01. Как се казваш? Калина
02. Кои са никовете, които използваш?Ам..много са : Whinger , ksanty , dreamrokxx и др.
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? Whinger-кинжал на англ. , просто много ме кефи как звучи
04. На колко години си? 13
05. Коя зодия си? близнаци
06. Какво е твоето хоби?ами : езда , актьорско майсторство и др.
07. Кой е любимият ти филм? мнооого са : Бавачката МакФий , Дневниците на принцесата , Зина , Отместопрестъплението и др.
08. Имаш ли брат или сестра? не , ама много искам
09. Имаш ли домашен любимец? да - морско свинче
10. Какъв е любимият ти цвят? лилаво , синьо(аквамарин , по- точно) , зелено , черно , оранжево , абе почти всички без охра , yuk
11. Кой е любимият ти предмет в училище?ФВС , хах не бе нз нямам....история може би
12. В кой град живееш? София
13. Какво мислиш за приятелството? че е много важно да си намериш подходяща компания , хора на които можеш да се довериш и те на теб също..
14. А за любовта? Защо? Любовта е нещо специално и при всеки различно.., защото сме различни характери
15. Какво според теб е животът? Подарено време да се позабавлявам и да разгледаме света , после си отиваме и повече няма да се върнем..
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? ще разбера че не ми враг..
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? амии...не обичам да уча иначе там се срещам с фр и затова донякъде обичам
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? Писма вече никой не пише , но аз го смятам за романтично.., но не съм писала до сега ;дд
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? Мечтаното писмо е от...не знам , не съм мислила
20. От кой отбор си? никой
21. Мислиш ли,че бог съществува? да искренно вярвам
22. В какво/кого вярваш? в Бог?!
23. Каква музика слушаш? Всякаква без чалга , дъпстеп и от най-здравия метъл
24. Обичаш ли да мечтаеш? много
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? Да..
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? Амии...до сега не съм поставяна в ситуаций в които разбираш в действителност кои са най - големите ти страхове..
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? Да! Защото мойте родители ме приемат като възрастен човек , допитват се до мен и аз до тях.
28. Какво мислиш за възрастните/децата? Не разбрах..;дд
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? С кой???
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? Да ... но зависи в кой се влюбя и бих споделил на най-близките си приятели , а когато се уточня в чувствата си и на родителите си.
31. Твоето мото?Винаги носи токчетата високи , а главата още по-високо!!!
32. Би ли сменил пола си? Защо? НЕ!!!! Защото такава съм създадена , значи трябва да си остана такава..
33. Обичаш ли животните и малките деца? ДААА <3
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? Винаги
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? Не ми се е случвало..
36. Къде най-често може да те срещне човек? вкъщи , домошарче съм си или в мола или на корта или на конната база
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? ами не бях се замисляла до сега..
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? да , естествено , ако не държах нямаше да е моята компания
39. Какъв не искаш да бъдеш? лицемер
40. Какво те вбесява най-много? лъжата
41. Идеалист ли си? дамм ... донякъде
42. Какви хора харесваш? истински
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? никой не е идеален
44. Можеш ли да си внушиш всичко? да ... имам развинтено въображение
45. Завиждаш ли на някого? понякога...
46. Расист ли си? не
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? Ами не съм злояда , нормално си ям , нямам
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? не
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? не им обръщам внимание
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? да..понякога
51. Коя е любимата ти държава? нямам...,но Нова Зенландия ми допада
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? ами не съм. Турция , Гърция , България , Лондон ,Париж
53. Можеш ли да пазиш тайна? Не много
54. Какво значи според теб търпение? да не даваш много зор на нещата..
55. Имаш ли комплекс за малоценност? понякога се чувствам така
56. А мания за величие? определено обичам да водя парада..
57. Искрен ли си с хората? винаги , но понякога това ги нагрубява
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? Не
59. Смяташ ли, че те подценяват? Някои хора - да
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? Да , но по корицата посрещат по съдържанието изпращат , така че не винаги съм права
61. Често ли грешиш в преценките си? не много често
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? за някои от моите приятели - да
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. не...не мисля че искам
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? бих поговорил с него , защо ме мрази , но няма да променям нещо в себе си ,за да се харесам на един човек
65. Какво мислиш за утрешния ден? нямам търпение да дойде ...
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? Досадниците се преживяват , но подмазвачите са най-големите досадници , ако питате мен..
67. Какво според теб е лъжата? криене на истината..
68. Би ли сменил стар приятел за нов? ако ми е направил нещо - да и то не напълно , смисъл пак ще си останем близки , но безпричинно - не
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? доброто
70. Би ли сменил родителите си? за нищо на света
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? не
72. Някога бил ли си истински нещастен?винаги търся добрата страна на нещата
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? не пуша и не мисля да пропушвам , защото си е самоубийство..
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? най-големият проблем
75. Какво мислиш за противополжния пол? Привличат ме и като приятеи и като нещо повече , даже повече като че ли си допадам с момчетата (като приятели) отколкото с момичетата
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? ще го зарежа..
77. Винаги ли държиш на дадената дума? понякога ми се случва и да не мога да я спазя , но се старая
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? Боен кон със сигурност
79. Имаш ли идол? Кой е той? идолите са грешни , по-скоро хора на които се възхищавам - Джони Деп , Луси Лоулес и др.
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? не
81. Дразни ли те този въпрос? да
82. А този? да
83. А какво мислиш сега зда търпението? каквото и преди
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? нищо , просто , защото съ отскоро тук..
85. Дата на попълване: 14.08 .2012 г.
86. Честно ли отговори на въпросите? да , както винаги