01. Как се казваш? - К.
02. Кои са никовете, които използваш? - Доста са, но най-често използвам Just_Me или Ledenata
03. Харесваш ли името си? А ника? - Знаеш ли откъде произхождат те? Ами за името ми е Гръцко ;дд (Не съм гъркиня хД) Но адски мно'о си го мразя!
04. На колко години си? - 0 хД
05. Коя зодия си? - Телец
06. Какво е твоето хоби? - Да рисувам, да чета из клюкарските сайтове и да гледам Филми хД
07. Кой е любимият ти филм? - Имам над 200 (Всяка вечер гледам по 1-2, когато почивам хД), но ето на десетте ми любими хД:
---------------------------------
1.Pirates Of The Caribbean
2.Hachiko: A dog's story
3.Undisputed 3
4.Soul Plane
5.The Tournament
6.Shoot 'Em Up
7.EuroTrip
8.The Hangover
9.Boat Trip
10.Definitely,Maybe
--------------------------------
08. Имаш ли брат или сестра? - Имам 2
09. Имаш ли домашен любимец? - Котка Люси хД
10. Какъв е любимият ти цвят? - Лилаво
11. Кой е любимият ти предмет в училище? - Има ли такъв??
12. В кой град живееш? - Стара Загора
13. Какво мислиш за приятелството? - Ами преди време изгубих най-най-най-добрата си приятелка и това доста ме нарани, плаках дълго време, тейче .. нямам мнение!
14. А за любовта? Защо? - Не съм срещнала подходящата
15. Какво според теб е животът? - От както си загубих най-добрата си приятелка - нямам мнение, но от скоро започна да се поправя малко по-малко..
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? - Ммм... и аз не знам хД 'Ша полудея!
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? - Ами там са всичките ми приятели, а междучасията са луди хД
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? - Ммм.. и аз не знам хД
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? - От някой таен любовник? хД
20. От кой отбор си? - Ами не гледам футбол, гледам NBA (Баскетбол) и от там съм за Cleveland Cavaliers
21. Мислиш ли,че бог съществува? - Преди много се колебаех, но мисля, че да..
22. В какво/кого вярваш? - И аз не знам хД
23. Каква музика слушаш? - Electronic,Electro,House,Techno,Industrail Metal,Pop,Rap
24. Обичаш ли да мечтаеш? - Доста! хД
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? - Не всички, но повечето
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? - Паяци? хД
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? - Ми... може би
28. Какво мислиш за възрастните/децата? - Много често забравт, че и те някога са били деца!
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? - Със?
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? - Да!
31. Твоето мото? - Живей днес, защото вчера не може да се върне, а утре може и да не дойде!..
32. Би ли сменил пола си? Защо? - Не хД
33. Обичаш ли животните и малките деца? - Мхм, но някой път малките деца са много разлигавени и дразнят!
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? - ДА!
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? - Много често, понякога дори си задавам въпроса "За какво въобще съм се родила?", все правя грешни неща, все нещо неправилно съм направила и често ме обвиняват..
36. Къде най-често може да те срещне човек? - В града ми..
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? - Ммм... често съм се замисляла..
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? - Преди имах най-добрата, която много ми липсва, сега имам други две и често се чудя при коя да ида.. хД
39. Какъв не искаш да бъдеш? - Гадна към приятелите..
40. Какво те вбесява най-много? - Момче да ми направи забележка..
41. Идеалист ли си? - Не! хД
42. Какви хора харесваш? - Да имаме общи интереси.
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? - Все още не съм го открила, за да знам
44. Можеш ли да си внушиш всичко? - Да..
45. Завиждаш ли на някого? - Да!
46. Расист ли си? - НЕ!
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? - Ооо, че кой не обича? Обожавам пица хД
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? - Да, едни кифли от по-долните класове, които се мислят за много хубави, чак вика, че тя била най-хубавата в цялото даскало.. ;хх
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? - Понякога се съюзявам
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? - Много често хД
51. Коя е любимата ти държава? - Испания
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? - Не, но скоро ще се местя там (:
53. Можеш ли да пазиш тайна? - ДА!
54. Какво значи според теб търпение? - Воля
55. Имаш ли комплекс за малоценност? - Не
56. А мания за величие? - Не
57. Искрен ли си с хората? - Да, но не винаги..
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? - Всичко!
59. Смяташ ли, че те подценяват? - Да
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? - Да
61. Често ли грешиш в преценките си? - Не
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? - Да
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. - Всички ще ги разберат, ако ги напиша хД
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? - Не знам..
65. Какво мислиш за утрешния ден? - Почивкааааа! хД
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? - Дразняд адски много, всички им се хващат много често..
67. Какво според теб е лъжата? - Без нея не може
68. Би ли сменил стар приятел за нов? - Да
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? - Може би и от двете..
70. Би ли сменил родителите си? - НИКОГА!
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? - Никога!
72. Някога бил ли си истински нещастен? - ДА!
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? - Ми не пиша хД
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? - Ми...
75. Какво мислиш за противополжния пол? - Много често ме дразнят..
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? - Ще му отрежа главата хД
77. Винаги ли държиш на дадената дума? - Почти
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? - Тези, които са ми любими хД
79. Имаш ли идол? Кой е той? - Jack Sparrow хД
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? - Да
81. Дразни ли те този въпрос? - Не
82. А този? - Не
83. А какво мислиш сега за търпението? - Същото..
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? - Всички са много готини и земни хора
85. Дата на попълване: - 11.06.2010
86. Честно ли отговори на въпросите? - Тей мисля хД
♥ 2PAC ♥ Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac