Вчера си я взех.. Изникна ми от нищото нужда да си взема нова преса, старата се развали.. Не бях планувала да давам излишни пари, лесно можех да изтегля 100тина лева и да си взема нещо хубаво, но прецених че нямам нужда .. Косата ми е чуплива и доста трудно се поддава но обработка под 150 градуса, изправих 1/4 от нея (за да видя после има ли разлика, ще се начупи ли бързо) на 180 и я вързах (бях си вкъщи и по принцип си седя с вдигната коса) .. Преди малко се събудих, пуснах си я и има само една чупка по средата, предполагам от ластика. Гладка е, като се има в предвид косата от другата страна (изправих само от лявата) каква беше, хвърчаща и къдрава.. Точно такова нещо исках, мислех си че тайната е в някаква скъпа и професионална преса, но мисля че за 27 лева си направих добра далавера.. Трябваше ми главно за бритона, а за него не бих отделила, дори и да имах повече от 40-50 лева, омръзна ми всеки ден да го изправям.. Препоръчвам я на всеки който не иска да влага много пари и търси добро качество - знам че ако бях дала 90 лева за Креативити щях да съм очарована, но за тези пари си заслужава и то много..
edit: не съм ползвала нито пяна, нито лак, нито какъвто и друг продукт без отмиване.