.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ?? Хелп..

?? Хелп..

Такам, ето я поредната любовна тема..емии ние сме в такава възраст..може и да е нормално
    Таа моя проблем:
    Лятото харесвах едно момче, но като отидохме на екскурзия се пусна слух, че едно друго момче ме харесва..аз до тогава не го познавах...и след екскурзията само името му запомних, дори не помнех как точно изглежда..и както и да е . Цяло лято се базиках, че го харесвам..после като започнахме даскало пак се базиках..ами базикане смисъл като съм с приятелки и си говорим и аз казвам, че го харесвам, че да се посмеем малко..иначе никой друг не чуваше...и изведнъж точно 4 дена след рождения ме ден, който е през зимата аз започнах да го харесвам..но не му казах, защото с предното момче много си изпатих.. (смисъл уж в началото ме харесваше, но после се появи едно момиче ии момчето започна да ми казва че ме мрази и тем подобни...) ии мисля, че това момче още незнае, че го харесвам, дори по-лошо може би незнае дори коя съм..охх и аз нз..то живее близо до нас..и аз така правех, че да когато той тръгва на даскало аз и приятелката ми да сме след или преди него..или като се връщаше пак...абе ии всякакви други работи.. с няколоко думи : Правех всичко само и само да е по-близо до мен и макар да не ме забелязва да бъда до него..наскоро дори направих една регистрация в сайт, в който и той е регистриран...амаа не казах на никй, че съм аз...негови приятели започнаха да ме питат коя съм...аз им казах, че харесвам това момче и на др- ден това момче мми писа и ме пита коя съм...аз му казах, че знам че те са му казали всичко, което съм им писала, но той отрече това...и накрая аз много се ядосах и каквато съм "откачалка" взех, че му писах всичко което се е случило от екскурзията до сеага..но не му казах коя съм...оттогава той не ми е писал...после пак се ядосах и му писах съобщение в което го питам защо не пише (маолко нахално от моя страна...ама кво да правя...) и той отново не ми отговори... в даскало се държа все едно нямам нищо общо с тази регистрация.... той е с 1 година по-голям от мен..и най-лошото е, че догодина ще учи в друг град - Варна.. всички казват "амии нали лятото ще е тук и ваканциите също" ДА! Ама ако не стане нищо сега, докато сме на училище (смисъл поне да се сприятелим, да се поздравяваме поне) какво ще стане лятото?! Какво да правя, моля ви помогнете мии...

слагай инициали, че съвсем се обърках по едно време.

де факто, ти си психопат. съвсем сериозно ти го казвам. спри да го преследваш и да се унижаваш. той определено е разбрал, че умишлено вървиш зад него с приятелката си, навярно се е и усетил коя му е писала в онзи сайт. с такива постъпки нЕма да го впечатлиш, ами напротив, още по-жалка ще изглеждаш в очите му.

я се дръж малко на ниво!
    I don`t care .. ;] ..

Не знам на къде върви светааа!! Стегни се малко

Зарежи момчето. Намери си друго хоби
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на December
    Кви са тея истории на 12 годишните Ма момчеот онова,та момчето,ама момчето.И с тва харесване...как може да го харесваш,като дори не го познаваш?
    В 6 клас една приятелка беше луднала по един от отбора по баскет.И след училище вървяхме след него за да видим къде живее.После вървяхме след него и през останалото време,а той постоянно се обръщаше сякаш го беше страх После те се запознаха по скайп и имаше много драми.
    Пак по същото време аз харасвех един от блока.Все излизах уж до магазина когато видех през прозореца,че той е на вънка.Когато го видех по кориторите в училище постоянно се хилех с моята приятелка.Дори веднъж без да искам докато се лигавех паднах върху един кактус.След около месец един приятел на момчето което "харесвах" ми хаза,че онзи ме мразел и да спра да го преследвам по улиците

Изводът е : От тия детски идиотщини батковците по които си хлътнала страдат много,и всички завършва зле с доста черен хумур!Но си е забавно като спомени
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от December
    Кви са тея истории на 12 годишните Ма момчеот онова,та момчето,ама момчето.И с тва харесване...как може да го харесваш,като дори не го познаваш?
    В 6 клас една приятелка беше луднала по един от отбора по баскет.И след училище вървяхме след него за да видим къде живее.После вървяхме след него и през останалото време,а той постоянно се обръщаше сякаш го беше страх После те се запознаха по скайп и имаше много драми.
    Пак по същото време аз харасвех един от блока.Все излизах уж до магазина когато видех през прозореца,че той е на вънка.Когато го видех по кориторите в училище постоянно се хилех с моята приятелка.Дори веднъж без да искам докато се лигавех паднах върху един кактус.След около месец един приятел на момчето което "харесвах" ми хаза,че онзи ме мразел и да спра да го преследвам по улиците

Изводът е : От тия детски идиотщини батковците по които си хлътнала страдат много,и всички завършва зле с доста черен хумур!Но си е забавно като спомени
    мн яко разкзаваш
    преди около 5 години (7 клас) и аз харесвах един и знаех любимо ядене,пиене,номер,име,къде живее-но забележи не се познавахме

Авторката да излезне от филма и да сяда да учи,чеее
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си