- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕ издържам повече...;;((
А като обичаш още бившия си, какъв го дървиш с тоя ?![]()
Защо по дяволите имаш нов приятел, като страдаш за бившия си?
Егааааааати ку.венските номера, честно.
Вие тези момчета за нищо ги нямате....
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
на мен когато ми липсва някоя жена си я връщам със system restore, гледам я на клипчето как я порят и после я изтривам пак от живота и харда си![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Поредната пикла дето не знае кво иска .. аман вече !
Carebox is empty.
От личен опит ще ти кажа, че такива връзки до никъде не стигат.. 3 месеца ходих с 1 момче.. И накрая го зарязах, заради бившия.. Та.. Мисълта ми е.. По добре скъсайте сега.. А не слад време на него да му е по-гадно..![]()
Винаги съм била твърдо против идеята да се тръгне с едно момче, за да се забрави предишния, камо ли при такива неуточнени отношения като вашите. Ми скъсайте, страдай, плачи, изхаби тон кърпички, псувай, преодолей го както смяташ за добре, пък тогава продължи напред с ново момче - това е единственият сигурен начин да не тъпчеш на едно място...
Съветвам те да скъсаш деликатно, ако изобщо е възможно, с приятеля си и да си дадеш време да обмислиш ситуацията, преди да се хвърлиш на врата на бившия. И ако те отреже, не се втурвай към приятеля си... Би било жалко.
Дай си време!
Мм.. аз ти предлагам да гръмнеш бившия..Него няма да го има, ще го забравиш, ще си със сегашния си приятел и двамата ще бъдете щастливи..
.. За мен друг изход от ситуацията НЯМА!
![]()
Благодаря на всички!![]()
Асии <3 , Наннсии <3