01. Как се казваш? Мартин

02. Кои са никовете, които използваш? Само vesji

03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те?Мда, има и по - интересни имена и никове, но не са лоши,щом съм си ги харесал.

04. На колко години си? 17

05. Коя зодия си? Везни

06. Какво е твоето хоби? /

07. Кой е любимият ти филм? Изкуплението Шоушенк ( май така се пишеше )

08. Имаш ли брат или сестра? Биологични - не

09. Имаш ли домашен любимец? Дам едно голямо дибелоо котеее

10. Какъв е юбимият ти цвят? Зелено, жълто, многоцветно, не знам.

11. Кой е любимият ти предмет в училище? Химия, физика... даа даа.. интересно е бе хора!

12. В кой град живееш? София

13. Какво мислиш за приятелството? Сложно е... всякакви случай има но в повечето случаи няма приятелство в дадени моменти.

14. А за любовта? Защо? Любовта е основна част от стабилните отношения между семействата/двойките.

15. Какво според теб е животът? Ох.. почнаха сложните въпроси. Ами, живота е нещо сложно, може би изобщо това, че се питаме един вид ни отговаря на въпроса? Може би това наше.. задаване на въпроси ни потдържа живи, може би живота е въпрос.. или много въпроси - на които търсим отговори ..

16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? Смъртен враг? Няма смисъл човек да има врагове.. камоли смъртни врагове. Може би аз самия съм си най - големия враг. Ако се целуна .. не знам ще се почувствам странно.

17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? Обичам, защо не? Виждам се с познати хора, обменяме информация, обогатяваме знанията си.

18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? Не мога да свикна с марките и адресите, но е-мейлите да, защо не.

19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? Не съм мислил.

20. От кой отбор си? Ми.. не гледам футбол.. много.. хич.. но ЦСКА.

21. Мислиш л
и,че бог съществува? Да, напълно обеден съм.

22. В какво/кого вярваш? В себе си, в жена ми и в родителите ми.

23. Каква музика слушаш? Която ме изпълва се нергия.

24. Обичаш ли да мечтаеш? Да. И докато мечтая -планирам, за да изпълня мечтите си.

25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? Да.

26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? Страх ме е от височини. Фобия сигурно..

27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? Не, няма да подражавам, ще се постарая да ги подобря поне стократно!!

28. Какво мислиш за възрастните/децата? Възрастните са мъдри, децата се учат, за да могат някой ден да станат и те мъдри.

29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? Да, обичам деца, обичам да ги уча на това което знам, а от възрастните да се уча на това което не знам и да го предам на децата.

30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? Когато се влюбих в жена ми го разбрах още преди да го осъзная и го признах на момента.

31. Твоето мото? Човек се учи докато е жив.

32. Би ли сменил пола си? Защо? Не. Ако искам да имам отношения с моя пол.. може би просто ще стана хомосексуалист? Не знам звучи ми по - лесно.

33. Обичаш ли животните и малките деца? Много. Адски много. Обожавам и животните и децата.

34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? Да

35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? Оооо.. естествено, всеки се чувства излишен понякога. Кога кога.. когато примерно искам да помогна а помощта ми е излишна.

36. Къде най-често може да те срещне човек? В училище, в нас.

37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? Замислям се понякога, когато имам нужда да си напомня за какво живея. Смисълът в моят живот е семейството.. няма друго

38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? Не.

39. Какъв не искаш да бъдеш? Не искам да бъда лош човек.

40. Какво те вбесява най-много? Лъжата. Сигурно единственото нещо.. и прикриването на информация..

41. Идеалист ли си? Дам.

42. Какви хора харесваш? Добри, ненатрапващи се, умни хора, от които може да се научи нещо.

43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? Няма идеални хора.

44. Можеш ли да си внушиш всичко? Мога да се постарая..

45. Завиждаш ли на някого? Не мисля.

46. Расист ли си? Не. Това е.. нямам думи, просто ужасно.

47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? Дам, всичко.

48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? Не, глупаво е да мразиш.

49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? Не мисля, че имам врагове, ако има някой, които не му допадам просто не го дразня и го лишавам от присъствието си.

50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? Не.

51. Коя е любимата ти държава? България.

52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? Бил съм в Гърция.

53. Можеш ли да пазиш тайна? Мога да се постарая.

54. Какво значи според теб търпение? Търпението е нещо, което ме мързи да обясня и имам в много, направо граничи с безкрайност.

55. Имаш ли комплекс за малоценност? Не

56. А мания за величие? Не..

57. Искрен ли си с хората? Да, до колкото мога

58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? Ако е нужно. Всеки има черти от характера, които не са добри или са лоши и би било добре да се корегират.

59. Смяташ ли, че те подценяват? Сигурно, не знам.

60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? Когато нямам друга информация за тях - да.

61. Често ли грешиш в преценките си? Когато не се посъветвам преди това с жена ми например, да случва се.

62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? Не мисля, не знам много..

63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти [/color]стиска. Няма такива...

64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? Защо да ме мрази.. аз съм добричък.. а ако ме мрази.. ми.. ще му се извиня ако има причина.

65. Какво мислиш за утрешния ден? Имаше такъв филм.. ми зависи какво ще е времето, май ще вали дъжд.

66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? Не им обръщам внимание, те си знаят.

67. Какво според теб е лъжата? Глупаво е. Хората си мислят, че като излъжат за нещо и им повярват и пуф, всичко е наред е да ама не. Всичко в последствие излиза на яве. Няма лъжа която да остане завинаги.

68. Би ли сменил стар приятел за нов? Не знам, мисля че ме бих.

69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? Доброто

70. Би ли сменил родителите си? Не.

71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? Ами това е нещо като лъжа, ако не го кажа сега, той ще го разбере така или иначе след определен перод от време.

72. Някога бил ли си истински нещастен? Дам.

73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? Не.. не намирам смисъла в това хем да се тровиш хем да си харчиш парите.

74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? Вредно, още по вредно. Принципно всичко в малки количества не е вредно, но веднъж почнеш ли.. господ да ти е на помощ ако искаш да спреш.

75. Какво мислиш за противополжния пол? Ми.. разделям ги на три групи. Жена ми, майка ми и всички останали.

76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? Зависи от начина по който разбера. Ако ми сподели ще поговорим и ще достигнем до някакъв консенсос, и да попълним "пукнатината" която я е подтикнала да го направи, ако разбера от някого или я хвана.. абе по добре да не я хващам но пак ще стигнем до някакво решение.

77. Винаги ли държиш на дадената дума? Да

78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар?
О.. не знам

79. Имаш ли идол? Кой е той? Не

80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? Ще се
постарая..

81. Дразни ли те този въпрос? Не

82. А този? Не

83. А какво мислиш сега зда търпението? Старая се..

84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? Някои са много груби и директни.

85. Дата на попълване: 30.05.2010

86. Честно ли отговори на въпросите? Да