Винаги съм ги пила когато стана сутрин,независимо дали е в 6 или в 10 сутринта. Блистерът е до телефона и като изключа алармата, пия хапчето. До 12 часа разлика в часа на приема няма проблем. Важното е да си изградиш навик.

Аз ги пия вечер и понякога се налага да стоя и да чакам само заради тях, което не е много удобно. Може би не прецених добре в началото.

Град
    пространството на Дисе
    Една таблетка те пази 36 часа. Колко още човека трябва да се изредят да ти обясняват, че този един и същи час е за удобство, а не за издребняване? Можеш да ги пиеш днес сутринта в 8, утре по обяд в 12, вдругиден в 15, идната седмица в полунощ. Важното е да не пропускаш ден без таблетка. Сега вдяна ли?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Аз го схванах и първия път и съм го знаела, просто исках да бъда сигурна. Не бъди толкова нападателна.

Град
    пространството на Дисе
    Не съм нападателна. Просто ти натъртих казаното от хорато преди мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си