.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

b3b3t0y написа:
    А има ли значение дали сме по-тясни или по-широки,защото честно казано чувсвам дискомфорт докато ги слагам и не мога да си го обесня Sad

Ами за това.. не знам.
    Ти за първи път ли си слагаш тампон или всеки път като си слагаш чувстваш дискомфорт? Surprised

Първия път когато слагах още първия път беше успешен,но вчера нещо не стана Surprised ;дд в смис пъхнах го ама не ми беше удобно..
    btw съм девсвена ..

отпусни се.. и не се притеснявай ще го пъхнеш споко

Аз ползвам тампони от 3 години и до ден днешен чувствам дискомфорт като го слагам и изваждам Относно това че ти е било неудобно,пъхни го по-навътре.Ако си го сложила правилно н би трябвало да го осещаш.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Стара тема!!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Ти си мнн зе как ще използваш тампони толкова малка превръзките са по удобни и може и с хартия да ги заменяш щом нямаш а тампоните трябва да купуваш
    не ползвай тампони
    Всеки с мнението си! Аз като съм си решила така, така и ще пробвам. Е добре, то по твоята логика значи за превръзките никакви пари не даваш, така ли?! На мен пък превръзките не са ми удобни и затова търся други начини!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    xxKiFlAxx - По начина ти на мислене,си личи кой е
    зле..Това,че на теб не ти харесват и не са ти удобни тампоните - не означава,че и при нея ще е така..
    А и тя по всяко време - може да мине отново на превръзките..Щом веднъж е започнала - не означава,че трябва и да продължи с тях..
    - А и как така "не винаги си купувам": ползваш постоянно някакви "хартийки и парцали" ли ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    превръзките са по удобни и може и с хартия да ги заменяш щом нямаш

олелеее
    не мога повече
    че то по същата логика може само тоалетна хартия и кърпички да си купуваш и да си ги слагаш
    умирам
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Еми аз предпочитам превръзки.Не,че са опасни тампоните,просто ми отнемат повече време и усилия
    Слагането не е трудно,но при изваждането е гадната работа,поне при мен.Спомням си 1вия път,когато ползвах тампон как щях да се разрева,че не мога да го извадя.Беше се подул и болеше при изваждането (девствена). Е оживях все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си