- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали възможност
Преди два дни с приятеля ми правихме секс без презерватив...той свърши но не във мен и пак започнахме да правим секс има ли възможност да съм бременна?![]()
Възможност за забременяване има дори и да е минимална, много зависи в кой период от месечния цикъл си била.
Да има вероятност!Да си чувала за предеякулационна течност?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Мани я тая течност. След акто веднъж свършии и душ и пикане не помага. Повтаряш ли риска е по-висок, защото остават войници в каналчето на члена.Първоначално написано от fear4o
мисля, че все пак сме единни, че има шанс да забременееПървоначално написано от dimitar_ak
естествено , че има...то да ти писне от тинейджърчета дет падат от Марс тука...не разбирам какво толкова ви коства да си сложите 1 презервативПървоначално написано от missyou
![]()
Айде,пожелавам ви момиченце шоту съм добричка![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Разбира се, че има. Ако все пак този път ти се размине и не забременееш, не повтаряй грешката си занапред.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Aма ако е момче да го кръстите на мен!Първоначално написано от krokkrok
Да, по дяволите, има! Ей така стават нежеланите бременности - от лигли, които правят секс без предпазни мерки!
Мале на една страница 5 еднакви теми....
Винаги има шанс.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Бих казал : Хвърли един поглед на темите обосновени като *важни* преди да задаваш въпроси там перфектно си е описано всичко![]()
(ощи немога да давам линкчитъ)
Преди около 1 седмица и няколко дена правихме секс с приятеля ми. Естествен но бяхме с кондом. Но когато решихме да приключваме вече, защото и време нямаше, той го махна, не беше свършвал. Имаше няколко прониквания без него, след това го извади `` така да се изразя `` и тогава свърши, дори не можа. Отдели се само някаква течност, която при всеки се отделя преди свършване. Въпреки това се притеснявам дали може да съм бременна, реших да ви попитам и се надявам на разбиране от ваша страна.
1Не мисля, че има шанс, но не съм сигурен!Нещо не разбрах много добре кво е станало не знам дали е защото съм рус или просто ти не можеш да обясняваш!Първоначално написано от gamegame
2Шанса винаги е 50% или си бременна или не си!