01. Как се казваш?
Даниела : ))
02. Кои са никовете, които използваш?
Тука ли? Този, с който съм в момента е единствен. Иначе обикновенно пиша името си : ))
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те?
Харесвам горе/долу името си. А ника?! Мхм ми не знам какво съм си мислела, като съм се регистрирала не зная какво значи, предполагам съм била сладко 13/14г. момиченце.. минаха доста години от тогава : ))
04. На колко години си?
Карам умело 18 ;д
05. Коя зодия си?
Рак
06. Какво е твоето хоби?
Обичам да се информирам постоянно и постоянно правя различни неща и то толкова много, че накрая на деня съм *тУш* не мога да определя кое ми е точно хобито.
07. Кой е любимият ти филм?
Сам в къщи 2, Армагедон, 8ма миля, Тетрадката, Тайната апф и много други, които в момента забравям : ))
08. Имаш ли брат или сестра?
Имам брат.
09. Имаш ли домашен любимец?
За момента не, но до седмица..
10. Какъв е любимият ти цвят?
Зелен
11. Кой е любимият ти предмет в училище?
Български език и литература (но не е само той)
12. В кой град живееш?
Едва ли подозираш, че има такъв град в България освен ако любимият ти предмет не е География
13. Какво мислиш за приятелството?
Не вярвам във вечното. Последно време всичко е до интереси. Препокриват се нещата - лична изгода и интерес. Но мисля, че все пак има 'добри познати'
14. А за любовта? Защо?
Последната ми връзка беше 2 години, а вече мина почти година и половина и съм без приятел,. не мисля, че мога да коментирам 'какво мисля за любовта'. Съвкупност от разбирателство и доверие може би : )
15. Какво според теб е животът?
Борба. Всеки сам решава за какво ще се бори в този живот. Някои са по купони цял живот и според тях това е начина да се изживее най-добре, други пък цял живот се мъчат да пробият и успеят и това е тяхното разбиране. Аз съм от вторите. Смятам, че всичкото това е един филм всеки има роля, но не всеки играе главна Живота е конкурс до голяма степен, за роля..
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне?
Няма смъртен враг бе хора, няма такова животно! Има злоба, омраза и ненавист. Ако ме целуне човек, който мразя? Или ще избухна или ще се зарадвам. Хубаво, е когато успееш да закърпиш стари взаимоотношения :]
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо?
Обичам Да. Там са приятелите ми, там прекарвам целия ден. Записах се в това у-ще, защото наистина исках да уча там и за мене е огромно удоволствие, че съм там. Интересно ми е пък и не ми остана много време ..
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо?
Обожавам. Пиша на хората, към които изпитвам вид емоция в даден момент. Писмото може да е 'лошо с лоши чувства' и 'прекрасно'. Пиша и официални писма доста често. Защо? Защото ми харесва, мога го и ми доставя удоволствие : ))
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш?
Мечтаното? Това, в което има израз на чуства и изливане на душа. Независимо дали ще е негативно или положително все пак във всеки пораждаме различни чувства. Реалист съм и обичам нещата да са директни няма по-хубаво от това.
20. От кой отбор си?
Бях от Левски и Манчестър Юнитед, предполагам сега пак съм от тях ? :/
21. Мислиш ли,че бог съществува?
Не смея да кажа, че не вярвам в него. Значи предполагам, че има такава висша сила. Нямам смелостта да го отрека
22. В какво/кого вярваш?
Вярвам в себе си и в половината от хората до мене. Вярвам в таланта..
23. Каква музика слушаш?
Различно. Слушам 'хитовете' и това, което аз сама поставям в тази графа, което ми харесва. Може да е Еминем, Цеца, Галена, Тиесто, Скорпионс.. всичко наистина. Имам вкус, който сама не мога да определя. Групирам музиката по текст, чувство, емоция и оригиналност ..
24. Обичаш ли да мечтаеш?
Постоянно. Това ме прави голям човек и колкото и нелогично да звучи - реалист
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними?
Да смятам го, стига да вярвам силно в себе си.
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо?
Страх ме е от тъмно, буболечки (много), паяци и от много други.. Защо? Ами не зная, просто изпитвам ужас.
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо?
Не мисля, защото не харесвам напълно родителите си, като родители. Харесвам и ги уважавам, като хора. Защо? Много е дълго (отвори тема).
28. Какво мислиш за възрастните/децата?
Възрастните.. те са пораснали деца и се опитват да ни предпазят от грешките, които може да допуснем по пътя си, защото и те са минали от там, но ние не го осъзнаваме. Всеки възрастен е едно пораснало дете.
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях?
Да смятам. Когато осъзная 'що за стока е живота.' На път съм..
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил?
Бих и винаги го правя. Бих го споделила на приятелките си, на хората около мене (на които вярвам и не вярвам дори), на момчето евентуално и ако е сериозно на близките и родителите си : ))
31. Твоето мото?
Бъди себе си! Вярвай в мечтите си, поставяй целите си и упорито ги следвай докато не станат факт! Това е смисъла на живота.
32. Би ли сменил пола си? Защо?
Не. Просто не.
33. Обичаш ли животните и малките деца?
Обичам животните, но имам нетърпимост към тях. И 'не обичам' малките деца, защото тях изобщо пък не мога да ги търпя!
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш?
Винаги! Дори и пред тези, които не обичам.
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо?
Да. В ситуации, когато наистина съм излишна. (пак е прекалено дълго.)
36. Къде най-често може да те срещне човек?
В у-ще, в града в който уча, по някой от видовете транспорт и в стаята ми.
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той?
Написах го няколко пъти, по-нагоре : ))
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея?
Компания? Не. По-скоро е тесен кръг от доверени и истински приятелки,. Да държа само на тях.
39. Какъв не искаш да бъдеш?
Лицемер, предател, лъжец, не устремен, нечестен и некоректен човек!
40. Какво те вбесява най-много?
Точно тези отгоре!! Влудяват ме нечестните, двуличните и безхарактерните хора. Най-вече безхарактерните и нечестните.
41. Идеалист ли си?
Не бих казала. До известна степен.
42. Какви хора харесваш?
Честни, коректни, истински, устремени и още много.. Това са хората, с които искам да съм в една среда. Само с такива хора човек може да прогресира.
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек?
Охх, толкова много качества изброих и в другите въпроси..
44. Можеш ли да си внушиш всичко?
Да мога. И често го правя. Когато естествено е за хубаво, но и лошите неща не ми обягват.
45. Завиждаш ли на някого?
Да завиждам, но добродетелно.. : )) Смисъл бих искала техния живот, но това не значи, че ги мраза, че те го имат, а аз не. Всички на които завиждам, желая добро здраве и положителни емоции.
46. Расист ли си?
Не. Мразя само циганите. Всички останали за мене са равни. Искам да кажа, че това не ме прави расист, защото расите по света са мнооого.
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене?
Много ям. Нямам любимо, но обожавам пържени картофки.. ;д
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо?
Не, не мразя никого. Просто не обичам всеки.
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш?
Премахвам ги, но няма нищо по-добро от това да се учиш от тяхните грешки и да се вслушваш в тяхните думи.
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого?
Не мисля.
51. Коя е любимата ти държава?
БЪЛГАРИЯ!
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил?
За Бога! Този въпрос предсказва друга държава от родната.. ;х
Била съм във Великобритания. Страшно желая да посетя САЩ. Но няма нищо, което да обичам повече от родната си майчица земя!

53. Можеш ли да пазиш тайна?
Мога - ДА!
54. Какво значи според теб търпение?
Да има 100 човека преди тебе на опашката в поликлиниката, но ти все пак да изчакаш своя ред.
55. Имаш ли комплекс за малоценност?
Не, нямам, защото смятам, че няма 'малоценни' хора.
56. А мания за величие?
Също. Проявявам величие, само когато съм обедена в това, което правя.
57. Искрен ли си с хората?
Старая се. Но искрените хора не са любимци. Опитвам се да слагам граница м/у искреността и болезната искреност.
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си?
Много неща.
59. Смяташ ли, че те подценяват?
Понякога.
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед?
Понякога, но не мисля, че може да има човек с правилна преценка още от първия момент.
61. Често ли грешиш в преценките си?
Понякога. Затова винаги чакам 'втория поглед' ;д
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае?
Може би..
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска.
Имам навик да си ям връхчетата на косата, страшно много ме боли да се обезкосмявам и бих казала, че го мразя (и често ме мързи да го правя, но няма начин не мога да дишам, ако не са ми идеално гладки краката) ии приятеля на брат ми ме сваля ;д, ах това наистина никои не го знае.
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил?
Ще замълча и ще приема решението му.
65. Какво мислиш за утрешния ден?
Ще бъде лек. Ще си почина.
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите?
Не ги харесвам, най-вече подмазвачите. Двулични са.
67. Какво според теб е лъжата?
Начин да прикриеш нещо, за добро или зло. И в двата случая лъжата не бива да е последния изход. Но не е смъртен грях в крайна сметка : ))
68. Би ли сменил стар приятел за нов?
Не зная. Вероятно не, но в живота всичко се случва, дори това което никога не сме вярвали, че точно на нас ще се случи.
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото?
И двете. Предпочитам първо да открия лошото.
70. Би ли сменил родителите си?
Никога. Макар, че ми се иска и моя баща да е Еминем,, ама нЯ.. И моя не е за сменяне (love tattii..)
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш?
Бих го казала в изблик на ярост, емоция и заслужено ако е.
72. Някога бил ли си истински нещастен?
Била съм.
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо?
Не пуша. Пушила съм. Имала съм причини,. Не бих повторила.
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците?
Алкохол, ако има повод винаги. Наркотици дори и с повод - никога!
75. Какво мислиш за противополжния пол?
Мъже им кажи и достатъчно.. (дълга тема)
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери?
Прощавала съм,но в момента съм в етап, в който самооценката ми е достатъчно висока на база вътрешност, за да позволя такъв човек да застане до мене.
77. Винаги ли държиш на дадената дума?
Не обичам да обещавам, защото не спазвам обещания (имам си теория за това), но когато е дадена думата ми трябва да го спазя. Въпрос на това е, да не разочаровам предимно себе си.
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар?
Ох, не зная. Много филми заслужават Оскар, но няма начин всички да получат. Смятам, че на всеки му идва реда и ако един филм си заслужава наистина, то той ще спечели.
79. Имаш ли идол? Кой е той?
Нямам.Аз съм човек, който взима от много по-малко и различно. Няма перфектен човек, така че няма кой да ми е идол.
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса?
Да, много ми е приятно. Дори смятам, че твойте са малко. Но все пак 'браво' за положения труд.
81. Дразни ли те този въпрос?

82. А този?
май лексикона приключи до 80 въпрос
83. А какво мислиш сега зда търпението?
Казах ти, чакам си търпеливо последния въпрос. ;д
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои?
Повечето не ми допадат, все още са неосъзнати.
85. Дата на попълване: На ръба на 21.09.2010 (23:50)
86. Честно ли отговори на въпросите?
Абсолютно