01. Как се казваш? - Теодора .. Теди
02. Кои са никовете, които използваш? - tedincetyyy3, bunny97, metalcxoou .. абе 100% има и още много.....
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? - въобще не си харесвам името .. а никовете си ги харесвам .. и ддзз :Д:Д:Д
04. На колко години си? - 13
05. Коя зодия си? - водолей
06. Какво е твоето хоби? - пред компа .. в фейса .. :Д:Д .. навън с определени хора .. и с неопределени хора .. и такааа хДДДД
07. Кой е любимият ти филм? - Tres Metros Sobre El Cielo .. Thirteen
08. Имаш ли брат или сестра? - сестра
09. Имаш ли домашен любимец? - не ;хх
10. Какъв е юбимият ти цвят? - розов и черен
11. Кой е любимият ти предмет в училище? - математика :Д:Д:Д:Д
12. В кой град живееш? - Бургас
13. Какво мислиш за приятелството? - че е нещо без което не можеш да се справяш в живота и без него си сам на този свят .. затова трябва да се цени !!
14. А за любовта? Защо? - Аммии .. любовтаа е нещо невероятно .. особено когато е и споделена
15. Какво според теб е животът? - нещо НЕСПРАВЕДЛИВО :Д:Д
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? - ще му забия един и ще му се разкрещя , след като изляза от транса .. :Д:Д:Д:Д
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? - и не и да .. :Д:Д .. не ми се ходи защото не ми се учи .. а ми се ходи само и единствено заради приятелите ми ..
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? - неее
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? - ми ся точно нзз .. :Д:Д
20. От кой отбор си? - смис.. футбол , волей , тенис ???
21. Мислиш ли,че бог съществува? - ми нее много
22. В какво/кого вярваш? - вярвам в извънземни :Д
23. Каква музика слушаш? - поп , рап , бг рап , метъл
24. Обичаш ли да мечтаеш? - даааа .. ^^
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? - някои да .. др нее
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? - от високо .. и нз защо простооо мн ме е страх :Д:Д
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? - нееенененнен .. ОПРЕДЕЛЕНОО НЕЕЕ .. :Д:Д ..
28. Какво мислиш за възрастните/децата? - каквоо трябва да мисляя .. :Д:Д .. ?????
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? - мии даа .. maybe .. xDD
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? - да бих си го признала .. и може би на най - добрата ми приятелка ^^
31. Твоето мото? - нямам ..
32. Би ли сменил пола си? Защо? - нзз .. ако съм момче .. хубавото е чи няма да имам цикъл .. :Д:Д:Д .. ноо пък дрехите за момичета са по - хубави :Д:Д ..
33. Обичаш ли животните и малките деца? - зависи .. някой животни да .. др не :д:д .. емми то и при децата е така ..
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? - дадададдададад
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? - даа .. когато не ми обръщат внимание и се държат се едно ме няма .. и нз защо .. :Д:Д
36. Къде най-често може да те срещне човек? - пред блока .. в дск .. в центъра :Д:Д
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? - неее .. никога не съм го правила
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? - даа имаамм .. и даа мноого , ноо наа определени хора от тази "компания"
39. Какъв не искаш да бъдеш? - охх .. аммии нзз :Д:Д
40. Какво те вбесява най-много? - когато някой ми обещае нещо и не го изпълни , когато ми дават напразни надежди , когато някой ме излъже , когато някой ми се прай на "готин" и такаа .. :Д:Д
41. Идеалист ли си? - неееееее
42. Какви хора харесваш? - забавни , добри приятели , такива на които мога да разчитам ....
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? - според менн .. НЯМА идеални :Д:Д
44. Можеш ли да си внушиш всичко? - даа
45. Завиждаш ли на някого? - еммии .. даа :Д:Д
46. Расист ли си? - г/д
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? - ооо дааа .. ами мн саа .. :Д:Д .. може би .. таратор , пилешки хапки с корнфлейкс .. :Д:Д
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? - даааааааааааа .. амии сяя нее ваа засяяга хДДД
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? - премахвам ги
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? - нееемм ..
51. Коя е любимата ти държава? - Америка .. Испания :Д:Д
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? - нее .. не съъм , но ще ходя в Италия
53. Можеш ли да пазиш тайна? - дааа
54. Какво значи според теб търпение? - да можеш да ме чакаш по 2 часа .. :Д:Д .. докат са опрая
55. Имаш ли комплекс за малоценност? - тффаа пъкк коо е .. ?? .. :Д:Д
56. А мания за величие? - нее
57. Искрен ли си с хората? - зависи от човека .. в повечето случаи - даа ..
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? - аммии .. страшноо мн.. неща
59. Смяташ ли, че те подценяват? - и даа ии нее
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? - даааа .. ноо в някой случаи .. бъркам
61. Често ли грешиш в преценките си? - даа
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? - майй май .. :Д:Д
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. - нее мии стиска .. сру :Д
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? - хахахах .. емии браво на него .. не ми пука , ноо ще искам причината .. :Д:Д
65. Какво мислиш за утрешния ден? - че ще е същият като днеска .. :Д:Д .. СКУЧЕН ОТСЯКЪДЕ
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? - мразя такъв тип хора
67. Какво според теб е лъжата? - нещо с което мислиш че предпазваш някого , но се оказваш грешен и после си патиш за това , че си мислел , че правиш добро
68. Би ли сменил стар приятел за нов? - даа .. но зависи и от новия и от стария приятел :Д
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? - доброто
70. Би ли сменил родителите си? - миии .. :Д:Д .. зависи май - не
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? - еммии .. не трябва , но за съжеление съм го правила
72. Някога бил ли си истински нещастен? - ооо даа .. ;хххх
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? - неееееененненененн .. неискам да се тровяяя с тез неща
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? - миии .. ддз .. :Д:Д
75. Какво мислиш за противополжния пол? - че някой са нещастници .. търсят само секс и това е .. ноо има и др.. които са уникални .. романтични , силнии , красивии :Д:Д ..
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? - ще съм съсипана .. ноо кат ми мине .. ще съсипя и него и онас мърла .. :Д:Д:Д
77. Винаги ли държиш на дадената дума? - почти :Д
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? - три метра над небето , тринайсет , споделен живот , тетрадката , титаник [ ако не е взел ]
79. Имаш ли идол? Кой е той? - нее нямам .. :Д:Д
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? - дааааааааааа
81. Дразни ли те този въпрос? - мии нее :Д:Д
82. А този? - и паак нее .. :Д:Д
83. А какво мислиш сега зда търпението? - че е нещо което определено имам .. хДД
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? - аа нзз .. нова съм :Д:Д:Д
85. Дата на попълване: - 15 .. август :Д:Д .. аа нее вече е 16 ;рр
86. Честно ли отговори на въпросите? - yeeeepppp ..