.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Поправка по СИП?

Възможно ли е да те оставят на заварка по СИП? Подготвителна година съм (8 клас) и ходя на СИП химия, който е задължителен. Първия срок с голям зор ми писа госпожата 3, но този през целия април не съм ходила на училище поради здравословни причини и ми каза, че нямам нито една оценка, а трябва да имам 3 и може да ме остави на поправка. Та се чудех възможно ли е?

Поправка по СИП

Доколкото знам,на поправка се остава само по задължителна,профилирана и задължителноизбираема подготовка,но не и по СИП,защото СИП-овете не са задължителни часове!

"ходя на СИП химия, който е задължителен"

СИП - свободно избираем предмет и задължителен нещо не се връзват. Значи си е ЗИП Химия. Така де, мисля, че е напълно възможно да те остави на поправителен. Края на срока е скоро и, според мен, няма да можеш да изкараш 3 оценки. Като при това има и много неучебни дни

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkWhisper
    "ходя на СИП химия, който е задължителен"

СИП - свободно избираем предмет и задължителен нещо не се връзват. Значи си е ЗИП Химия. Така де, мисля, че е напълно възможно да те остави на поправителен. Края на срока е скоро и, според мен, няма да можеш да изкараш 3 оценки. Като при това има и много неучебни дни
    И ние имаме задължителен СИП по Френски

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Ами да може да има задължителен СИП, ако си подготве. Аз лично имам т.нар. СИП Английски език. Никога не съм имала желание да ходя, ама и никога не са ме питали. В началото на годината ни обясниха с две думи: води се СИП, но си е задължителен. И като не отидеш ти бамкат отсъствията и те тормозят след това като едното нищо.

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Ами да може да има задължителен СИП, ако си подготве. Аз лично имам т.нар. СИП Английски език. Никога не съм имала желание да ходя, ама и никога не са ме питали. В началото на годината ни обясниха с две думи: води се СИП, но си е задължителен[/color]. И като не отидеш ти бамкат отсъствията и те тормозят след това като едното нищо.

Същото ни казаха и на нас. Аз заради това се притеснявам, защото съм подготве тази година, а профилиращия ми предмет е химия, който го взимаме като СИП, не като ЗП.

P.S. Благодаря за отговорите Надявам се да не повтарям 8 клас заради СИП-а

Re: Поправка по СИП?

Цитирай Първоначално написано от imp0ssible
    Възможно ли е да те оставят на заварка по СИП? Подготвителна година съм (8 клас) и ходя на СИП химия, който е задължителен. Първия срок с голям зор ми писа госпожата 3, но този през целия април не съм ходила на училище поради здравословни причини и ми каза, че нямам нито една оценка, а трябва да имам 3 и може да ме остави на поправка. Та се чудех възможно ли е?
    кви са тия задължителни Сипове бе аз завърших тая година 12 клас и такова нещо не съм виждала ... има закони ,които не позволяват сиповете да са нещо задължително в което и да е училище ,където и да е .Май се бъркаш с Зип ,които са част от задължителните предмети ...
    sleda ot lubovta

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Нищо не бъркаме. Да си снимам бележника и да ви покажа, ако не вярвате.. То, ако законите се спазваха нямаше да сме на това дередже.

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Нищо не бъркаме. Да си снимам бележника и да ви покажа, ако не вярвате.. То, ако законите се спазваха нямаше да сме на това дередже.
    Явно някой яко ва тормози ,щот не би трябвало да е така.
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не би трябвало да е така,но и при нас СИП по АЕ е задължителен..Ако не си в час - пишат ти отсъствие или двойка..Бе какво да ви кажа - тъпо е,но няма как..Освен да напишеш някаква молба,че вече се отказваш от СИП по еди-кой си предмет
    Иначе не би трябвало да те оставят на изпит
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

НЕВЪЗМОЖНО е да те остави на поправителен по СИП-а..

Не би трябвало да те остави на поправителен по СИП.
    А относно задължителността - води се свободно-избираема подготовка, но задължителна. Нали е подготовка все пак..
    Everything fades away, come turning of the tide
    For your love I'm sorry
    For your pain, don't worry
    Everything fades away
    Everything fades away

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си