01. Как се казваш? Накратко ме наричат Еви.. :]
02. Кои са никовете, които използваш? IndependentGirl, а с другите два спрях да влизам преди години.
03. Харесваш ли името си? Да, защото е рядко срещано. А ника? Да, защото донякъде ме описва. Знаеш ли откъде произхождат те? Да.
04. На колко години си? 17.
05. Коя зодия си? Водолей.
06. Какво е твоето хоби? Спортни танци и много други.
07. Кой е любимият ти филм? Нямам любим. Много филми ми харесват.
08. Имаш ли брат или сестра? Не.
09. Имаш ли домашен любимец? Да, няколко.
10. Какъв е юбимият ти цвят? Син, но и бял, черен и сив също много харесвам.
11. Кой е любимият ти предмет в училище? Психология и биология.
12. В кой град живееш? Ботевград.
13. Какво мислиш за приятелството? Има го, истинското приятелство, но трудно се намира.. особено в днешно време. :}
14. А за любовта? Защо? Има я, и нея, и вярвам в нея. Тя ще спаси света..
15. Какво според теб е животът? Възможност човек да открие и опознае себе си, да направи и постигне каквото иска.. и изобщо животът си е едно предизвикателство.
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? Ще се дръпна и ще го шамаросам.
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? Да, защото има часове, които са ми интересни и има какво да науча в тях. Пък и в училище си е голямо шоу.
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? Не.
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? Не съм се замисляла. В днешно време комуникацията е толкова напреднала, че за какви писма си говорим.
20. От кой отбор си? Левски.
21. Мислиш ли,че бог съществува? По-важното е, че вярвам в него, а пък дали съществува никой не може да каже.
22. В какво/кого вярваш? В себе си, в родителите ми, в някои приятели(до някаква степен им имам доверие), в любовта и в късмета.
23. Каква музика слушаш? Предимно чалга, но и всичко друго, което ми хареса.
24. Обичаш ли да мечтаеш? Да, но за реални неща.
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? Повечето да.
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? Страх ме е от самата себе си, защото всичко за всеки зависи от самия него. Иначе от паяци много ме е страх.
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? Да. Много съм благодарна на родителите ми за възпитанието и живота, които са ми дали и им се възхищавам за това, че са ме превърнали в човека, който съм. :}
28. Какво мислиш за възрастните/децата? Разликата във времената и в поколенията си казва думата, затова и имат разногласия.
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? Да, разбирам ги, и възрастните и децата.Сами за себе си и двете страни имат право.
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? Да. На човека, който трябва да го знае и може би на една приятелка.
31. Твоето мото? "Това, което човек сам си направи и Господ не може да му го направи."
32. Би ли сменил пола си? Защо? Не, защото си ми харесва да съм момиче, а и щом съм се родила момиче значи така трябва да бъде.
33. Обичаш ли животните и малките деца? Да, много.
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? Да. Държа се естествено пред всякакви хора.
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? Не.
36. Къде най-често може да те срещне човек? Навсякъде. Ходя на много и различни места, обичам да си разнообразявам. Е, има и дни, в които обичам да си се застоявам вкъщи.
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? Да, замисляла съм се. Живота има смисъл, но просто за всеки човек е различен. Според мен е в това човек да се бори за нещо, да постигне нещо, да открие щастието и любовта си.
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? Да, да.
39. Какъв не искаш да бъдеш? Не искам да си мисля, че всичко, което правя и давам от себе си за хората, за които ми пука е все недостатъчно. Както и не искам да съм толкова добра, защото много се опитват да ми се качват на главата. И може би не искам да съм толкова срамежлива, защото много пъти срамът ми е изигравал лоша шега.
40. Какво те вбесява най-много? Простотията и ограничените хора.
41. Идеалист ли си? Донякъде.
42. Какви хора харесваш? Истински и различни, но все по-трудно се намират.
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? Не съм се замисляла, защото няма идеални хора.
44. Можеш ли да си внушиш всичко? Да, всичко е на психологическа основа.
45. Завиждаш ли на някого? Не, няма за какво. Всеки е различен и уникален сам по себе си.
46. Расист ли си? Не, но определено имам някаква непоносимост към турци и роми.
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? Не, но е необходимост. По отношение на храна съм много капризна.
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? Не, просто съм неспособна да мразя.
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? Нямам врагове, но определено има хора, които не ми харесват и не се разбирам с тях и следователно се стремя да не поддържам контакт с тях.
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? Не.
51. Коя е любимата ти държава? България, колкото и странно да звучи си обичам родината въпреки всичко.
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? Ходила съм в Италия и Турция и беше много хубаво.
53. Можеш ли да пазиш тайна? Да.
54. Какво значи според теб търпение? Човек да има много здрави нерви, а аз определено съм много търпелив човек, но идва и момент, в който се изчерпва и моето търпение.
55. Имаш ли комплекс за малоценност? Не.
56. А мания за величие? Не.
57. Искрен ли си с хората? Да, старая се.
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? Не бих се превъзпитала. Старая се да променя някои черти от характера ми.
59. Смяташ ли, че те подценяват? Понякога.
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? Да.
61. Често ли грешиш в преценките си? Не.
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? Да.
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. Нямам някаква кой знае каква голяма тайна за себе си, така че не се сещам за нещо такова.
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? Ще прекратя всякакви контакти с човека. Това си е негово право и решение, то не може всички хора да ме харесват и обичат.
65. Какво мислиш за утрешния ден? Надявам се да не вали и да се събудя в добро настроение.
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? Жалка история.
67. Какво според теб е лъжата? Нещо, което колкото и да е лошо всеки човек е правил. Нищо хубаво не може да донесе една лъжа, но понякога е по-добре истината да бъде премълчана.
68. Би ли сменил стар приятел за нов? Не, но бих приела и новия.. приятели никога не са в повече.
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? Истинското търся. Доброто и лошото го има във всеки човек, но по-важно е човек да може да ги разграничава.
70. Би ли сменил родителите си? Не.
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? Не, щом съм обещала да не го казвам значи няма. Премислям какво говоря и правя не ми се случва "нещо случайно да ми се изплъзне от устата".
72. Някога бил ли си истински нещастен? Не, но така съм си мислила.
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? Не и не бих. Не виждам смисъл в това, като нищо добро няма да ми донесе, защо само допълнително да си съсипвам здравето.
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? Против наркотиците съм, а доколкото алкохола и за него съм против, но в умерени количества като има повод или на купон няма лошо.
75. Какво мислиш за противополжния пол? И двата пола имат своите предимства и недостатъци, но не могат едни без други.
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? Разделяме се. Изневяра не прощавам.
77. Винаги ли държиш на дадената дума? Да, разибра се, ако не мога да удържа просто няма да давам дума.
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? Не съм се замисляла, но One Tree Hill е един страхотен сериал и има какво да се научи от него.
79. Имаш ли идол? Кой е той? Идол нямам, но има хора, на които се възхищавам и много харесвам.Не са само известни, а и приятели и познати.
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? Докато не опитам не мога да ти кажа.
81. Дразни ли те този въпрос? Не, но мисля, че е излишен.
82. А този? Същото като горния.
83. А какво мислиш сега зда търпението? Каквото ти отговорих и по-рано.
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? Пълно е с пищящи и лигави пубери, които не знаят какво искат и само се оплакват. Мислят си, че имат големи проблеми, а когато се сблъскат с истинските проблеми тогава какво ще кажат. Иначе има и печени потребители, но малко са ми направили впечатление.
85. Дата на попълване: 30.05.2010г.
86. Честно ли отговори на въпросите? Да, постарах се.