01. Как се казваш? allureveil
02. Кои са никовете, които използваш? allureveil
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? Много дълга история
04. На колко години си? 16
05. Коя зодия си? Стрелец
06. Какво е твоето хоби? Четене на книги, ровене в нета, излизане
07. Кой е любимият ти филм? "Секс игри"
08. Имаш ли брат или сестра? брат
09. Имаш ли домашен любимец? нямам
10. Какъв е любимият ти цвят? Черно, бяло
11. Кой е любимият ти предмет в училище? Немски, география
12. В кой град живееш? тайна
13. Какво мислиш за приятелството? Скрепява, но води и до предатество
14. А за любовта? Защо? Неизменна част от живота, следователно носи болка
15. Какво според теб е животът? Болка.
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? Ще му забия един шамар и един в слабините. Но ако ми хареса, що пък не.
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? Харесва ми, само лошото е, че трябва да ставам рано.
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? Да, изливам по-лесно мислите си в писане.
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? Любовно писмо искам да получа с поема (да е достатъчно дългичко) и писмо, в което ми предлагат мечтаната работа и университет. Не искам да получавам спамове, глупости и тем подобни.
20. От кой отбор си? Ами от Левски съм, и от немския национален
21. Мислиш ли,че бог съществува? Съществува сила (закономерност), която уравновесява нещата (според някои тя се казва БОГ)
22. В какво/кого вярваш? В себе си
23. Каква музика слушаш? Рок, джаз, пънк, мелодичен метъл, поп.
24. Обичаш ли да мечтаеш? Много!
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? НАПЪЛНО!
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? Страх ме е от смъртта, от самотата.
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? В някои отношения.
28. Какво мислиш за възрастните/децата? Това са различни периоди от живота.
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? да
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? Бих признала на най-добрата си приятелка.
31. Твоето мото? "Бъде себе си"
32. Би ли сменил пола си? Защо? В никакъв случай.
33. Обичаш ли животните и малките деца? Много
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? Разбира се, напълно съм естествена.
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? Излишна съм се чувствала в компания, която има интереси, различни от моите.
36. Къде най-често може да те срещне човек? У дома, в парка, на училище, по центъра.
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? Ако откирят смисъл на живота си- ще го обезсмисля, затова ще отговоря на тоя въпрос преди смъртта си.
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? Компания нямам, имам 3-4 приятелки, с които излизаме заедно едновременно, ако това е компания.
39. Какъв не искаш да бъдеш? Материалист, подлец, подмазвач, подлизур, гадняр.
40. Какво те вбесява най-много? Да говорят нещо лошо за мен пред мен, да ми опяват.
41. Идеалист ли си? Напълно!
42. Какви хора харесваш? Искрени, духовно извисени, РАЗЛИЧНИ!
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? Ох, идеални няма, идеалният трябва да е безгрешен
44. Можеш ли да си внушиш всичко? мога!
45. Завиждаш ли на някого? не, другите ми завиждат :P
46. Расист ли си? НЕ!
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? Да речем - мусака
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? Е, чак пък да мразя, няма такъв. Но има портивни същества, от окето ми се гади направо
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? Не, използвам ума им, най-доброто оръжие срещу тях.
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? Не, аз съм себе си.
51. Коя е любимата ти държава? Германия
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? Италия, Турция, Германия, Австрия, Унгария, Румъния, Сърбия, Хърватска, Словения
53. Можеш ли да пазиш тайна? Мога
54. Какво значи според теб търпение? Ами търпението е майка на знанието, но понякога ми изиграва лоша шега, много лоша...
55. Имаш ли комплекс за малоценност? Не
56. А мания за величие? Имам, да
57. Искрен ли си с хората? Да, на 90%
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? Бих, има доста неща, окито трябва да промена - да посмаля егоизма, изтъкването, вманиачаването
59. Смяташ ли, че те подценяват? Не
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? в повечето случаи
61. Често ли грешиш в преценките си? Рядко
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? Знам :P
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. не ми
стиска
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? ми да ме мрази,
не всеки ме обича
65. Какво мислиш за утрешния ден? ще бъде по-добър от днешния
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? мии, нямат си собствен живот, лакейничат
67. Какво според теб е лъжата? Само ако е благородна, е полезна.
68. Би ли сменил стар приятел за нов? Не
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? Доброто
70. Би ли сменил родителите си? Не
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш?
72. Някога бил ли си истински нещастен? била съм, когато съм изпадала в депресия веднъж, абе поне на седмица веднъж съм си го помисляла
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? не, не съм пропушвала и нямам намерение
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? излишни покупки
75. Какво мислиш за противополжния пол? без него не може
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? зависи колко го обичам, бих му простила
77. Винаги ли държиш на дадената дума? 99%
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? "Секс игри", " Божият град", "Незабравимата"
79. Имаш ли идол? Кой е той? не идол, а любима певица и певец - Кристина Агилера и Крис Мартин
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса?
81. Дразни ли те този въпрос?
82. А този?
83. А какво мислиш сега за търпението? майка на знанието, но може и заради него да изпуснеш много важен момент
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? разни хора-разни идеали
85. Дата на попълване: 24.09
86. Честно ли отговори на въпросите? Да