- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за тампоните?!!
Детствена съм, апък искам да използвам тампони. Кажете ми има ли някакви отрицателни ефекти от използването им? А вярно ли е, че може да остане памук от тампона отдолу (досещати се закъде говоря)?! И колко навътре трябва да го пъхна? Чакам отговори![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми не мисля,че ще имаш проблеми..Братовчедка ми носи тампони от 13 годишна някъде (а сега е на 16) и не е имала никакви проблеми..
Иначе то си пише на тях какво да правиш,как да го използваш и колко навътре да го "пъхнеш"
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ок. МерсиПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Абсолютно безвредни са. споко!! вземи си от най-малките размери, ще ти бъде по-лесно да го "пъхнеш"![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Аз вчера си взех една опаковка и днес попрегледах листовката и видях едни картинки и на тях беше показано до къде е правилно да се ,,пъхне". Стори ми се много навътре и се уплаших малко. Не знам...кажете ми има ли нещо страшно?! Аз мисля, че няма и ще се престраша, но питам просто за по-голяма сигурност. Ще прочета листовката по-добре. И там между другото пешеше, че може да се използват от детствени момичета. Е, за това поне се успокоих вече!Първоначално написано от Paramour
![]()
![]()
![]()
Няма нищо страшно..
Спокойно![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Спокойно и аз съм детствена и ползвам тампони..![]()
+1Първоначално написано от sunshiine3
Просто аз
и аз като бях девствена ползвах тампониии продължавам де! ;D ..
Няма нищо страшно..много по-добре е отколкото през лятото да се изпарваш с тея превръзки..![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
чувала съм, че ако си девствена и използваш тампони има опасност да си изгубиш девствеността...
И разискването започва отново...
Първоначално написано от tanichka93
Амм честно казано и моето мнение е подобно...Важен е размерът на тампоните и докаде ги вкарваш, но пак ме съмнява чв си оставаш девствена...
вижте ся, щото ми е смешно и не моа са сдържаПървоначално написано от tanichka93
![]()
сичките момичета сте филмирани, че девствеността при вас означава нещо да се отвори, разкъса, болка, кръв сякфи такива асоциации... девственост се губи само и единствено от момче, от мъжки полов орган, пенис, патка, както щете
девствеността не е нещо материално, защото не си губиш ципата, нали
![]()
![]()
девствеността е нещо въображаемо, което само знаеш че имаш или нямаш ... така че от тампон можеш да се отвориш, ама ше си изгубиш девствеността само като фанеш да се стимулираш с него
![]()
![]()
![]()
Както каза DemonchY има разлика между това да ти се скъса ципата и да си изгубиш девствеността... Няма място за притеснение. Взимай по-малки тампони. То и аз сега съм решила да пробвам с тампони, но още не съм се престарашила... Както и да е.
Нищо, че аз пускам темата, ама това което си написал/а си е вярно!Първоначално написано от DemonchY
Ами да ви питам още: Мога ли да използвам също и големината Normal или са много големи за детствени?
Можеш да използваш каквито си искаш. Дали ще са от по-малките или от по-големите, то си зависи от менстроацията, а не от това детствена ли си или не.Първоначално написано от LipSy
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
ОК! Мерси за отговораПървоначално написано от Paramour
![]()
![]()
![]()
np... ако има нещо питайПървоначално написано от LipSy
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
А има ли значение дали сме по-тясни или по-широки,защото честно казано чувсвам дискомфорт докато ги слагам и не мога да си го обесня![]()
Ами за това.. не знам.Първоначално написано от b3b3t0y
Ти за първи път ли си слагаш тампон или всеки път като си слагаш чувстваш дискомфорт?![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Първоначално написано от DemonchY
Батее...легнах от смях с коментара тиЕВАЛА...много добре го каза
![]()
![]()
![]()
Първия път когато слагах още първия път беше успешен,но вчера нещо не станаПървоначално написано от Paramour
;дд в смис пъхнах го ама не ми беше удобно..
btw съм девсвена ..
Аз пък не мога да го пъхна!![]()
![]()
Някак си ме боли и не влиза! На някой да му се е случвало?!
Кажете ми защо може да е така?
И при мен единия път беше станало така...Първоначално написано от b3b3t0y
явно не си го сложила както трябва или не си го пъхнала достатъчно навътреПробвай пак иии ... ще се научиш точно как се слага
![]()
п.п. Може би първия път е било късмета на начинаещия ;д
МОМИЧЕ!
No I can't