Цитирай Първоначално написано от fenkaaa

01. Как се казваш? Моника
02. Кои са никовете, които използваш Molzinka, Th.Sl.
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? Да. Харесвам името си и ника ми също. Една приятелка ми го измисли /ника/
04. На колко години си? 16
05. Коя зодия си? Везни
06. Какво е твоето хоби? гледам филми, ходя по моловете, чета книги /рядко, защото нямам време от първите 2 ;d/
07. Кой е любимият ти филм? Ужасно много са, но напоследък Алиса
08. Имаш ли брат или сестра? Не
09. Имаш ли домашен любимец? Не
10. Какъв е юбимият ти цвят? лилаво, розово
11. Кой е любимият ти предмет в училище? история, математика
12. В кой град живееш? София
13. Какво мислиш за приятелството? Много трудно се намират истински приятели вече, но все още има.
14. А за любовта? Защо? Любовта е смисълът на живота.
15. Какво според теб е животът? Възможност да се усъвършенстваме непрекъснато.
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? Ще се очудя
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? Не обичам, защото не харесвам хората от класа ми / като изключим малка част от тях/ и в същото време обичам, защото всеки ден има нови предизвикателства.
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? Не особено, но си пиша с една много добра приятелка почти всеки ден по абв-то, защото живеем в различни градове и няма как да се видим.
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? Не знам.
20. От кой отбор си? Никой. Не харесвам футбола. Никога не съм разбирала смисъла на тази игра
21. Мислиш ли,че бог съществува? Да, разбира се.
22. В какво/кого вярваш? В бог и в себе си.
23. Каква музика слушаш? Поп и малко чалга, но наистина малко.
24. Обичаш ли да мечтаеш? Да
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? Да.
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? Страх ме е от смъртта, от високо, да не остана сама някой ден без нито един близък до мен.
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? И да, и не. Да, защото са ме възпитали много добре. Не, защото трябва да си силен, за да не те мачкат, а аз не съм такава и защото малко преувеличават в някой отношения.
28. Какво мислиш за възрастните/децата? Има някой много добри възрастни хора, но има и такива простаци.
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? НЕ
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? Да. На най-добра приятелка/ приятел.
31. Твоето мото? Живей и дай на другия да живее.
32. Би ли сменил пола си? Защо? Не, защото няма да мога да си купувам купища дрехи ;d
33. Обичаш ли животните и малките деца? Да. Но не прекалено много.
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? Да
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? Да, около непознати и хора, на които нямам доверие и не са ми толкова близки.
36. Къде най-често може да те срещне човек? В мола може би.
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? Да намериш любовта, да опиташ всичко от живота.
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? Компания не може да се нарече точно.. Имам няколко приятели и държа изключително много на тях.
39. Какъв не искаш да бъдеш? Момче.
40. Какво те вбесява най-много? Нахалните и глупави хора.
41. Идеалист ли си? Да.
42. Какви хора харесваш? Скромни, умни, чувствителни.
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? Няма идеални хора.
44. Можеш ли да си внушиш всичко? Не
45. Завиждаш ли на някого? Да
46. Расист ли си? Не
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? Да, чийзбургер.
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? Не може да се каже, че мразя някого, но не харесвам доста хора.
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? Не им обръщам внимание.
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? Да, но не прекалено
51. Коя е любимата ти държава? САЩ
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? Не съм ходила, но искам да живея там. Била съм в Гърция, Македония, Сърбия, Италия, Австрия, Германия, Англия, Франция, Унгария.
53. Можеш ли да пазиш тайна? Не особено и това ми е голяма слабост.
54. Какво значи според теб търпение? Да имаш железен самоконтрол.
55. Имаш ли комплекс за малоценност? Не може да се каже.
56. А мания за величие? Понякога да.
57. Искрен ли си с хората? И да, и не.
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? Бих се направила малко по-смела и нахална.
59. Смяташ ли, че те подценяват? Да
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? Да
61. Често ли грешиш в преценките си? Не
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? Не
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. Не ми стиска ;д
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? Зависи какво чувствам аз към него, ако ми е безразличен няма да обърна внимание и ще се изсмея
65. Какво мислиш за утрешния ден? Ще е доста хубав.
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? Не мисля за тях ;д
67. Какво според теб е лъжата? Начин да избягаш от реалността.
68. Би ли сменил стар приятел за нов? Не.
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? Доброто винаги.
70. Би ли сменил родителите си? НЕ
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? Да, защото не мога да се сдържам, както казах по-нагоре.
72. Някога бил ли си истински нещастен? Много пъти съм била нещастна, но мисля, че не.
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? Пушила съм в седми клас за 1-2 месеца и спрях. Не бих пушила повече, защото не искам да си давам парите за отрова.
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? ужасни неща и двете.
75. Какво мислиш за противополжния пол? Понякога са ми много странни, а понякога мисля, че са по-умни от нас.
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? ще го оставя.
77. Винаги ли държиш на дадената дума? Да
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? Алиса, Тайната
79. Имаш ли идол? Кой е той? Лейди Гага може би.
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? Да
81. Дразни ли те този въпрос? Не
82. А този? Не
83. А какво мислиш сега зда търпението? Същото като преди
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? като цяло във форума има много интелигентни хора, но има и някой дечица, които си играят, защото нямат какво друго да правят.
85. Дата на попълване: 7 юни 2010
86. Честно ли отговори на въпросите? Да.