.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Нужда от помощ

Значи.. в момента ми закъснява с 4 дни. Откакто последния път ми дойде с приятеля ми сме правили секс само 3 пъти и всеки път сме използвали презервативи, не са се късали, общо взето всичко си беше наред, обаче на мен никога не ми е закъснявало до сега. Какъв е шанса някои презерватив да е бил спукан или .. нз .. ?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ми ползвали сте презервативи и щом твърдиш че след секс сте ги проверявали не виждам някакъв огромен повод за притеснение.

направи си тест при първа възможност и знай че колкото и да ти е редовен има разни неща които могат да ти го поразчекнат малко-стрес, хормонален дисбаланс, даже от някакви храни съм чувал да става.
    с моята всичко се е случвало, даже и с месец ѝ е закъснявало и е нямало проблем, просто изчакай за тест.

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ми ползвали сте презервативи и щом твърдиш че след секс сте ги проверявали не виждам някакъв огромен повод за притеснение.

направи си тест при първа възможност и знай че колкото и да ти е редовен има разни неща които могат да ти го поразчекнат малко-стрес, хормонален дисбаланс, даже от някакви храни съм чувал да става.
    с моята всичко се е случвало, даже и с месец ѝ е закъснявало и е нямало проблем, просто изчакай за тест.
    + и най-после 1 отговорен човек =D>
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Ооо не я стряскайте толкова де! Спокойно.. това са само няколко дни. А и как може да си мислиш, че може да е станало нещо като сама казваш, че е нямало гафове?!
    I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)

Мерси за отговорите.. просто адски много се притеснявам последните няколко дни ми иде да убия някой ;x Никога не съм искала толкова много да ми дойде :d

Закъснява ти, защото се притесняваш прекалено. Опитай се да се успокоиш и ако не ти дойде до няколко дни - вече тест, но е много малко вероятно да е станал гаф.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    След като толкова се притесняваш, защо ен си направиш един тест? .. Хем ще се успкоиш, няма лошо ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Теста се прави след 7/10/14 дни в зависимост от марката!
    Закъсняването може да бъде породено и от други фактори които вече бяха споменати!Стрес, хормонален дисбаланс и т.н. влез в чичко гугъл и ще разбереш от какво още може да ти закъснява!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul
    Закъснява ти, защото се притесняваш прекалено. Опитай се да се успокоиш и ако не ти дойде до няколко дни - вече тест, но е много малко вероятно да е станал гаф.

*Стар ник - sladkata_bebz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си