.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Помощ....

Hybrid View

Помощ....

Здравейте, искам да се посъветвам с някой, защоото наисттина незнам какво да правя.Има едно момиче от моя клас, ксоето е някаво супер странното. Няквоо стои само, говори едно такова селски, имайки предвид,че аз съм от село сравнение с нея аз съм ....и така тя много ме дразни просто е супер не комунитативнаПомогнете!!!Т ябва да знаете ,че аз съм един от най-умните в моя клас, но не винаги съм бил такъв. И ме е страх, че сега другите са си изградили еедин постоянен образ и няма никога да изляза от него.Аз не искам да страня от моя клас искам да съм в него.Има наистина много хубави хора там.Много ми напомнят на ппознати от предишния .Сигурен съм, че ще се получи нещо , но явно аз трябва да поема първия ход.Кажете ми какво да правя???...

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Момичето просто може да си е аутсайдер Защо трябва да се занимаваш с нея
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Какво да помогнем? Да я убием ли искаш, да правим секс с нея, да я променим? Не те разбирам.
    Второто защо ни го казваш, какво общо има със цялата история. Честно, това като го пишеше, звучеше ли добре в главата ти, щото ако да - само там е звучало добре.
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Не го винете... има дълбоко таен ужас към липсата на пунктуация.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А как искаш да ти помогнем ??
    Опитай се да поговориш с момичето,общувай повечко с нея..След време предполагам,че ще се отпусне и ще бъде комуникативна
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Помогни и да излезе от срамежливостта си, виждам че искаш и знаеш как .. ще се сближите и така.. всичко с времето си.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си