01. Как се казваш? Николай
02. Кои са никовете, които използваш? Предимно SacredBoy
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? Да. Е, ако не го харесвах щях да го сменя. Знам, но обясненията са сложни.
04. На колко години си? 17 почти 18.
05. Коя зодия си? Лъв.
06. Какво е твоето хоби? Китара, тенис (вече), волей, баскет, мислене .
07. Кой е любимият ти филм? Между Sherlock Holmes, Prince Of Persia съм..
08. Имаш ли брат или сестра? Нямам.
09. Имаш ли домашен любимец? Имам 3 котки.
10. Какъв е юбимият ти цвят? Зелено.
11. Кой е любимият ти предмет в училище? Не съм сигурен, но философията е добра.
12. В кой град живееш? Банско.
13. Какво мислиш за приятелството? Без него неможе.
14. А за любовта? Защо? Може, но по-добре с нея, защото е красива, а аз определено си падам по красивите неща
15. Какво според теб е животът? Прекрасни спомени.
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? Бих се дръпнал.
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? Обичам. Щот е забавно и у нас няма кво да права сам почти цял ден.
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? Кефат ме. На всеки мой другар, защото ми пука за него.
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? Sakrowishte.. sladki sunishta.. daa sanuwash maikata na decata ti.. {} OBICHAMTE! {{P}} .. "Бях с друг"
20. От кой отбор си? От никой, защото никой не е от мен.
21. Мислиш ли,че бог съществува? Съществува в тялото на всеки един от нас.
22. В какво/кого вярваш? В себе си.
23. Каква музика слушаш? Всичко. Според зависи от настроението. Иначе съм металяга
24. Обичаш ли да мечтаеш? Да.
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? Не всички.. Неможеш да си мечтаеш да започнеш отново от 1 годинка и т.н.
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? Страх ме е от самият страх.
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? Бих подръжавал на майка, тя е много мила и когато аз искам нещо, и тя не ми го даде.. След 15 мин ми го е дала
28. Какво мислиш за възрастните/децата? Възрастните са били по-умни деца от сегашното поколение.
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? Да, ако и те го смятат.
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? Бих го признал и бих споделил на мой приятел.
31. Твоето мото? ...
32. Би ли сменил пола си? Защо? Бих станал момиче за да разбера какво точно искат и какво им пречи на мисленето, та са толко прости.
33. Обичаш ли животните и малките деца? Твърдо да.
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? Определено, да.
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? Когато видя родителите й да се разхождат заедно с нея.
36. Къде най-често може да те срещне човек? У дома.
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? Замислял съм се. Човек е роден да се радва на живота, който има и да остави нещо след него (мое мнение)
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? Имам и държа, да.
39. Какъв не искаш да бъдеш? Зубър.
40. Какво те вбесява най-много? Самочувствието без покритие.
41. Идеалист ли си? Незнам, точно.
42. Какви хора харесваш? Мили, добри, умни, красиви и най-вече искрени.
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? Красив, умен, интелигентен и нелъжлив
44. Можеш ли да си внушиш всичко? Не.
45. Завиждаш ли на някого? Да, завиждам.
46. Расист ли си? Не.
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? Много ясно, че обичам . Пържола и пържени картофи yeah :Р чака ме след малко.. )
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? Не мразя. В моят мозък няма негативни мисли.
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? Игнорирам ги.
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? Опитвам да подръжавам на себе си, но напоследък немога.
51. Коя е любимата ти държава? Финландия.
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? Бил съм само в Германия и Англия.
53. Можеш ли да пазиш тайна? Мога.
54. Какво значи според теб търпение? Интервала от време, в който можеш да чакаш нещо, което искаш да видиш, усетиш, чуеш и т.н.
55. Имаш ли комплекс за малоценност? Понякога, да.
56. А мания за величие? Всеки човек трябва да има поне малко тая мания. Според мен..
57. Искрен ли си с хората? Да.
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? Характера бих го променил.
59. Смяташ ли, че те подценяват? Смятам.
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? Да, но не говоря веднага за тях.
61. Често ли грешиш в преценките си? Много често.
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? Да знам, не, но мисля, че съм разбрал някои неща.
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. Явно не ми стиска .
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? Бих се сбогувал с него.
65. Какво мислиш за утрешния ден? Ще бъде велик, както всички други дни.
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? Зли са, както и подмазвачите.
67. Какво според теб е лъжата? Да не казваш истината.
68. Би ли сменил стар приятел за нов? Бих. Вече смених.
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? Искам да узнам и двете.
70. Би ли сменил родителите си? Имам си само майка и не бих я сменил никога.
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? Бих.
72. Някога бил ли си истински нещастен? Да.
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? Бих пропушил, ако приятелката ми ме изостави и стане некоя курволетина.
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? Алкохола в количество, а за наркотиците.. Не бих опитал.
75. Какво мислиш за противополжния пол? Красив е.
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? Ще я питам защо го е направила.
77. Винаги ли държиш на дадената дума? Почти.
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? Шерлок Холмс :Р
79. Имаш ли идол? Кой е той? Колко много са.. Но предимно Tony Kakko, Jani Liimatainen и Empou Vuiorinen .
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? Да, приятно е.
81. Дразни ли те този въпрос? Не.
82. А този? НЕ!
83. А какво мислиш сега зда търпението? Интервалът от време, в който.. Т.Н. :Р
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? Не ги познавам.
85. Дата на попълване: 05.05.2012
86. Честно ли отговори на въпросите? Да.