- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Един гоооолям лексикон : )))
[quote="fenkaaa"]Малко занимавкаЕто ги и въпросите
01. Как се казваш?Аля
02. Кои са никовете, които използваш? Каквито ми хрумнат
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те?Дархаресвам ги
04. На колко години си?18
05. Коя зодия си?водолей
06. Какво е твоето хоби?да гледам футбол
07. Кой е любимият ти филм?много са
08. Имаш ли брат или сестра?и двете
09. Имаш ли домашен любимец?не
10. Какъв е юбимият ти цвят?розоврсин и бял
11. Кой е любимият ти предмет в училище?история
12. В кой град живееш?Пловдив
13. Какво мислиш за приятелството?Много познати,малко приятели...
14. А за любовта? Защо?Може да дойде неочаквано...
15. Какво според теб е животът?Най-големия подарък
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне?Нямам такъв враг
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо?Не,много тъпо там
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо?Не
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш?Незнам
20. От кой отбор си?Glory,glory Man United!!!
21. Мислиш ли,че бог съществува?Да
22. В какво/кого вярваш?В Бог и добрите хора
23. Каква музика слушаш?Всякаква
24. Обичаш ли да мечтаеш?Да
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними?Да
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо?Всеки го е страх..
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо?Не,защото не искам децата ми да са провал като мене... :Д
28. Какво мислиш за възрастните/децата?Възрастните са луди,а децата сладури
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях?Не
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил?Не
31. Твоето мото?Нямам
32. Би ли сменил пола си? Защо?Не
33. Обичаш ли животните и малките деца?да
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш?да
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо?незнам
36. Къде най-често може да те срещне човек?в леглото ми
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той?да правем добро
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея?да
39. Какъв не искаш да бъдеш?лоша
40. Какво те вбесява най-много?някой да ми мълчи
41. Идеалист ли си?не
42. Какви хора харесваш?непринудени
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек?добър
44. Можеш ли да си внушиш всичко?не
45. Завиждаш ли на някого?дарвсеки завижда
46. Расист ли си?не
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене?да,всички вкусни манджи
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо?не
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш?нищо,игнорирам ги
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого?не
51. Коя е любимата ти държава?България
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил?Да,естествено
53. Можеш ли да пазиш тайна?зависи
54. Какво значи според теб търпение?непознато чувство
55. Имаш ли комплекс за малоценност?не
56. А мания за величие?не
57. Искрен ли си с хората?зависи
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си?не
59. Смяташ ли, че те подценяват?понякога
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед?не
61. Често ли грешиш в преценките си?да
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае?да
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска.страх ме е да стоя сама;понякога плача преди да заспя;не обичам пилешко
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил?незнам
65. Какво мислиш за утрешния ден?интересен
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите?ограничени
67. Какво според теб е лъжата?зависи
68. Би ли сменил стар приятел за нов?зависи
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото?доброто
70. Би ли сменил родителите си?не
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш?не
72. Някога бил ли си истински нещастен?да
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо?вече не пуша
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците?забавление
75. Какво мислиш за противополжния пол?еми мъже...
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери?това е нещо нормално
77. Винаги ли държиш на дадената дума?не
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар?всички
79. Имаш ли идол? Кой е той?не
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса?да
81. Дразни ли те този въпрос?не
82. А този?не
83. А какво мислиш сега зда търпението?не съм терпелива
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои?еми да са живи и здрави
85. Дата на попълване:22 часа
86. Честно ли отговори на въпросите?да
напрао се ебаваш с мен
1.Борис
2.MeRcuRiaN,PyCHaKa и други
3.всичко което съм измислил си го харесвам и лигиди и меркуриан са си авторски а рускака защото ме наричат така
6.футбол компютър.....
на другите не ми се отговаря![]()
![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Най-смисления лексикон, който съм попълвала.Първоначално написано от fenkaaa
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
01. Как се казваш? Накратко ме наричат Еви.. :]
02. Кои са никовете, които използваш? IndependentGirl, а с другите два спрях да влизам преди години.
03. Харесваш ли името си? Да, защото е рядко срещано. А ника? Да, защото донякъде ме описва. Знаеш ли откъде произхождат те? Да.
04. На колко години си? 17.
05. Коя зодия си? Водолей.
06. Какво е твоето хоби? Спортни танци и много други.
07. Кой е любимият ти филм? Нямам любим. Много филми ми харесват.
08. Имаш ли брат или сестра? Не.
09. Имаш ли домашен любимец? Да, няколко.
10. Какъв е юбимият ти цвят? Син, но и бял, черен и сив също много харесвам.
11. Кой е любимият ти предмет в училище? Психология и биология.
12. В кой град живееш? Ботевград.
13. Какво мислиш за приятелството? Има го, истинското приятелство, но трудно се намира.. особено в днешно време. :}
14. А за любовта? Защо? Има я, и нея, и вярвам в нея. Тя ще спаси света..![]()
15. Какво според теб е животът? Възможност човек да открие и опознае себе си, да направи и постигне каквото иска.. и изобщо животът си е едно предизвикателство.
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? Ще се дръпна и ще го шамаросам.
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? Да, защото има часове, които са ми интересни и има какво да науча в тях. Пък и в училище си е голямо шоу.
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? Не.
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? Не съм се замисляла. В днешно време комуникацията е толкова напреднала, че за какви писма си говорим.
20. От кой отбор си? Левски.
21. Мислиш ли,че бог съществува? По-важното е, че вярвам в него, а пък дали съществува никой не може да каже.
22. В какво/кого вярваш? В себе си, в родителите ми, в някои приятели(до някаква степен им имам доверие), в любовта и в късмета.
23. Каква музика слушаш? Предимно чалга, но и всичко друго, което ми хареса.
24. Обичаш ли да мечтаеш? Да, но за реални неща.
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? Повечето да.
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? Страх ме е от самата себе си, защото всичко за всеки зависи от самия него. Иначе от паяци много ме е страх.
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? Да. Много съм благодарна на родителите ми за възпитанието и живота, които са ми дали и им се възхищавам за това, че са ме превърнали в човека, който съм. :}
28. Какво мислиш за възрастните/децата? Разликата във времената и в поколенията си казва думата, затова и имат разногласия.
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? Да, разбирам ги, и възрастните и децата.Сами за себе си и двете страни имат право.
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? Да. На човека, който трябва да го знае и може би на една приятелка.
31. Твоето мото? "Това, което човек сам си направи и Господ не може да му го направи."
32. Би ли сменил пола си? Защо? Не, защото си ми харесва да съм момиче, а и щом съм се родила момиче значи така трябва да бъде.
33. Обичаш ли животните и малките деца? Да, много.
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? Да. Държа се естествено пред всякакви хора.
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? Не.
36. Къде най-често може да те срещне човек? Навсякъде. Ходя на много и различни места, обичам да си разнообразявам. Е, има и дни, в които обичам да си се застоявам вкъщи.
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? Да, замисляла съм се. Живота има смисъл, но просто за всеки човек е различен. Според мен е в това човек да се бори за нещо, да постигне нещо, да открие щастието и любовта си.
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? Да, да.
39. Какъв не искаш да бъдеш? Не искам да си мисля, че всичко, което правя и давам от себе си за хората, за които ми пука е все недостатъчно. Както и не искам да съм толкова добра, защото много се опитват да ми се качват на главата. И може би не искам да съм толкова срамежлива, защото много пъти срамът ми е изигравал лоша шега.
40. Какво те вбесява най-много? Простотията и ограничените хора.
41. Идеалист ли си? Донякъде.
42. Какви хора харесваш? Истински и различни, но все по-трудно се намират.
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? Не съм се замисляла, защото няма идеални хора.
44. Можеш ли да си внушиш всичко? Да, всичко е на психологическа основа.
45. Завиждаш ли на някого? Не, няма за какво. Всеки е различен и уникален сам по себе си.
46. Расист ли си? Не, но определено имам някаква непоносимост към турци и роми.
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? Не, но е необходимост. По отношение на храна съм много капризна.
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? Не, просто съм неспособна да мразя.
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? Нямам врагове, но определено има хора, които не ми харесват и не се разбирам с тях и следователно се стремя да не поддържам контакт с тях.
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? Не.
51. Коя е любимата ти държава? България, колкото и странно да звучи си обичам родината въпреки всичко.
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? Ходила съм в Италия и Турция и беше много хубаво.
53. Можеш ли да пазиш тайна? Да.
54. Какво значи според теб търпение? Човек да има много здрави нерви, а аз определено съм много търпелив човек, но идва и момент, в който се изчерпва и моето търпение.
55. Имаш ли комплекс за малоценност? Не.
56. А мания за величие? Не.
57. Искрен ли си с хората? Да, старая се.
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? Не бих се превъзпитала. Старая се да променя някои черти от характера ми.
59. Смяташ ли, че те подценяват? Понякога.
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? Да.
61. Често ли грешиш в преценките си? Не.
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? Да.
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. Нямам някаква кой знае каква голяма тайна за себе си, така че не се сещам за нещо такова.
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? Ще прекратя всякакви контакти с човека. Това си е негово право и решение, то не може всички хора да ме харесват и обичат.
65. Какво мислиш за утрешния ден? Надявам се да не вали и да се събудя в добро настроение.
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? Жалка история.
67. Какво според теб е лъжата? Нещо, което колкото и да е лошо всеки човек е правил. Нищо хубаво не може да донесе една лъжа, но понякога е по-добре истината да бъде премълчана.
68. Би ли сменил стар приятел за нов? Не, но бих приела и новия.. приятели никога не са в повече.
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? Истинското търся. Доброто и лошото го има във всеки човек, но по-важно е човек да може да ги разграничава.
70. Би ли сменил родителите си? Не.
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? Не, щом съм обещала да не го казвам значи няма. Премислям какво говоря и правя не ми се случва "нещо случайно да ми се изплъзне от устата".
72. Някога бил ли си истински нещастен? Не, но така съм си мислила.
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? Не и не бих. Не виждам смисъл в това, като нищо добро няма да ми донесе, защо само допълнително да си съсипвам здравето.
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? Против наркотиците съм, а доколкото алкохола и за него съм против, но в умерени количества като има повод или на купон няма лошо.
75. Какво мислиш за противополжния пол? И двата пола имат своите предимства и недостатъци, но не могат едни без други.
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? Разделяме се. Изневяра не прощавам.
77. Винаги ли държиш на дадената дума? Да, разибра се, ако не мога да удържа просто няма да давам дума.
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? Не съм се замисляла, но One Tree Hill е един страхотен сериал и има какво да се научи от него.
79. Имаш ли идол? Кой е той? Идол нямам, но има хора, на които се възхищавам и много харесвам.Не са само известни, а и приятели и познати.
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? Докато не опитам не мога да ти кажа.
81. Дразни ли те този въпрос? Не, но мисля, че е излишен.![]()
82. А този? Същото като горния.![]()
83. А какво мислиш сега зда търпението? Каквото ти отговорих и по-рано.
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? Пълно е с пищящи и лигави пубери, които не знаят какво искат и само се оплакват. Мислят си, че имат големи проблеми, а когато се сблъскат с истинските проблеми тогава какво ще кажат. Иначе има и печени потребители, но малко са ми направили впечатление.
85. Дата на попълване: 30.05.2010г.
86. Честно ли отговори на въпросите? Да, постарах се.
01. Как се казваш? Елица
02. Кои са никовете, които използваш? Само elito96
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? Харесвам си името, ника не, знам
04. На колко години си? 14
05. Коя зодия си? Водолей
06. Какво е твоето хоби? -
07. Кой е любимият ти филм? Доста са
08. Имаш ли брат или сестра? Имам от всичко.
09. Имаш ли домашен любимец? Не
10. Какъв е юбимият ти цвят? Зелен, бял, червени жълт.
11. Кой е любимият ти предмет в училище? Физическо ;д
12. В кой град живееш? София
13. Какво мислиш за приятелството? Не мисля, че има истинско.
14. А за любовта? Защо? Дано да има, за мен има.
15. Какво според теб е животът? Игра, борба
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? Ще повърна ;д
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? Обичам, щот се срещам с хора, ама и често мразя, че ме мързи .
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? Обичам, по електронната поща :Д , на който се сетя.
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? Не съм мислила по въпроса.
20. От кой отбор си? Попринцип не гледам футбол, ама ЦСКА.
21. Мислиш ли,че бог съществува? Да, мисля.
22. В какво/кого вярваш? Вярвам в себе си.
23. Каква музика слушаш? БГ Рап, хип хоп, РнБ, рок, метъли др.
24. Обичаш ли да мечтаеш? Не много.
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? Да.
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? Да, от мишки , от паяци и др. ;д
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? Не, смятам да бъда по-добър родител !
28. Какво мислиш за възрастните/децата? Възрастните често се държът като деца, а децатаса си деца.
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? Да, що не .
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? Да. На някой приятел.
31. Твоето мото? "Никога не се доверявай на светлината в очите на едно момче, защото това е слънцето прозиращо през празната му тиква." ;д
32. Би ли сменил пола си? Защо? Защо да го сменям като мога да стана лезбийка, ама не смятам фа го правя. ;д
33. Обичаш ли животните и малките деца? Обожавам, както животни така и деца.
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? Да.
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? Да, много пъти, защото има хора ,които не са много тактични .
36. Къде най-често може да те срещне човек? В някой парк или в скайп ;д.
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? Да. Той е за да се осъвършенстваме и да променим съдбата си.
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? Мисля, че нямам.
39. Какъв не искаш да бъдеш? Не искам да бъда нищожество.
40. Какво те вбесява най-много? Хората да ме лъжат, да са некоректни и груби.
41. Идеалист ли си? Донякъде
42. Какви хора харесваш? Мили и забавни.
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? Не смятам, че трябва да съществува такъв.
44. Можеш ли да си внушиш всичко? О, мога и още как . ;д
45. Завиждаш ли на някого?Не.
46. Расист ли си? НЕЕЕ.. , това най-го мразя.
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? Много обичам, всичкоо .. ;д
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо?Мразя понякога себе си, защото не се харесвам.
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? Не им обръщам внимание.
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? Рядко.
51. Коя е любимата ти държава? България.. ;д
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? Да, била съм само в Гърция, скоро и в Белгия.
53. Можеш ли да пазиш тайна? Мога.
54. Какво значи според теб търпение? Нещо, което аз го имам в огромни количества.
55. Имаш ли комплекс за малоценност? Да.
56. А мания за величие? Не
57. Искрен ли си с хората? Да.
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? Всеки има неща в характера,които трябва да коригира ,така съм и аз, бих променила мързела си и др. ;д
59. Смяташ ли, че те подценяват? Не, даже понякога ме надценяват.
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? Да, първото мнение за мен е много важно.
61. Често ли грешиш в преценките си? Не
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? Да
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. Не ми стиска.
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? Ще ми стане интересно.
65. Какво мислиш за утрешния ден? Мисля, че пак ще вали ;д
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? Не ми харесват
67. Какво според теб е лъжата? Нещо ненyжно.
68. Би ли сменил стар приятел за нов? Не
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? Доброто
70. Би ли сменил родителите си? Не
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? Ако е за добро, да.
72. Някога бил ли си истински нещастен? Да.
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? Не, не бих. Много пари , много отрова, а каква е ползата??
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? Алкохола в нормални количества е приемливо ,но наркотиците и алкохола като цяло не са нещо , което ни помага, а точно обратното.
75. Какво мислиш за противополжния пол? Мисля, че има свестни мъжки.
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? Бих го зарязала или ще се опитам да го разбера и да му простя, защото го обичам , но зависи .
77. Винаги ли държиш на дадената дума? Често, но не винаги.
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? По реални случаи .
79. Имаш ли идол? Кой е той? Нямам.
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? Да
81. Дразни ли те този въпрос? Не
82. А този? Не
83. А какво мислиш сега зда търпението? В неизчерпаеми количества е
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? Не ги познавам лично, понякога някои са много груби и некоректни ;/. Някои, обаче са многозабавни.
85. Дата на попълване: 30 Май 2010г.
86. Честно ли отговори на въпросите? Да!
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
01. Как се казваш? Мартин
02. Кои са никовете, които използваш? Само vesji
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те?Мда, има и по - интересни имена и никове, но не са лоши,щом съм си ги харесал.
04. На колко години си? 17
05. Коя зодия си? Везни
06. Какво е твоето хоби? /
07. Кой е любимият ти филм? Изкуплението Шоушенк ( май така се пишеше )
08. Имаш ли брат или сестра? Биологични - не
09. Имаш ли домашен любимец? Дам едно голямо дибелоо котеее
10. Какъв е юбимият ти цвят? Зелено, жълто, многоцветно, не знам.
11. Кой е любимият ти предмет в училище? Химия, физика... даа даа.. интересно е бе хора!
13. Какво мислиш за приятелството? Сложно е... всякакви случай има но в повечето случаи няма приятелство в дадени моменти.
14. А за любовта? Защо? Любовта е основна част от стабилните отношения между семействата/двойките.
15. Какво според теб е животът? Ох.. почнаха сложните въпроси. Ами, живота е нещо сложно, може би изобщо това, че се питаме един вид ни отговаря на въпроса? Може би това наше.. задаване на въпроси ни потдържа живи, може би живота е въпрос.. или много въпроси - на които търсим отговори ..
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? Смъртен враг? Няма смисъл човек да има врагове.. камоли смъртни врагове. Може би аз самия съм си най - големия враг. Ако се целуна .. не знам ще се почувствам странно.
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? Обичам, защо не? Виждам се с познати хора, обменяме информация, обогатяваме знанията си.
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? Не мога да свикна с марките и адресите, но е-мейлите да, защо не.
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? Не съм мислил.
20. От кой отбор си? Ми.. не гледам футбол.. много.. хич.. но ЦСКА.
21. Мислиш ли,че бог съществува? Да, напълно обеден съм.
22. В какво/кого вярваш? В себе си, в жена ми и в родителите ми.
23. Каква музика слушаш? Която ме изпълва се нергия.
24. Обичаш ли да мечтаеш? Да. И докато мечтая -планирам, за да изпълня мечтите си.
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? Да.
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? Страх ме е от височини. Фобия сигурно..
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? Не, няма да подражавам, ще се постарая да ги подобря поне стократно!!
28. Какво мислиш за възрастните/децата? Възрастните са мъдри, децата се учат, за да могат някой ден да станат и те мъдри.
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? Да, обичам деца, обичам да ги уча на това което знам, а от възрастните да се уча на това което не знам и да го предам на децата.
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? Когато се влюбих в жена ми го разбрах още преди да го осъзная и го признах на момента.
31. Твоето мото? Човек се учи докато е жив.
32. Би ли сменил пола си? Защо? Не. Ако искам да имам отношения с моя пол.. може би просто ще стана хомосексуалист? Не знам звучи ми по - лесно.
33. Обичаш ли животните и малките деца? Много. Адски много. Обожавам и животните и децата.
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? Да
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? Оооо.. естествено, всеки се чувства излишен понякога. Кога кога.. когато примерно искам да помогна а помощта ми е излишна.
36. Къде най-често може да те срещне човек? В училище, в нас.
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? Замислям се понякога, когато имам нужда да си напомня за какво живея. Смисълът в моят живот е семейството.. няма друго![]()
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? Не.
39. Какъв не искаш да бъдеш? Не искам да бъда лош човек.
40. Какво те вбесява най-много? Лъжата. Сигурно единственото нещо.. и прикриването на информация..
41. Идеалист ли си? Дам.
42. Какви хора харесваш? Добри, ненатрапващи се, умни хора, от които може да се научи нещо.
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? Няма идеални хора.
44. Можеш ли да си внушиш всичко? Мога да се постарая..
45. Завиждаш ли на някого? Не мисля.
46. Расист ли си? Не. Това е.. нямам думи, просто ужасно.
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? Дам, всичко.
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? Не, глупаво е да мразиш.
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? Не мисля, че имам врагове, ако има някой, които не му допадам просто не го дразня и го лишавам от присъствието си.
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? Не.
51. Коя е любимата ти държава? България.
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? Бил съм в Гърция.
53. Можеш ли да пазиш тайна? Мога да се постарая.
54. Какво значи според теб търпение? Търпението е нещо, което ме мързи да обясня и имам в много, направо граничи с безкрайност.
55. Имаш ли комплекс за малоценност? Не
56. А мания за величие? Не..
57. Искрен ли си с хората? Да, до колкото мога
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? Ако е нужно. Всеки има черти от характера, които не са добри или са лоши и би било добре да се корегират.
59. Смяташ ли, че те подценяват? Сигурно, не знам.
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? Когато нямам друга информация за тях - да.
61. Често ли грешиш в преценките си? Когато не се посъветвам преди това с жена ми например, да случва се.
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? Не мисля, не знам много..
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти [/color]стиска. Няма такива...
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? Защо да ме мрази.. аз съм добричък.. а ако ме мрази.. ми.. ще му се извиня ако има причина.
65. Какво мислиш за утрешния ден? Имаше такъв филм.. ми зависи какво ще е времето, май ще вали дъжд.
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? Не им обръщам внимание, те си знаят.
67. Какво според теб е лъжата? Глупаво е. Хората си мислят, че като излъжат за нещо и им повярват и пуф, всичко е наред е да ама не. Всичко в последствие излиза на яве. Няма лъжа която да остане завинаги.
68. Би ли сменил стар приятел за нов? Не знам, мисля че ме бих.
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? Доброто
70. Би ли сменил родителите си? Не.
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? Ами това е нещо като лъжа, ако не го кажа сега, той ще го разбере така или иначе след определен перод от време.
72. Някога бил ли си истински нещастен? Дам.
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? Не.. не намирам смисъла в това хем да се тровиш хем да си харчиш парите.
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? Вредно, още по вредно. Принципно всичко в малки количества не е вредно, но веднъж почнеш ли.. господ да ти е на помощ ако искаш да спреш.
75. Какво мислиш за противополжния пол? Ми.. разделям ги на три групи. Жена ми, майка ми и всички останали.
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? Зависи от начина по който разбера. Ако ми сподели ще поговорим и ще достигнем до някакъв консенсос, и да попълним "пукнатината" която я е подтикнала да го направи, ако разбера от някого или я хвана.. абе по добре да не я хващам но пак ще стигнем до някакво решение.
77. Винаги ли държиш на дадената дума? Да
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар?
О.. не знам
79. Имаш ли идол? Кой е той? Не
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? Ще се
постарая..
81. Дразни ли те този въпрос? Не
82. А този? Не
83. А какво мислиш сега зда търпението? Старая се..
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? Някои са много груби и директни.
85. Дата на попълване: 30.05.2010
86. Честно ли отговори на въпросите? Да
неееееее някой ден .. наистина ше го попълня![]()
ся просто нервите няа ми стигнат
![]()
а мене питаш ли ме за ето това -> http://www.teenproblem.net/f/viewtop...6263&start=225Първоначално написано от SilverRain
![]()
![]()
хахаПървоначално написано от Nakadah
евала на тебе значи
01. Как се казваш?
Кристиан
02. Кои са никовете, които използваш?
Chrizz, Antidote
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те?
Да, харесвам си и името и никовете. Всъщност името ми не знам от къде произхожда.
04. На колко години си?
16
05. Коя зодия си?
Овен
06. Какво е твоето хоби?
Да карам колело, да играя футбол, Photoshop, web design
07. Кой е любимият ти филм?
Underworld, Underworld Evolution, Daybreakers
08. Имаш ли брат или сестра?
не
09. Имаш ли домашен любимец?
не
10. Какъв е юбимият ти цвят?
лайм
11. Кой е любимият ти предмет в училище?
нямам..
12. В кой град живееш?
Перник
13. Какво мислиш за приятелството?
Най-важното нещо в живота!
14. А за любовта? Защо?
Въпреки всичко я слагам на 2ро място! Щото така ;р
15. Какво според теб е животът?
не знам :/
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне?
не знам :/
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо?
определено не. щото даскалите ми са ретарди
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо?
не
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш?
туку що спечели 1 млрд долара
20. От кой отбор си?
Миньоро!иначе Ман. Юнайтед
21. Мислиш ли,че бог съществува?
не
22. В какво/кого вярваш?
атеист съм
23. Каква музика слушаш?
всякаква общо взето..
24. Обичаш ли да мечтаеш?
чак пък да обичам..
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними?
зависи от мечтите
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо?
от нещо конкретно - не
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо?
може би.. не знам.. имам много пекани родители
28. Какво мислиш за възрастните/децата?
мразя деца :/ имам предвид <10 .. мноо са ми досадни и кухи :/
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях?
с кои тях?
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил?
да, бих.. не знам на кого ще споделя..
31. Твоето мото?
в подписа.
32. Би ли сменил пола си? Защо?
нема шанс..
33. Обичаш ли животните и малките деца?
животните да, при това много.. малките деца както вече казах - не
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш?
да
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо?
не
36. Къде най-често може да те срещне човек?
на някой купон, в парка, в нас..
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той?
не
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея?
имам 2-3.. и да държа на всичките
39. Какъв не искаш да бъдеш?
много неща не искам да бъда
40. Какво те вбесява най-много?
бездарни и глупави хора
41. Идеалист ли си?
в някои аспекти - да
42. Какви хора харесваш?
изтрещели :>
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек?
изтрещел! :>
44. Можеш ли да си внушиш всичко?
гледам на нещата обективно.. избягвам внушаването
45. Завиждаш ли на някого?
не
46. Расист ли си?
да
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене?
обичам, ама напоследък ям мноооого по-малко от преди :/ .. пържени картофи
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо?
не
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги
премахваш?
премахвам ги
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого?
не
51. Коя е любимата ти държава?
Джъмейка : )
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил?
не съм излизал от БГ :/
53. Можеш ли да пазиш тайна?
да
54. Какво значи според теб търпение?
гоогъл ит.
55. Имаш ли комплекс за малоценност?
не
56. А мания за величие?
не
57. Искрен ли си с хората?
не винаги
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си?
не, така си ми е екстра
59. Смяташ ли, че те подценяват?
понякога
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед?
да
61. Често ли грешиш в преценките си?
не
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае?
да :/
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска.
а ако не ми стиска
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил?
к'во ме е'бе мен че някой ме мрази..
65. Какво мислиш за утрешния ден?
ужасен ще да е
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите?
търпят се.. до една степен
67. Какво според теб е лъжата?
нещо мноо яко ;д
68. Би ли сменил стар приятел за нов?
не
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото?
много глупав въпрос..
70. Би ли сменил родителите си?
НЕ
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш?
зависи
72. Някога бил ли си истински нещастен?
не си спомням такъв момент
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо?
пуша вече.. от келешлък започнах.. а сега нема спиране :/
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците?
моята страст
75. Какво мислиш за противополжния пол?
още един яко тъп въпрос..
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери?
бия й шута
77. Винаги ли държиш на дадената дума?
много рядко си давам думата, но винаги държа на нея
UNDERWORLD !
79. Имаш ли идол? Кой е той?
Johnny Knoxville
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса?
омръзна ми да пиша, иначе да
81. Дразни ли те този въпрос?
да
82. А този?
да
83. А какво мислиш сега зда търпението?
пак същото
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои?
кофата - 90% супер пичове, за другите раздели не съм много запознат ;d
85. Дата на попълване:
31.05.2o1o
86. Честно ли отговори на въпросите?
да, представи си
бахти мъчението :/
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
01. Как се казваш? Десислава
02. Кои са никовете, които използваш? d3sit0y, d3sincet0y
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? харесвам си и името и ника... името ми е от "десити"-търся, а ника от името
04. На колко години си? е ся това въпрос към момиче ли е
05. Коя зодия си? рак
06. Какво е твоето хоби? мързел, фотография, компютри, шопинг
07. Кой е любимият ти филм? Мисия Лондон и други
08. Имаш ли брат или сестра? не
09. Имаш ли домашен любимец? да папагал
10. Какъв е юбимият ти цвят? всички, само с кафявото много не се разбираме
11. Кой е любимият ти предмет в училище? хммм не знам
12. В кой град живееш? Стара Загора
13. Какво мислиш за приятелството? Приятелството е синоним на подкрепа
14. А за любовта? Защо? стига да е споделена-супер, ако не е-жална ти е майка
15. Какво според теб е животът? абе трябва да се живее просто
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? десен в носа
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? стават майтапи
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? не, не обичам
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? мечтаното е писмото с хубави новини и искреното. Никога не искам да получавам писма с лоши новини
20. От кой отбор си? ...тук сме, за да питаме ИМА ЛИ БЕРОЙЦИ.. и т.н.
21. Мислиш ли,че бог съществува? сигурно...
22. В какво/кого вярваш? в приятелите си
23. Каква музика слушаш? всякаква... зависи от настроението
24. Обичаш ли да мечтаеш? даааа
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? някои от тях
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? страх ме е да не загубя приятел или близък роднина
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? в някои отношения да, в други-не. Мисля, че понякога има по-правилни подходи към възпитанието.
28. Какво мислиш за възрастните/децата? възрастнитее... зависи.... ако не са консервативни дъртьовци, ще се разберем
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? да
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? да признавам го пред себе си и споделям всичко на най-добрата си приятелка естествено
31. Твоето мото? Който мисли-живее, който не мисли-живее добре!
32. Би ли сменил пола си? Защо? не... харесва ми да съм момиче
33. Обичаш ли животните и малките деца? зависи
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? старая се
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? всеки някога се е чувствал така
36. Къде най-често може да те срещне човек? хммм... където не очаква
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? смисълът на живота е, че трябва да се живее ден за ден и всеки един ден трябва да се посреща с усмивка
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? даа
39. Какъв не искаш да бъдеш? не искам да бъда от онези тъпи кифли, които отварят краката на една разходка из мола
40. Какво те вбесява най-много? досадниците
41. Идеалист ли си? зависи за какво, но понякога съм непоносима... ако въобще започна да правя нещо мразя да го правя само за отбиване на номера... всичко трябва да е изпипано до последния детайл
42. Какви хора харесваш? честни, усмихнати, добри приятели
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? няма такива хора, не е имало и никога няма да има
44. Можеш ли да си внушиш всичко? няма по-голяма сила от силата на собственото внушение
45. Завиждаш ли на някого? не... ако харесам нещо, което някой друг има просто се стремя да го постигна и аз... няма смисъл от завист
46. Расист ли си? не
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? обичам да ям, когато не съм в настроение... като че ли най-много нападам шоколада... нормално
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? има хора, които са ми крайно неприятни, но чак мразене-не
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? действам според случая... щом ми е враг (сякаш нямам такива ноо...) трябва да бъде прецакан, така че зависи
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? на себе си
51. Коя е любимата ти държава? България и Гърция
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? не съм напускала България, но се надявам това лято да отскоча до Гърция
53. Можеш ли да пазиш тайна? да
54. Какво значи според теб търпение? да преглътнеш дразнението и да си изключиш мозъка... т.е. гледаш-не забелязваш, слушаш-не чуваш
55. Имаш ли комплекс за малоценност? не не мисля
56. А мания за величие? не...
57. Искрен ли си с хората? старая се, но пак зависи с кои
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? мисля, че не искам
59. Смяташ ли, че те подценяват? да, но се старая на такива хора да им покажа, че няма място за подценяване
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? опитвам се
61. Често ли грешиш в преценките си? понякога се случва
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? да, но едва ли е толкова важно за някой...
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. щом досега никой не ги е разбрал и занапред няма да позволя да се разберат
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? ще го черпя за искреността
65. Какво мислиш за утрешния ден? ще се изживее с усмивка
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? оо такива ГЪЗОЛИЗОВЦИ не ги понасям и ги разкарвам от обкръжението си
67. Какво според теб е лъжата? изкуство
68. Би ли сменил стар приятел за нов? нее
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? лошото, за да мога да се предпазя и за да не остана разочарована... ако първо търся доброто ще изградя едно впечатление за някой и когато започна да разкривам лошите страни-ще се разочаровам...
70. Би ли сменил родителите си? не
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? казвала съм такива неща
72. Някога бил ли си истински нещастен? била съм доста зле, но мисля, че винаги може повече, така че не смея да говоря
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? пробвала съм, не ми хареса, а и кинти за цигари не ми се дават
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? алкохол-в умерени количества и с добра компания-да, наркотици-не
75. Какво мислиш за противополжния пол? идиоти, без които не можем
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? довиждане, до нови срещи
77. Винаги ли държиш на дадената дума? честно: не
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? Алиса в страната на чудесата и Мисия Лондон
79. Имаш ли идол? Кой е той? не
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? да
81. Дразни ли те този въпрос? не
82. А този? не
83. А какво мислиш сега зда търпението? същото
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? готини хора са събрани... има и някои хейтъри такива, които са ужасно негативни, ужасно досадни и въобще ужасно ужасни, ама те не се задържат много тук
85. Дата на попълване: 31 май 2010
86. Честно ли отговори на въпросите? да
времет0 тu uztuча
01. Как се казваш? Глория
02. Кои са никовете, които използваш? glorka94, glorious, glorkich
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? Харесвам ги и двете, името знам че означава слава
04. На колко години си? 16
05. Коя зодия си? Овен
06. Какво е твоето хоби? да свиря на китара и да пея
07. Кой е любимият ти филм? Незабравимата
08. Имаш ли брат или сестра? полубрат
09. Имаш ли домашен любимец? да,куче
11. Кой е любимият ти предмет в училище? Математика
12. В кой град живееш? Попово
13. Какво мислиш за приятелството? необходимост
14. А за любовта? Защо? красива
15. Какво според теб е животът? миг от вечността
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? няма как да стане тоя номер
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? ами не, то кой ли обича?!
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? зависи
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? не зная
20. От кой отбор си? от никой
21. Мислиш ли,че бог съществува? ДА
22. В какво/кого вярваш? труден въпрос
23. Каква музика слушаш? почти всякаква
24. Обичаш ли да мечтаеш? да
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? да
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? от високо
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? да, това нещо струдно можеда се избегне
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? да
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? да, на приятел
31. Твоето мото?
32. Би ли сменил пола си? Защо? не
33. Обичаш ли животните и малките деца? да
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? да
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? да
36. Къде най-често може да те срещне човек? на училище
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той?
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? да
39. Какъв не искаш да бъдеш? утрепка
40. Какво те вбесява най-много? когато някой ме излъже
41. Идеалист ли си? може да се каже
42. Какви хора харесваш? искрени и добронамерени
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? идеални хора няма
44. Можеш ли да си внушиш всичко? не
45. Завиждаш ли на някого? не
46. Расист ли си? в малка степен
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? да; сладолед
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? не
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? нищо
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? не
51. Коя е любимата ти държава? нямам си представа, но си харесвам Франция и Гърция
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? не
54. Какво значи според теб търпение? много
55. Имаш ли комплекс за малоценност? не
56. А мания за величие? не
57. Искрен ли си с хората? стремя се да съм максимално искрена
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? не
59. Смяташ ли, че те подценяват? понякога
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? не
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? да
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? не ми дреме особено
65. Какво мислиш за утрешния ден? нищи
67. Какво според теб е лъжата? нешо което мразя
68. Би ли сменил стар приятел за нов? не
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? доброто естествено
70. Би ли сменил родителите си? НЕ
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? зависи
72. Някога бил ли си истински нещастен? да
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? не пуша и няма да пропуша
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? нищо хубаво
75. Какво мислиш за противополжния пол? не можем едни без други
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? зависи от ситуацията
77. Винаги ли държиш на дадената дума? почти
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? те са взели
79. Имаш ли идол? Кой е той? сигурно имам, но не мога да се сетя
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? не
82. А този? не особено
83. А какво мислиш сега зда търпението? че като цяло го притежавам
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? готини хора, има и драки.... нормални хора
85. Дата на попълване: 02.06.2010
01. Как се казваш?
Ванеса
Страшно много са
Обожавам името си... мисля че беше име на пеперуда..а ника ми е от една песен на Слипнот
04. На колко години си?
На 3![]()
05. Коя зодия си?
Скорпион
06. Какво е твоето хоби?
Да пиша песни и да правя музика по тях
Нямам любим
Брат
Не
Черно
Физика и Английски
12. В кой град живееш?
Козлодуй
Рядко срещано явление![]()
14. А за любовта? Защо?
Необходимост
Хората живеят за да не препълват ада![]()
Ще го/я блъсна и ще се засмея
Обичам е силно казано
Да но никой не комуникира по този начин
-
20. От кой отбор си?
Тук не коментирам
Не
22. В какво/кого вярваш?
В себе си![]()
23. Каква музика слушаш?
Основно метъл
Че кой не обича![]()
Зависи
От височини... не знам защо
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо?
В някои случаи да
Нищо
Съмнявам се
Разбира се... ще изчакам за да видя дали не е само влечение и ще кажа на човека когото обичам
31. Твоето мото?
В подписа
Може би за един ден![]()
Обожавам животните.. а малките деца... зависи от много неща
Да
Ммм винаги е заради музиката която слушам.. (и начина на обличане)
Различно
Бях казала по - горе![]()
Да. Да
Юрист
Да ми бъркат името... Мамка му не се казвам ВЕнеса...
41. Идеалист ли си?
Не
42. Какви хора харесваш?
С характер подобен на моя
-
Не
Не
46. Расист ли си?
Не
Китайско
Не
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш?
Елиминирам ги с базуката![]()
Не
-
-
Да
Нещо което не притежавам
Не
56. А мания за величие?
Не
Да
Не.. нищо
Понякога
Само за момента
Много рядко
Знам много неща които никой друг не знае
Не ми стиска![]()
Никак. Всеки има право да мрази, обича, харесва, ненавижа и т.н. когото си поиска
Дано да дойде
Бих им ударила по един в мутрите
Нещо ненужно.. рано или късно всичко се разбира
Не
И двете по малко
Не
Не
Да
Пуша.. било "яко" ....ся не мога да спра... и адски много съжалявам
Алкохол - Няма нищо лошо
Наркотици - Не ги толерирам.. но в крайна сметка всеки си избира пътя
Е какво да мисля![]()
Ще го зарежа... ако имах доказателства...
Да
-
Не
Едва ли... по - горе споменах че попринцип не мога да търпя много неша![]()
Да
82. А този?
Много
Изчерпва се![]()
Пичове![]()
85. Дата на попълване:
04.06.2010г.
Да
Изтощих се...![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
01. Как се казваш? Елена
02. Кои са никовете, които използваш? тук.. само този, иначе са много
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? Името си харесвам, ника не.. Знам от къде ми произхожда името.
04. На колко години си? Все още 15
05. Коя зодия си? Рак
06. Какво е твоето хоби? Снимане, музика, да си правя различни шарени кучури
07. Кой е любимият ти филм? Може биии.. не, не знам, много са XD
08. Имаш ли брат или сестра? не
09. Имаш ли домашен любимец? да, 5 кучета
10. Какъв е юбимият ти цвят? лилаво <3
11. Кой е любимият ти предмет в училище? нямам
13. Какво мислиш за приятелството? какво мога да мисля, ценно е
14. А за любовта? Защо? отново, каво мога да мисля..
15. Какво според теб е животът? част от нещо голямо
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? нямам врагове, или не знам за такива ;д
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? зависи дали съм на кеф, но яка съм втора смяна със сигурност не обичам![]()
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? обичам, но от интернета се изгубиха писмата.Но когато искам да кажа нещо на някой ми е по-лесно да му го напиша в писмо, отколкото да му го кажа
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? Ми никаква идея нямам за първото, а второто.. ами с някоя лоша новина, която не очаквам
20. От кой отбор си? Левски
21. Мислиш ли,че бог съществува? не
22. В какво/кого вярваш? в нищо не вярвам ;д
23. Каква музика слушаш? всичко..Предимно DnB , house, trance.. бла бла
![]()
24. Обичаш ли да мечтаеш? да
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? с труд и упоритост, да смятам : ))
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? от самотата
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? в някои отношеня ще им подражавам, но в други не защото имат различни виждания, израстнали са в дрего време..
28. Какво мислиш за възрастните/децата? не мога под общ знаменател да кажа нищо..
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? ^
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? Бих, бих споделила с приятел
31. Твоето мото? Нямам такова
32. Би ли сменил пола си? Защо? не, добре ми е така XD
33. Обичаш ли животните и малките деца? Животни, да.. деца, само като спят ;дд
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? чуствала съм се
36. Къде най-често може да те срещне човек? В училище, в "дървеното"![]()
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? Замисляла съм се, но така и не стигам до изводи
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? Да, имам.. и да, държа на тях ужасно много
39. Какъв не искаш да бъдеш? много неща не искам да съм
40. Какво те вбесява най-много? чакането
41. Идеалист ли си? в много отношения, да![]()
42. Какви хора харесваш? прями
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? няма такъв
44. Можеш ли да си внушиш всичко? да
46. Расист ли си? да XD
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? СЛАДОЛЕД <3
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? не мразя ;d
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? игнор!
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? не
51. Коя е любимата ти държава? Сирия
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? не съм ходила там
54. Какво значи според теб търпение? нещо, което не притежавам![]()
55. Имаш ли комплекс за малоценност? не
56. А мания за величие? не
57. Искрен ли си с хората? да
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? бих, заядливостта си, да бъда малко по-мълчалива
59. Смяташ ли, че те подценяват? понякога
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? почти винаги
61. Често ли грешиш в преценките си? не
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? знам много неща, които други хора не знаят
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. Почти всички дрехи са ми лилави, имам мания на тема коса, не съм толкова глупава, на каквато се правя![]()
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? Бих му стиснала ръката, че има смелост да ми го каже в лицето ; )
65. Какво мислиш за утрешния ден? Още не съм започнала да мисля
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? интересни фигури са и двата вида XD
67. Какво според теб е лъжата? Начин да спестиш или Окрасиш истината, зависи от ситуацията обаче..
68. Би ли сменил стар приятел за нов? never
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? винаги обръщам внимание и на двете, но гледам да залича лошото
70. Би ли сменил родителите си? в никакъв случай
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? зависи..
72. Някога бил ли си истински нещастен? да
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? цигари, аз, не![]()
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? Правят ти всичко весело XD
75. Какво мислиш за противополжния пол? някои са уникални тъпяци![]()
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? шута..
77. Винаги ли държиш на дадената дума? да
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? ауу, много..
79. Имаш ли идол? Кой е той? можебии, майка ми .. не е пурфектна, но е най-доброто което може да имам.. : ))
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? не
82. А този? не
83. А какво мислиш сега зда търпението? все още го нямам
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? като цяло, добро ми е мнението, имам и такива, които познавам от по-отдавна, към които имам по- специално отношение
85. Дата на попълване: 05 Май 2010 година
01. Как се казваш? Петко
02. Кои са никовете, които използваш? NaGa , NaGaStyLe
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? доняква степен ми харесва,приятелите ми го измислиха,нз от каде произлиза
04. На колко години си? 21
05. Коя зодия си? овен винаги с рогата напред
06. Какво е твоето хоби? жени,приятели,компиутри
07. Кой е любимият ти филм? две димяшти дула
08. Имаш ли брат или сестра? да сестра
09. Имаш ли домашен любимец? нямам си
10. Какъв е юбимият ти цвят? синио
11. Кой е любимият ти предмет в училище? заваршил сам но беше биологиата
12. В кой град живееш? Плевен/Етрополе
13. Какво мислиш за приятелството? Нещо нужно за всеки
14. А за любовта? Защо? нещо прекрасно ,защото е много готино
15. Какво според теб е животът? периода през които си правиме кефа
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? по добре да незнаете
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? не,гадно е ...
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? не
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? от една много стара моя приятелка но има скупе за това и неискам да получа някое писмо в което пише,че ще умра след няколко дена....фиулмите са ми в повече
20. От кой отбор си? несам запален
21. Мислиш ли,че бог съществува? и да и не
22. В какво/кого вярваш? в това което виждам и чувам с собствените си уши
23. Каква музика слушаш? хубава
24. Обичаш ли да мечтаеш? не
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? зависи дали човек се бори
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? от отровни животни
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? не,защото неми харесваше отношението им кам мен,но си ги обичам,родители са ми
28. Какво мислиш за възрастните/децата? нормални хора
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? става несмислено :–)
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? неме е срам да си кажа,4е сам си харесал някоя и да бих
31. Твоето мото? олелел
32. Би ли сменил пола си? Защо? не,харесвам се такава кавто сам
33. Обичаш ли животните и малките деца? да
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? понякога да нема да кажа защо
36. Къде най-често може да те срещне човек? вав клуба играеики билярд или на кафе
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? прекалено далго ще баде
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? имам.ДА даржа на тях
39. Какъв не искаш да бъдеш? провален
40. Какво те вбесява най-много? когато се случва нещо нередно
41. Идеалист ли си? немислч
42. Какви хора харесваш? хубавите :–)
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? такав няма никаде
44. Можеш ли да си внушиш всичко? почти
46. Расист ли си? може би
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? неща от каима много обичам
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? никого немразя
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? нямам такиваопитвам се да немам такива
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? не аз сам си аз
51. Коя е любимата ти държава? България
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? вав Испания 5 години
53. Можеш ли да пазиш тайна? определено ДА
54. Какво значи според теб търпение? Търпението е изчакване, през което ни спохожда мъка
55. Имаш ли комплекс за малоценност? Всеки от нас е изпадал в ситуации, когато е изпитал комплекс за малоценност. И след това се е мъчел да избягва тези моменти
56. А мания за величие? глупости
57. Искрен ли си с хората? само с тези на които смятам,че мога да разчитам
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? неискам да се променям
59. Смяташ ли, че те подценяват? дам
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? не
61. Често ли грешиш в преценките си? случвало се е
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? да
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. споделял сам сичко ... имам невероятна приятелка /не гадже или нещо такова/
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? в днешно време сички се мразят
65. Какво мислиш за утрешния ден? дано да е сланчев
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? отврат,за жалост е пално с такива
67. Какво според теб е лъжата? нещо много гадно
68. Би ли сменил стар приятел за нов? не,но намирам и нови приятели
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? и двете
70. Би ли сменил родителите си? никога
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? не,мисля поне малко преди да говоря ...
72. Някога бил ли си истински нещастен? ооо ИЕА
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? пуша по 3,4 цигари на ден,защото сам глупав
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците?хахаха
75. Какво мислиш за противополжния пол? се хубави неща
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? зарязвам я,ама то в случая аз сам зарязаниа
77. Винаги ли държиш на дадената дума? да
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? маи нито един
79. Имаш ли идол? Кой е той? не има хора които ме кефят но е прекалено чак идол ...
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? да
81. Дразни ли те този въпрос? малко
82. А този? хахаха
83. А какво мислиш сега зда търпението? Търпението е изчакване, през което ни спохожда мъка горе го казах ...
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? има сякакви
85. Дата на попълване:05.06.2010
86. Честно ли отговори на въпросите?да
Егати на кръстосан разпит те питат по малко ;д
инече ме радва темата и въпросите са яко - някои ;д просто ми липсва постоянство да отговора на всичко последователно
Копи - Пасте на Нотепад и като ми спре нете сигурно ще отговоря :Д
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
01. Как се казваш? Николай
02. Кои са никовете, които използваш? Предимно SacredBoy
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? Да. Е, ако не го харесвах щях да го сменя. Знам, но обясненията са сложни.
04. На колко години си? 17 почти 18.
05. Коя зодия си? Лъв.
06. Какво е твоето хоби? Китара, тенис (вече), волей, баскет, мислене.
07. Кой е любимият ти филм? Между Sherlock Holmes, Prince Of Persia съм..
08. Имаш ли брат или сестра? Нямам.
09. Имаш ли домашен любимец? Имам 3 котки.
10. Какъв е юбимият ти цвят? Зелено.
11. Кой е любимият ти предмет в училище? Не съм сигурен, но философията е добра.
12. В кой град живееш? Банско.
13. Какво мислиш за приятелството? Без него неможе.
14. А за любовта? Защо? Може, но по-добре с нея, защото е красива, а аз определено си падам по красивите неща
15. Какво според теб е животът? Прекрасни спомени.
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? Бих се дръпнал.
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? Обичам. Щот е забавно и у нас няма кво да права сам почти цял ден.
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? Кефат ме. На всеки мой другар, защото ми пука за него.
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? Sakrowishte.. sladki sunishta.. daa sanuwash maikata na decata ti.. {} OBICHAMTE! {{P}} .. "Бях с друг"
20. От кой отбор си? От никой, защото никой не е от мен.
21. Мислиш ли,че бог съществува? Съществува в тялото на всеки един от нас.
22. В какво/кого вярваш? В себе си.
23. Каква музика слушаш? Всичко. Според зависи от настроението. Иначе съм металяга
24. Обичаш ли да мечтаеш? Да.
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? Не всички.. Неможеш да си мечтаеш да започнеш отново от 1 годинка и т.н.
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? Страх ме е от самият страх.
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? Бих подръжавал на майка, тя е много мила и когато аз искам нещо, и тя не ми го даде.. След 15 мин ми го е дала
28. Какво мислиш за възрастните/децата? Възрастните са били по-умни деца от сегашното поколение.
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? Да, ако и те го смятат.
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? Бих го признал и бих споделил на мой приятел.
31. Твоето мото? ...
32. Би ли сменил пола си? Защо? Бих станал момичеза да разбера какво точно искат и какво им пречи на мисленето, та са толко прости.
33. Обичаш ли животните и малките деца? Твърдо да.
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? Определено, да.
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? Когато видя родителите й да се разхождат заедно с нея.
36. Къде най-често може да те срещне човек? У дома.
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? Замислял съм се. Човек е роден да се радва на живота, който има и да остави нещо след него (мое мнение)
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? Имам и държа, да.
39. Какъв не искаш да бъдеш? Зубър.
40. Какво те вбесява най-много? Самочувствието без покритие.
41. Идеалист ли си? Незнам, точно.
42. Какви хора харесваш? Мили, добри, умни, красиви и най-вече искрени.
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? Красив, умен, интелигентен и нелъжлив
44. Можеш ли да си внушиш всичко? Не.
45. Завиждаш ли на някого? Да, завиждам.
46. Расист ли си? Не.
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? Много ясно, че обичам. Пържола и пържени картофи yeah :Р чака ме след малко..
)
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? Не мразя. В моят мозък няма негативни мисли.
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? Игнорирам ги.
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? Опитвам да подръжавам на себе си, но напоследък немога.
51. Коя е любимата ти държава? Финландия.
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? Бил съм само в Германия и Англия.
53. Можеш ли да пазиш тайна? Мога.
54. Какво значи според теб търпение? Интервала от време, в който можеш да чакаш нещо, което искаш да видиш, усетиш, чуеш и т.н.
55. Имаш ли комплекс за малоценност? Понякога, да.
56. А мания за величие? Всеки човек трябва да има поне малко тая мания. Според мен..
57. Искрен ли си с хората? Да.
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? Характера бих го променил.
59. Смяташ ли, че те подценяват? Смятам.
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? Да, но не говоря веднага за тях.
61. Често ли грешиш в преценките си? Много често.
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? Да знам, не, но мисля, че съм разбрал някои неща.
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. Явно не ми стиска.
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? Бих се сбогувал с него.
65. Какво мислиш за утрешния ден? Ще бъде велик, както всички други дни.
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? Зли са, както и подмазвачите.
67. Какво според теб е лъжата? Да не казваш истината.
68. Би ли сменил стар приятел за нов? Бих. Вече смених.
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? Искам да узнам и двете.
70. Би ли сменил родителите си? Имам си само майка и не бих я сменил никога.
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? Бих.
72. Някога бил ли си истински нещастен? Да.
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? Бих пропушил, ако приятелката ми ме изостави и стане некоя курволетина.
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? Алкохола в количество, а за наркотиците.. Не бих опитал.
75. Какво мислиш за противополжния пол? Красив е.
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? Ще я питам защо го е направила.
77. Винаги ли държиш на дадената дума? Почти.
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? Шерлок Холмс :Р
79. Имаш ли идол? Кой е той? Колко много са.. Но предимно Tony Kakko, Jani Liimatainen и Empou Vuiorinen .
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? Да, приятно е.
81. Дразни ли те този въпрос? Не.
82. А този? НЕ!
83. А какво мислиш сега зда търпението? Интервалът от време, в който.. Т.Н. :Р
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? Не ги познавам.
85. Дата на попълване: 05.05.2012
86. Честно ли отговори на въпросите? Да.
01. Как се казваш?
- Катя
- Единствено този на профила ми
- Харесвам името си.Ника стана случайно,но си го харесвам и него. Знам да.
04. На колко години си?
18 почти 19
05. Коя зодия си?
-Рак
06. Какво е твоето хоби?
- Да се возя с колата
Тетрадката
- Две сестри
-Не
-Розов
- Литература
12. В кой град живееш?
-Самоков
- Богатство,но рядко срещано
14. А за любовта? Защо?
-Чувство прекрасно. Защото е такова
-Наниз от дни и нощи
-Ще му отвърна
-Не особено много
-Обичам...на приятел,защото е романтично
-Чак мечтано нямам,о не искам да получавам лоши новини
20. От кой отбор си?
-От никой
-Да, разбира се, че Бог съществува
22. В какво/кого вярваш?
- В себе си и мечтите си
23. Каква музика слушаш?
- Хубава
-Да
-Да
-Страх ме е от самотата и от тесни пространства.
Разбира се.Родителите ми са отлични във възпитаването,защото са намерили златната среда.
- Нищо не мисля.
-Да
-хаха Мн як въпрос..
31. Твоето мото?
"Глупаво е да си правиш планове,когато не си господар и на днешния ден"
-Не,защото жената е по-съвършена от мъжа,както и по-силна.
-Животните не толкова,но малките деца ги обожавам.
-Да,не се ли държиш естествено си няма смисъл.
-Винаги има такива моменти.
-На кафе
-Замисляла съм се,но не е от значение до какъв извод съм стигнала.
-Имам компания,но и приятели,които не влизат в нея.Държа на всички.
-Лицемер и подлизурко.
-Неграмотността и простащината на хората.
41. Идеалист ли си?
-Да
42. Какви хора харесваш?
-Амбициозни и забавни.
-няма такъв
-Да
-Да
46. Расист ли си?
-Може да се каже
-Обожавам,добре че не ми се лепи.Пълнени чушки
-Не мразя
-Оставям ги да се оправят сами.
-Само на себе си.
-България
-Ами била съм в Турция и Германия
-Да
-Да издържиш на адски мъки без да се оплачеш
-Не
56. А мания за величие?
Не
-Винаги.
-Единствено нервността и избухливостта бих променила.
-Не.
-Не
-да
-Да
-Мечтая всяка вечер преди да заспя;чета лирика;спала съм в някого без никой да знае.
-Ще го отмина.
-Не мисля,чакам го.
-Нещастни хора са и дваата вида.
-Болест.
-Никога.
-Първо лошото и после доброто.
-Никога.
-да.
-да
-Не бих пропушила отново,защото е отровно и не е готино.
-Не са необходими никому.
-Нужен.
-Не знам.
-Не
-не мога да определя/
-Нямам
-ДА
-не
82. А този? не
Нищо не може да ми промени мнението.
Не гледам хората,тук убивам време.
85. Дата на попълване: 5.6.2010г.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
01. Как се казваш?
Пирина (за втори път го пиша днес във форума ;D)
Нямам фиксирани никове.
Харесвам името си. Произхожда от планината, вероятно.
04. На колко години си?
15 и половина
05. Коя зодия си?
Скорпион (най - хубавата :Р)
06. Какво е твоето хоби?
От скоро съм луда по хек!
The Shawshank Redemption
Имам брат.
Да. Котенце и рибки.
10. Какъв е любимият ти цвят?
Зелено. Успокоява.
Изобразително изкуство, Психология, Математика
12. В кой град живееш?
Банско
Мисля, че е нещо, което трудно се постига и лесно се руши. Много трябва да се внимава и да се подхожда деликатно към човека до теб.
14. А за любовта? Защо?
"Любов, любов, сварен картоф. Разрежеш ли го, по средата е суров". Ама така си е. Винаги куца по нещо. Ама това е защото не търсим вината в себе си. Никога.
Никой до сега не е разбрал.
Идея си нямам.
Да. Защото играем хек. ;D
Много бих искала да имам възможност да си пиша писма с някой. Тия технологии обаче ..
Не съм мечтала за писма. Може би мечтаното ми писмо е някое от човек, който е много далеч от мен. Просто да драсне 2 реда, че не ме е забравил. А нежеланото, предполагам, да ми съобщят някаква НАИСТИНА лоша новина. Нещо стресиращо ..
20. От кой отбор си?
За протокола - Левски.
Не.
22. В какво/кого вярваш?
Май в нищо не вярвам.
23. Каква музика слушаш?
Напоследък Alternative.
Да. Ама отдавна не ми се е случвало.
Повечето не.
Страх ме е от себе си понякога. От това, че не се познавам достатъчно добре.
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им
към децата? Ако да/не - защо?
Определено. Дават ми всичко, от което имам нужда. Физически и психически.
Какво може да се мсили за възрастните/децата като цяло? Не виждам смисъл в този въпрос.
Разбирам се.
Признавам и споделям с приятели.
31. Твоето мото?
Живей на ръба, но недей да падаш.
Не. Така си ми е добре.
Обичам.
Да.
Мисля, че не. Винаги си намирам мястото сред всякакви хора.
Напоследък у дома.
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв
според вас е той?
Замисляла съм се, но така и не съм го измисляла. За това спрях да го мисля.
Сформира се полека лека. Мисля, че държа на определени хора.
Коминочистач!? ;D
Когато някой ми надига. Мразя да ми викат.
41. Идеалист ли си?
Не.
42. Какви хора харесваш?
Мили, нежни, понякога отракани, стабилни характери. Общо взето харесвам всеки човек, който има завършена личност.
Няма такъв човек. Ако има, то той няма да има собствен чар.
Да.
Да. Ама благородно.
46. Расист ли си?
Не мисля.
Всъщност не обичам много. Любимото ми ядене мисля че са пържените картофки. И плодове и зеленчуци в изобилие.
Не мразя никого. Никой не е заслужил толкова внимание все още.
Нямам врагове.
Не.
Австрия все още.
Не съм ходила. Била съм само в Гърция.
Да, ако се налага.
Силна воля.
Не.
56. А мания за величие?
В определени ситуации.
Само с тези, които го заслужават.
Не бих.
Да.
Не.
Да.
Да.
Ако ги кажа, вече няма да е верен въпроса.
От къде да знам. Не ми се е случвало. Очаква ли се изобщо да направя нещо ?!!
Мисля, че ще е супер спокоен и полезен.
Досадниците си намират майстора, а подмазвачите рано или късно биват игнорирани.
Нещо, което го правят само слабите хора.
Да.
Мисля, че каквото ми поднесат това взимам.
Никога.
Ако аз мисля, че трябва, значи трябва.
Мисля, че не.
Не пуша. Поне не редовно. ;D В смисъл, знам какво е и не ми харесва.
Алкохола е екстра в точните моменти. Наркотиците .. може би от любопитство един коз.
Имат си и плюсове и минуси.
Незнам. Може би просто ще поискам да знам причината. След което ще си поемем по пътищата.
Не.
The Notebook
Нямам.
Да. Нямам си друга работа.
Не.
82. А този?
Не.
Същото.
Като цяло има много превземки и лапета. Конкретно мога да кажа за Влади примерно, че е много точен и директен, но и много критичен.
85. Дата на попълване: 05. 06. 2010г.
Йеп.
Малко занимавкаЕто ги и въпросите
01. Как се казваш?
Памела
Съвсем различни са във всички сайтове и форуми,но любимите ми са LovelyBluePony и December
Името - ами средна работа.Преди го мразех защото всички ми викаха "Памела Андерсън",но вече почва да ми харесва.Ако отива в друга държава и кажа името си на някого няма да ме гледа толкова странно,ако примерно му кажа "Казвам се Величка".И ника си го харесва,все пак аз съм решила да е така.Символизира любимият ми месец
04. На колко години си?
14
05. Коя зодия си?
Овен
06. Какво е твоето хоби?
Най-различни са.Последно време ми е голямо занимание да се ровичкам из ласт.фм и да намирам нови групи.Също така каране на колело и четене (:
Интервю с вампир,500 дни със Самъ,Малкият Манхатън(много хубав филм за истинската първа любов,която не винаги завършва с хепи едн.)
Не.
Не за съжалениеМного искам едно котенце...
Лилаво,Синьо
История,Английски,часовето по Литература
12. В кой град живееш?
Генерал Тошево(до Добрич е )
В моментът мнението ми е негативно защото ме разочароваха наскоро
14. А за любовта? Защо?
Истинска любов все още не съм изпитала,така че не мога да отговоря
Един кръговрат...
Ъм,нямам си идея.Ще действам импулсивно.
Попринцип да.Научавам нови неща,виждам се с разни хора
Да много е приятно.Особенно ако са на хартия.Жално е, че вече почти не се изпраштат писма по пощата, а са заменени от електроннитеНо и електронните писма си имат добра страна - можеш да изпрашташ писма до далечни държави,и излиза мноооого по евтино
Никога не бих искала да получа писмо с огромна сметкаА мечтано - от някой нов приятел от далечна държава.
20. От кой отбор си?
Тея неща не са за мене.Но бих казала Левски.Цветът ми харесва повече![]()
Да.
22. В какво/кого вярваш?
В себе си най-вече.
23. Каква музика слушаш?
Инди,Алтернатив,Ню метъл,Траш,Рок,Класически рок,Ретро,Електронна музика,малко хип-хоп...Зависи от песента
Да...
Стига човек да иска и да е достатъчно смел и решителен,може да постигне всички мечти
От стоношки и паяци и от разни бобулечки хах.Много са гнусни.Иначе ме е страх от самотата...Да не остана сама.
Мисля,че не.Може би ще се поуча то грешките на моята майка.Много се надявам да не съм като нея.Тя е ужасна.Никога не иска мнението ми и отговаря и върши действия вместо мен(примерно записва ме на някакви курсове или ми копува дрехи в които се чувствам некомфортно).Също така е против всичко което кажа...
Често възрастните забравят,че и те са били деца, и правят гадни грешки които се отразяват на децата.
С кого?
Бих,да.
31. Твоето мото?
Нямам определена мисъл която да ме води.Просто се опитвам да се справям с трудностите като гледам само напред и никога назад.
Хм..доста често когато съм в цикъл се оплаквам, и си мечтая да се бях родила мъж,но всъшност когато се съвзема се радвам, че съм жена.Толкова е забавно
Животните и малките деца са най-невероятното на този свят.Единствено те могат да изпитват истинска обич.А и са толкова сладки(изключвам влечуги и разни други)
Да.Ако не пред тях,пред кой друг?
Да...когато майка ми говори от мое име.Чувствам се ужасно.
У бабини
Мислила съм,но още не съм го измислила
Нямам.
Вглабен в работата си зомбиран работник със еднакво ежедневие.
Когато някой претендира,че е нещо което всъшност не е.
41. Идеалист ли си?
Не.
42. Какви хора харесваш?
Свободни,които не мислят как изглеждат в очите на другите.Хора със собствено мислене и идеали.Хора които имат д/г същите интереси като моите.
Зависи от гледната точка...Няма идеални хора според мен.И не би трябвало да има.Идеален човек = робот.
Да.Дори и на други хора съм внушавала някои неща.Сега се чувствам малко виновна.
Завиждам може би...бих завиждала на журналист/фотограв свободен да пътува навсякъде по света.Който вижда стотици места през годината.Така искам да бъда в бъдеще журналист/фотограф
46. Расист ли си?
Не.
Ами преди имах хранително разтрайство.Сега се храня.И то достаОбичам цацата,пицата,китайско.
Мразя.Защото ми е причинил много болка.
Нямам врагове.Може би има само хора с които не искам да имам нищо общо.Така че може би ги "премахвам"
Нямам си определн идол.Гледам да съм оригинална
Не мога да кажа,защото не съм пътувала.
Не съм излизала от България
Всъшност не.Постоянно имам нужда да споделям с някога.Затова сега пиша в дневник.
Да си спокоен и ненапорист.Да издържаш предизвикателства и да имаш силна воля
Малко...
56. А мания за величие?
Не,въобще...
С повечето не.
Бих променила,това че често не съм достатъчно смела да кажа в очите на хората това което мисля за тях.
Да.
Понякога.И често си водя грешни изводи.
Да.
Знам, но ако го напиша и други хора ще го разберат
Режа се понякога,хвърляла съм храна в тоалетната през анорексичния си период,не обичам никого.
Би ми станало гадно предполагам...
Ще се мързелува
Досадниците - и те си нямат работа и се пречкат на другите.Подмазвачите - ако имаха нужните кажества нямаше да разчитат на подмазване.
Нещо от ежедневието...
Не.
Доброто...
Може би.
Да лол
Да.
Не бих.Не искам да си съсипвам здравето..
Начин да избягаш от реалността за отчаяните и нещастните и начин да се направиш на "готин" за малките изкуфели гъзарчета.
Какво да мисля.И те са хора.Всеки с различен характер и вид.
Ще го зарежа сигурно.
Не,за съжаление.
Тези по-нискобюджетни филми.Тези с добра музика и не толкова известни актцори.
Нямам.
Да.Нямам си друга работа![]()
Не особенно![]()
82. А този?
Този въпрос е тъп.
Това е търпение.Не се ядосвам от такива глупости
Ами повечето са някви дето търсят с кой да се заядът.Имам си и фаворите.Има някои много интересни и приятни хора
85. Дата на попълване:
5.06.2010г.
Дам (:
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Един гоооолям лепрекон : )))![]()
Не обръщайте внимание на този пост...
Бомба със закъснител!
Първоначално написано от leprekona
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
01. Как се казваш?
Светлана
Този и още един
Името - долу горе, ника- да.
04. На колко години си?
почти 17
05. Коя зодия си?
Скорпион
06. Какво е твоето хоби?
Еми обичам да правя най-различни неща : )
Много са - Greta, Paranormal Activity, Blade, Dracula, Underworld .. общо взето всички за вампири и повечето ужаси
Нямам
Да - папагал
10. Какъв е любимият ти цвят?
Черно, бяло ...
Икономика, Биология, География, Химия от части
12. В кой град живееш?
Добрич
Най-необходимото нещо в живота, кой би живял без приятели .. дори да има всичко останало
14. А за любовта? Защо?
Незнам .. не съм се влюбвала все още, че да имам мнение по този въпрос.
Една загадка
Ше замълча ..
Не обичам да ходиМЕ на училище .. защото ми е скучно там
Не обичам да пиша писма
Ами мечтая да получа писмо от един човек, в което да пише, че не ме е забравил и никога няма да го направи ... а не искам да получа писмо, в което има лоша и тъжна новина ..
20. От кой отбор си?
еми незнам
Не.
22. В какво/кого вярваш?
В себе си
23. Каква музика слушаш?
Почти всякаква .. избягвам метъл
Хмм, може да се каже
Да
От самотата ... ясно защо
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им
към децата? Ако да/не - защо?
Няма да подражавам на нашите .. имам си свои виждания и принципи
Не харесвам много малките деца ...
Аз и сега се разбирам с тях
Ше го кажа на човека, в който см се влюбила предполагам ...
31. Твоето мото?
Нямам такова
Не
Животните да
Аз пред всички се държа така
Ми чувствала съм се ..
В моя град
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв
според вас е той?
Смисъла е да изживееш живота си докрай, колкото и гаден да е
Да, държа на всички от тях
Лицемер
Някой да ми казва какво да правя ..
41. Идеалист ли си?
Не.
42. Какви хора харесваш?
Откровени, които си държат на думата, общо взето силни характери
Несъществуващ
Одбягвам да си внушавам разни неща .. мисля че не
Мне
46. Расист ли си?
Не
Да ... много обичам да ям.. пица, спагети и всичко сладко ... ;p
Не мога да мразя ..
Нее им обръщам особено голямо внимание .. а когато искам ги дразня ..
Не.
Ми .. Италия
Не съм
Да
Има гугъл за тая работа ..
Не.
56. А мания за величие?
Хах, не
Винаги
Нищо не искам да променям
Да.
Не всички
Не
Да.
Е ако ги напиша, вече всеки ше ги знае ... смисъла на въпроса е ?
Никак
Мисля че ше ходя в баба
Досадниците - работата им е да пречат постоянно на другите
Подмазвачите - хора без собствено мнение и почти никакво достойнство
Не харесвам лъжата ... но и без нея не може
Да.
И от двете по малко
Никога.
Няма не трябва, ако аз искам ще му кажа
Май не
Вече да .... и аз нз за кво
Накротици - невър !! за алкохола .. не обичам мн да пия
Мисля че повече се разбирам с тях, отколкото с хората от женски пол
За в момента нищо няа напрая .. но като се познавам най мн да му съсипя някой друг ден ...
Да
Всички които са ми любими..
Не, нямам
Мислих си че не ... но май да
Не.
82. А този?
Не.
Същото .. квото и преди 10 мин.
Повечето мн се лигавят, но има и готини хора : )
85. Дата на попълване: 05. 06. 2010г.
Що ? ...
![]()
![]()