На 17 съм, той на 25. Под контрола на нашите съм. Омекват, но трудно. Полагам големи усилия, за да ме пуснат на някой си рожден ден и са толкова трудни единствено заради вечерния час. Ужасени са, че може да се наложи да дават толкова пари на вятъра. С приятеля ми се привързваме, искаме да сме все повече време заедно, а се стопля и той има повечко работа, ходи си на село. А аз вечер мога да излизам до 22 часа. Нашите знаят за него, но е много срамежлив и почти не са разговаряли. Казвам му, че с повече контакти ще му имат повече доверие и ще ме пускат повече, но той не се осмелява да си поговори по-сериозно с тях. 2-3 пъти съм преспивала за цяла вечер в тях и то когато съм лъгала, че съм в приятелка.
Нашите не са строги, но се притесняват за мен прекалено. Той казва, че е решение да спя повече в тях, но не съм сигурна дали ще ме пуснат и как ще реагират на идеята да спя в приятеля си. Това означава да ме пратят да правя секс, а още не могат да възприемат идеята, че съм леко порастнала. Дайте някаква идейчица. Измъчваме се като се виждаме толкова малко.