- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малко помощ
ЗдравейтеМного искам да си направя една прическа за бала на приятеля ми,а наистина не знам как става.Някои някакъв съвет :P
Аз туко що се регистрирах и сайта не ми позволява да качвам снимки,така че прическата в общи линии представлява-цялата предна част дигната назад.Нещо малко като ЕлвисЗнам че трябва да тупирам опитвала съм ама нищо не стана.И с фибите къде им е мястото нещо не се разбрахме.Ако някои се сеща за какво говоря плс да пише :P (мисля,че тази година имаюе доста абитиурентки с такива прически)
аз се сещам за какво говориш
една приятелка ще е с такава на бала но фрицьор ще и я прави
като цяло се дърпа назад с четка топира се отпред на челото много много и много лак и се дърпа назад фибите са отстрани
сама не можеш да го направиш както трябва
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Мхм..Сега разбирам защо толкова пъти не ми се получаваше...А някаква представа какви пари ще и излезе?На мен за др случай ми трябваше фризиор и ми беше 50лв.Не че нещо,ама не знам дали ще ми се откъснат пак от сърцето![]()
http://planeta.tv/wp-content/uploads/2010/01/m.jpg
Това ли ?
Можеш да го направиш във вас , но за бала .. по- добре отиди на фризьор , хем ще стане като хората , хем ще си доволна!![]()
За цена , не знам. Навсякъде е различно ..
Ако потърсиш ще намериш и по-евтин фризьор. Поне ще знаеш,че изглежда добре и няма да се развали дълго време.
Дададада точно тази е прическата!Ох ем благодаря за съвета...И все пак криза е,ако някои знае малко по-евтин фризиор да пише плс![]()
Накарай някоя приятелка да те направи,прическата е лесна,цялата работа е в тупирането-трябва да се направи хубаво,за да се задържи назад.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
това е толкова лесно..що да си дава парите за фризиори ,като може сама да го направи...
Ако си от Русе...да ти казвам адрес и да дойдеш да те направя![]()
хващат бритона...топирва се яката във вътрешната страна ,слагаш много лак и 3-4 фиби и е готово.. (не съм добра в обясненията.. )