01. Как се казваш? Снежина
02. Кои са никовете, които използваш? invisible_girl
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? - Харесвам си името. и ника също. Ами за името -родена съм през зимата и от снежинки..;дд , а за ника..аз си го измислих.
04. На колко години си? 15
05. Коя зодия си?стрелец
06. Какво е твоето хоби?да излизам с приятели, да стоя пред лаптопа..
07. Кой е любимият ти филм?ами много са..но един от любимите ми е ''Карибски пирати''
08. Имаш ли брат или сестра?не
09. Имаш ли домашен любимец?не
10. Какъв е юбимият ти цвят?лилаво,бяло,черно
11. Кой е любимият ти предмет в училище?мм английски? ..не знам, нямам любим..
12. В кой град живееш?Варна
13. Какво мислиш за приятелството? че не трябва да се забравя, заради любовта и да се цени.
14. А за любовта? Защо? - какво мисля за любовта..ами..това е чувство,което не може да се опише с думи..
15. Какво според теб е животът? - Животът е най-хубав,когато е споделен с любимите хора. Живей живота си така както ти искаш,а не както другите искат.
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? - не знам, нямам смъртен враг ;д
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? ами обичам да ходя на училище,заради приятелите ми,защото винаги сме заедно и си помагаме с каквото можем. и не само за това..
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? не,не обичам да пиша писма.предпочитам да се обадя по телефона.
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш?мечтаното за мен писмо искам да е от човека,когото обичам..! за това кое не бих искала никога да получа..ами не знам..
20. От кой отбор си? ако става дума за футбол..не гледам..
21. Мислиш ли,че бог съществува?да
22. В какво/кого вярваш?в себе си.
23. Каква музика слушаш?бг рап, поп, рок, метъл, хип-хоп
24. Обичаш ли да мечтаеш?даа..не вярвам да има човек,който не обича да мечтае.
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? да,ако наистина вярваш в тях.
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? ами имам лек страх от високо.
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо?..като стана родител, ще ти кажа ;дд
28. Какво мислиш за възрастните/децата? мисля,че децата трябва да се учат от възрастните
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях?да
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? да бих го признала на себе си, и бих споделила с най-добрите си приятелки.
31. Твоето мото? Живей за хората, не за мнението им!
32. Би ли сменил пола си? Защо? никога.
33. Обичаш ли животните и малките деца? да
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? ами може да се каже..
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? да..много пъти съм се чувствала излишна,може би защото аз така си мисля.или защото съм прекалено стеснителна.
36. Къде най-често може да те срещне човек?в парка ;д , вкъщи, на училище (без лятната ваканция).
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? замислям се да, и мисля, че не трябва да се влияем от мнението на другите, а да се вслушаме в себе си.
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? имам и държа много на нея.
39. Какъв не искаш да бъдеш? не искам да съм срамежлива. и не искам да приличам на никого.
40. Какво те вбесява най-много? много неща ;д
41. Идеалист ли си? не
42. Какви хора харесваш? такива,които не се смятат за нещо повече от другите.
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? идеален човек няма.
44. Можеш ли да си внушиш всичко? ами това не го разбрах много..иначе мисля,че не.
45. Завиждаш ли на някого? не точно.
46. Расист ли си?не
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? ами обичам да..любимо ядене - пица,пържени картофи и др.
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? мразя е много силна дума,не не мразя никого,но има хора,които не са ми приятни.
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? премахвам ги.
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? не.
51. Коя е любимата ти държава? Испания
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил?не съм ходила, но искам да обиколя света.
53. Можеш ли да пазиш тайна? мога естествено.
54. Какво значи според теб търпение? да умееш да чакаш.
55. Имаш ли комплекс за малоценност? не
56. А мания за величие? не
57. Искрен ли си с хората? да
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? бих променила характера си и отношението ми към някой хора.
59. Смяташ ли, че те подценяват? м не знам
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? може да се каже,но за мен е важен характера.
61. Често ли грешиш в преценките си? ами не често и не рядко.
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? м мисля,че да? ;д
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. хората,които ме познават най-добре си знаят всичко за мен.
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? ..би ми станало тъпо,но ще ми мине..
65. Какво мислиш за утрешния ден? всеки ден е едно ново начало
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? ужасни са. понякога не мога да ги търпя.
67. Какво според теб е лъжата? нещо,много долно.
68. Би ли сменил стар приятел за нов? никога.
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? доброто много ясно. то лошото се вижда.
70. Би ли сменил родителите си? нее
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? понякога се налага за добро или лошо.
72. Някога бил ли си истински нещастен? не
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? не и няма да пуша.
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? мисля, че трябва да се забранят.
75. Какво мислиш за противополжния пол? пф не знам ;д
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? ще го зарежа.
77. Винаги ли държиш на дадената дума? да, но някой не го оценяват
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? Карибски пирати, The notebook, Tres metros sobre el cielo, Tengo Ganas De Ti.
79. Имаш ли идол? Кой е той? имам много идоли
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? да,защо не.
81. Дразни ли те този въпрос?не
82. А този?не
83. А какво мислиш сега зда търпението? не съм си променила мнението от по-горе.
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? нищо не мисля. ;д
85. Дата на попълване: 18.07.2012
86. Честно ли отговори на въпросите? да