.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Странна случка..страх ме е от такива

.

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Може би те е харесал,но ако поведението му ти е неприятно просто спри да му обръщаш внимание.
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Въртят ми се три мисли в главата.

1. Гей е - харесал те е - търси внимание.
    2. Подиграва се на теб и/или на съученичката ти.
    3. Иска да те бие поради неизвестни причини и... се опитва да те обърка.

Иначе на твое място слеващия път бих отишла до неговата маса и бих попитала директно "К'ъв ти е проблема?"
    И така...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Добре де,аз като харесвам някого,не се държа толкова просташки,и не се смея така иронично,че човек да се чуди какво толкова смешно са видяли у него

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Въртят ми се три мисли в главата.

1. Гей е - харесал те е - търси внимание.
    2. Подиграва се на теб и/или на съученичката ти.
    3. Иска да те бие поради неизвестни причини и... се опитва да те обърка.

Иначе на твое място слеващия път бих отишла до неговата маса и бих попитала директно "К'ъв ти е проблема?"
    И така...
    Хахах бе не е гей..но наистина ми стана страшно неприятно,с каква ирония подходи ..ужасно се стъписам по този начин

не се шашкай.
    очевидно те е харесал, но не знае как да си изрази симпатията или пък си мисли, че като се държи така е супер корав.
    все тая, моят съвет е да не се занимаваш с такива индивиди.

И аз не мисля да се занимавам..и това определено не е начина..да покажеш на някой,че го харесваш.
    Понякога така като ти се смеят насреща..се чудиш какво не ти е наред..бе наистина е някво супер неприятно.

Град
    А защо не се запознаете?

Аз бих го направила от чисто любопитство. Пък и ще е в твой интерес да разбереш защо разиграва тези сценки...

For you
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

спри да ходиш на кафе
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

е, ако не беше споменала, че така те преследва навсякъде, бих казала, че ти се подиграва за нещо.
    и на мен ми е много тъпо, когато някакви недорасляци, вместо да дойдат и да се запознаят като хората, ме гледат с влажен поглед, докато минавам и после зад гърба ми ме показват на приятелите си и ме обсъждат. тъпо е. много даже.

ЕДИТ: не ти се подиграва, готова съм на бас да се хвана.

Да,така е..права си.Възможно е и да ми се подиграва за нещо..което изглежда може би странно в неговите очи,но,мисля,че е глупаво да го показваш..наистина ми стана адски неудобно..

Град
    Оф, колко съм зле!
    Помислих, че си момче... незнайно защо. Та извинявай

И в такъв случай най-логично ми се вижда да те харесва и да се опитва да привлече вниманието ти някак.

For you
    I miss you...

Хахах ,момиче съм споко,няма проблеми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си