.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Мохамед

Мега фен Аватара на ZipFail

Мохамед

Както може би някои от вас знаят, днес е първия интернационален "Everybody draw Mohammad day". Целта(според някои ) е превъзпитание на ислямските фанатици, че не могат да налгат своите догми върху чуждите нации и религии, както и развиване на естетическия усет и влечение към изкуството на интернет потребителите
    Начина - всеки да нарисува пророка Мохамед и да го сложи на мексимално много места в Интернет.

Аз съм пръв :

Надявам се на силна подкрепа и активно гражданско участие от страна на teenproblem.net.
    Благодаря за вниманието

Мега фен Аватара на ZipFail
    И все пак спазвайте добрия тон..

щото току-виж ви блъснала някоя ракета къщата по невнимание

Мега фен Аватара на machoka
    абе някой може ли да направи преработка на картинкатаот първия пост, като под главата като тяло да е нещо подобно на пушка.. калашник от тоя сорт.. и нагоре да завършва с главата в сегашния и вариант, все едно е заглушител.. ще е добра карикатура.

РОАР!
    бтв, баннаха официалната ФБ страница в Пакистан. :Д
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Саmо да кажа, че аз съm причината за изчезналите mнения. Разговорите с Глобал в неговата теmа или в спаm-а.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си