.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

кирилиза на компютъра

как да си сложа кирилиза на компютъра.В такъв смисал че когато пише на кирилица някаде или истегля нещо на кирилица и ми се показват йероглифи

Супер фен
    има вградена в уиндолса пусни си я от control panel-regional and language options-languages-details,и след това пак от там от регионал оптионс ако не ти е бг си задай бг

Re: кирилиза на компютъра

Цитирай Първоначално написано от Himik
    как да си сложа кирилиза на компютъра.В такъв смисал че когато пише на кирилица някаде или истегля нещо на кирилица и ми се показват йероглифи
    Ако ползваш ХР съм обяснил, какво се прави в тази тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...928852#5928852

П.С. - И за Windows Vista/7 съм писал в друга тема, но не ми се разправя в момента да търся темата, но ако ползваш търсачката ще я откриеш!

Doom, искам да те питам нещо...
    С BSPlayer съм, и на всеки филм, като сложа субс, излизат 2 пъти...Все едно едните са вградени, как да го оправя

Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Doom, искам да те питам нещо...
    С BSPlayer съм, и на всеки филм, като сложа субс, излизат 2 пъти...Все едно едните са вградени, как да го оправя
    Предполагам е от видео кодеците! Пусни си някой филм със субтитри и погледни в Tray Bar-а за икона с името "FFv" - щракни десен бутон върху нея и махни отметката от "Subtitles" - ако се махнат вградените субтитри, значи от това е проблема, а за да ги премахнеш изцяло, щракни два пъти бързо върху иконата на кодека и махни следната отметка:

П.С. - На по старите версии на "K-Lite Codec Pack" иконата на дадения кодек помня, че беше една зелена стрелка!

Успех от мен...

Моля!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Моля!

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване