- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кажете нещо за моя проблем
че си на 350 км ли?
е, жалко, жалко, колко да е жалко? ще го преживея някак, пък и не съм убедена, че губя много.![]()
не бе, че ще ми се мяташ само на врата![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
е, нали не съм чернокоса, дългокрака и с големи цици, мятането върху другото не компенсира тея неща.![]()
отстоявай си малко принципите, не омеквай(въпреки че не е това подходящата дума по ред причини)
е сега, кой подбира в тийнпроблем сърфира![]()
да, добър опит за измъкване.
и все пак, сега се замислих: за да е дългокрака девойката(тоест да има 1.10 крак примерно), трябва да е поне 1.80, за да изглежда добре. А ти си 1.72-5. нЕма ли да се комплексираш, заради ръста или ще ти е приятно да те хваща за главата и да те върти, когато иска да ти покаже нещо?![]()
молим? откъде имаш неверни данни за мерките минякой лАже!
аз съм 1,83-4 затова казвам момичета с дълги крака, че ми е трудно да си държа ръката на гъзовете им ако са джобни гаЖоци. ама има некои много яки и джобни![]()
![]()
да съм се объркала ли...![]()
добре, поне за килограмите съм убедена, че съм права, нали един път ми се обясняваше, пък аз ти казах, че само заради тях бих те върнала.![]()
якоПървоначално написано от mArMaLaDkA
килограмите да, ама аз съм спортна натура. па и като съм слабичък по-малко ми гори колатакризисна работа
![]()
нещо взеха да се изчерпват темите, нещо взе да ми доскучава, нещо взеха да ми се схващат задните части и крЕката на столЪТ и май ще те оставя за няколко часа, пък ти сигурно ще си си легнал, когато пак съм тук(все пак си възрастен и болен вече), та чао засега.![]()
тц тц
Еми, земи се гръмни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
къш от темата бе паразит. тука е мойта тема-оргия - аз и много мацки само ке пишеме!Първоначално написано от Bezdomnokuche
![]()
кака мармаладка свърши малко домакинска работа и е свободна вече да спами мъжката.![]()
kypo, така като гледам, само аз ти пиша в темата.![]()
Айде, стига толкова спам![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last