- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕ издържам повече...;;((
Здравейте!Много съм тъжна в момента имам чуството,че ще рухнаето и причината:Имам си приятел от близо един месец всичко върви добре,НО аз още обичам бившият ми
![]()
не мога без него
много ми липсва и искам да си го върна
![]()
моля ви помогнете ми не знам какво да правя
![]()
![]()
ПП-съжелявам ако има правописни грешки
Асии <3 , Наннсии <3
Какво да правиш ли? Върви си оправи живота вместо да киснеш на компа. Излез с бившия, кажи му как стоят нещата. Говори и с другото момче. Тук няма врачки , които могат да ти кажат какво е най-добре да направиш.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ами ако бившият няма повече чувства към тебе?Ти ли го заряза или той тебе?Ако е второто, по-добре престани да мислиш за него и не затормозявай ситуацията![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ами не знам дали има все още чуства към менПървоначално написано от December
и нито той ме е зарязал нито аз него просто започнахме да си горим по-малко и връзката ни се разпадна
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
![]()
![]()
вече не издържам
в момента искам да звънна на бившият ми и да му кажа всичко
,Но нещо ме спира нямам смелост
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
ако някое момиче тръгне с мене и ми каже, че още обича бившия си... ем няа ми е приятно... цялото време да живея в надежди и да се окаже, че съм просто утешителна награда... пфф...
защо има толкова егоизъм на тоя свят?!
Събери смелост и действай! Кажи му всичко, което изпитваш и мислиш .. Говори и с гаджето си помисли за него не го лъжи! .. Успех!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от Tempest
прав си егостка съм
![]()
,но в днешно време ако човек не е егоист няма да оцелее
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Такава огромна заблуда ...Първоначално написано от 6okolad4ety95
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Абра-кадабра... "хм, от толкова векове не бях го използвал, забравил съм как работи, сори..."
бе... да съм зомби, не съм зомби... да съм ъндед, не съм... ама и егоист не съм.. в крепко здраве съм... нещо си в грешкаПървоначално написано от 6okolad4ety95
"Който раздва има всичко,който се свиди,остава с празни ръце" марак че не е много на място в този контекст но се пак..Първоначално написано от BlueFace
Трябва да си егоист само и единствено когато става дума за живота ти ... А относно твоята ситуация - не те разбирам честно... Обичаш един, тръгваш с друг... сега ако кажеш и че спиш с 3-ти ще падна от стола ...
Заврете се в нета от своя дом
Такаммм не е така,пробвали ли сте да кажете цялата истина че да знаете дали е така...Защо вообще си тръгнала с друго момче,това е много глупаво,незнам ама ако разбера че съм някаква отешителна награда,никога повече няма да ти проговоря...поне бъди честна докато е рано...Първоначално написано от 6okolad4ety95
>>DjBelev<<
E какво толкова се чудите всички?
Тръгнала е с новото момче, с ЦЕЛ да забрави бившия, както и със заблудата, че ще се получи.
Това е грешка, която прави всяка втора - не е някакво чудо.
И така...
Прекрати отношенията си със сегашния си приятел обяснявайки му как стоят нещата.
Да, ще го загубиш, да, той ще го нараниш, а той ще те сметне за глупава егоистка, но... трябва да го направиш.
Заради него, и заради себе си.
След това се обаждаш на бившия и правиш същото - обясняваш му как стоят нещата.
От тук следват два варианта:
- Той споделя чувствата ти и двамата сте щастливи заедно...
- Отрязва те, защото... хм, той ще каже, но щом го прави значи със сигурност има необратима причина, с която ще се наложи да се примириш.
Разбира се същестува и варианта след като обясниш на сегашния си да продължиш да се бориш докато не се справиш с чувствата си към бившия и... след това не започнеш едно НОВО начало.
Ти реши.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
+1Първоначално написано от SonataArctica
Първоначално написано от onestar
Благодаря ти!Благодаря на всички
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Какво чакаш хващай телефона и му звъни НЕ ГУБИ ВРЕМЕ ПРЕД КОМПА
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ме гледай, ДЕЙСТВАЙ !!!
Ее .. айде спокойно ..Първоначално написано от 6okolad4ety95
. Най-напред най- хубавото,което можеш да направиш е да кажеш на сегашния си приятел как стоят нещата ,че още имаш чувства към бившия .. помисли сии ,момчето надали заслужава да го заблуждаваш
. Честността е присъща на малко хора
. След като говориш с него вече кажи и на стария си приятел,обясни му всичко,ако на него не му е безразлично ще има ефект
.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Заслужава ли сегашния ти приятел да го лъжеш,скривайки от него истинските си чувства?Замисли се над това..Иии успех![]()
You laugh because I am different
I laugh because you're all the same.
~Cliff Burton!<333
~Ronnie James Dio!<333
Първоначално написано от 6okolad4ety95
Не знам как да си върнеш бившия,но по-добре остави сегашния си и недей да го залъгваш...Защо си с него,след като още обичаш друг?--няма смисъл
бреей чак и аз се саднах ..![]()
Иначе както написах и в една друга тема .. хубаво е да се мисли преди да се направи нещо!! ..