.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Родителите и гаджето

На 17 съм, той на 25. Под контрола на нашите съм. Омекват, но трудно. Полагам големи усилия, за да ме пуснат на някой си рожден ден и са толкова трудни единствено заради вечерния час. Ужасени са, че може да се наложи да дават толкова пари на вятъра. С приятеля ми се привързваме, искаме да сме все повече време заедно, а се стопля и той има повечко работа, ходи си на село. А аз вечер мога да излизам до 22 часа. Нашите знаят за него, но е много срамежлив и почти не са разговаряли. Казвам му, че с повече контакти ще му имат повече доверие и ще ме пускат повече, но той не се осмелява да си поговори по-сериозно с тях. 2-3 пъти съм преспивала за цяла вечер в тях и то когато съм лъгала, че съм в приятелка.
    Нашите не са строги, но се притесняват за мен прекалено. Той казва, че е решение да спя повече в тях, но не съм сигурна дали ще ме пуснат и как ще реагират на идеята да спя в приятеля си. Това означава да ме пратят да правя секс, а още не могат да възприемат идеята, че съм леко порастнала. Дайте някаква идейчица. Измъчваме се като се виждаме толкова малко.

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    хахахахха ваще никога няма да се навият ... най добре приятеля ти да не се прай на мишок и да им докаже, че е надежден ... ще му имат доверие, но пак няма да ви пуснат поне докато не направиш 18 и да можеш да си решаваш сама

Ха и аз на това се надявах ама когато сме имали някоя караница и съм казвала 'Ох един път да навърша 18' и те ми казват 'И 20 да навършиш пак аз ще казвам ко ще правиш'

Трябва да го убедиш да говори с тях, щото изглежда сте сериозни и му имаш доверие. Сега важното е те също да му имат доверие и да го приемат.
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Не го винете... има дълбоко таен ужас към липсата на пунктуация.

Голям фен Аватара на producenta
    защо не запознаеш вашите с неговите родители?

Малко не стандартно,но ми се струва най-удачно
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Ох той малко инатичък. Еми като види, че не става по друг начин, ще говори к'во да прави. Той си мисли, че баща ми като го види си мисли единствено как се чукаме. Пък баща ми е такава душичка, не иска да го притеснява, да го шашка.

Цитирай Първоначално написано от producenta

Познават се, от едно село сме. Не са обаче много близки, тепърва ще стават.

Голям фен Аватара на producenta
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Цитирай Първоначално написано от producenta

Познават се, от едно село сме. Не са обаче много близки, тепърва ще стават.
    ето ти една насока като не става с гаджето с родителите му имай го като алтернатива
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Повече от фен Аватара на fortvilelse
    тцтц колко познато.. аз съм на 15 и наскоро тръгнах с едно момче на 20... обаче бях заплашена с домашен арест и всякво ограничаване..момчето беше свястно и искаше да се запознае с наще, а те дори не искаха да разговарят с него..според мен това, че родителите се притесняват прекалено много е голям минус... и така, трябваше да скъсаме.Аз се радвам, че ти поне си с приятеля си дори и за малко.
    Mistakes are proof that you are trying.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от theImmoral
    Трябва да го убедиш да говори с тях, щото изглежда сте сериозни и му имаш доверие. Сега важното е те също да му имат доверие и да го приемат.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz

Re: Родителите и гаджето

На 17 съм, той на 25. Под контрола на нашите съм. Омекват, но трудно. Полагам големи усилия, за да ме пуснат на някой си рожден ден и са толкова трудни единствено заради вечерния час. Ужасени са, че може да се наложи да дават толкова пари на вятъра. С приятеля ми се привързваме, искаме да сме все повече време заедно, а се стопля и той има повечко работа, ходи си на село. А аз вечер мога да излизам до 22 часа. Нашите знаят за него, но е много срамежлив и почти не са разговаряли. Казвам му, че с повече контакти ще му имат повече доверие и ще ме пускат повече, но той не се осмелява да си поговори по-сериозно с тях. 2-3 пъти съм преспивала за цяла вечер в тях и то когато съм лъгала, че съм в приятелка.
    Нашите не са строги, но се притесняват за мен прекалено. Той казва, че е решение да спя повече в тях, но не съм сигурна дали ще ме пуснат и как ще реагират на идеята да спя в приятеля си. Това означава да ме пратят да правя секс, а още не могат да възприемат идеята, че съм леко порастнала. Дайте някаква идейчица. Измъчваме се като се виждаме толкова малко.

Според мен , ако приятелят ти поговори с тях и им покаже ,че е сериозен и държи на теб нещата ще се променят. И аз преди имах вечерен час,но ги запознах с него и така малко по малко започнах да излизам до по-късно,след това той започна да спи у нас,аз-у тях. Според мен ,ако те му имат доверие няма да имаш проблем с вечерния час и няма да се притесняват за теб ,когато излизаш до късно. Успех!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Най-добра идея е той да говори с тях, да им пакже, че с него ти си в безопасност, че могат да ти имат доверие .. Аз така направих и сега дори не ми се карат, ако се прибера по-късно. Но избягвай да ги лъжеш, защото ако те хванат става лошо най-вече, че гаджето ти не е оправдало очакванията им .. Или ги лъжи по-добре! При мен така стана, сега всички сме в идеални отношения .. :P
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Срамежлив или не ще трябва да се прежали и да потдържа контакт с родителите ти.Нормално е да се притесняват и според мен ще те пуснат да пренощуваш в тях, но след време, смисъл след като започнат да контактуват повече с него и да спечели доверието им.Да не забравяме, че си непълнотелна, а той е пълнолетен и това има значение все пак.Не се стряскай чак толкова, посто нека приятеля ти да не се притеснява, не е малък вече, ако те обича и иска да е с теб ще се пресрами.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    От колко време имате връзка? И не разбирам от какво се срамува, той е на 25.. Не е малък и трябва да осъзнава, че поема отговорност за теб когато си с него.. Естествено, че вашите се притесняват, още му нямат доверие.. Направи така че да контактува повече с тях.. друго решение няма мисля..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако 17 годишната ми щерка иска да спи в 25 годишния си приятел първо такъв бой ще й хвърля, а после ще я оставя да си троши главата, живеейки с него 1-2 месеца без да й давам пари. Да видим като е толкова голяма да си ляга и да преспива с мъже, да иска самостоятелност и преспиване у приятеля си, дали е достатъчно голяма да го направи като хората, поемайки цялата отговорност за съвместния им живот.

Виж, на 25 съм, но все още живея с родителите си и винаги се съобразявам с тях, защото те ме издържат и живея в техния дом. Скоро смятам това да се промени, но на този етап се съобразявам. Информирам ги, че излизам, че ще се забавя, че ще ходя извън града и прочие. Родители са и се притесняват. Дължа им поне уважението да им кажа с кога съм и къде съм, а не да ги лъжа.

Нормално е да имаш вечерен час. Компромисът в този случай е да прекарвате 2-3 вечери седмично у вас. Така хем ще сте повече време заедно, хем и родителите ще го опознаят и ще ти позволят да си до по-късно, но когато си с него. Смятам, че 2-3 вечери без секс може да ги преглътнеш и да ги "инвестираш" в друга насока от връзката ви.

Re: Родителите и гаджето

Казвам му, че с повече контакти ще му имат повече доверие и ще ме пускат повече, но той не се осмелява да си поговори по-сериозно с тях.
    ми нека се престраши ако иска да сте повече време заедно и вашите да му имат малко повече доверие ..

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Извинявай, но на 17 години не е чак толкова малка.. Все пак ако за 17 години не и дошъл акъла, за едната година дето и остава до 18 няма кой знае кво да се промени.. Не че на 18 става кой знае какво, но се предполага че си готов за живота.. Това, че ти си на 25 и си още с родителите си не значи, че е нещо нормално което всички правят, а и никъде не видях тя да казва, че лъже родителите си.. И не пита какво да ги лъже, а как да промени нещата с точен подход.. Веднага съдите иначе, упреците ви са готови винаги..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Лъже ги, че спи при приятелка, а спи при гаджето си. това е нагла и осъзната лъжа.
    Аз й казах какво да направи - да прекарват повече време у дома й.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Креми съгласна съм с теб. Аз до почти 19 годишна имах вечерен час. Даже в 12-ти клас живеех сама със сестра ми и от чисто уважение към майка ми се прибирахме винаги на време и не сме си позволявали да злоупотребяваме. Според мен за една ученичка 22:00 часа е даже прекалено късно особено като на другия ден е на училище. Наще познаваха бившия ми и нямаха нищо против него но НИКОГА не са разрешавали да преспива в нас или аз в тях. Докато родителите ви ви издържат и зависите от тях ще се съобразявате. Като сте толкова големи и не ви стига свобода си взимайте парцалките и се изнасяйте. Леле много се ядосвам.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    За приспиването и моите родители не биха се съгласили...Даже и да съм малко по-голяма...
    Но вечерният час-ако го опознаят и му имат доверие,няма лошо да е малко по-късен.....Аз на 15 бях,когато се запознах с вече бившия...но с него ме пускаха до по-късно,ако искам да остана...иначе вечерния ми час зимата беше 10,30...
    Гаджето ти да преудолее срама си и да си поговори по-свободно с тях,ако му имат доверие ще те пускат

Вашите се притесняват от възможността да станат млади баба и дядо. И това притеснение ще го има винаги, независимо дали имаш по-голям приятел, по-малък или твой връстник.

Ти трябва да си заслужила отдавна доверието им, а той пък трябва да им е показал, че е отговорен и разсъждава като голям човек, а не като келеш, който само го сърби и си начесва крастата с теб. Де факто така излиза. На 25 е, би трябвало от поне елементарно уважение да се запознае с вашите, особено щом имате такава разлика, а не да се крие като мишка и да изцепва тъпи изречения от рода на тези, че баща ти само щял да си мисли какво правите, когато го види. Родителите ти и от гората да са хванати, пак им е пределно ясно докъде сте стигнали.
    На приятеля ти много му се ще, ама не знае как да си поиска(в случая да покаже, че може да се грижи за теб) => не създавай излишно напрежение вкъщи, заради някакъв си мъж, който претендира, че е такъв, но всъщност е само външно.

Цитирай Първоначално написано от Linns
    От колко време имате връзка? И не разбирам от какво се срамува, той е на 25.. Не е малък и трябва да осъзнава, че поема отговорност за теб когато си с него.. Естествено, че вашите се притесняват, още му нямат доверие.. Направи така че да контактува повече с тях.. друго решение няма мисля..
    От повече от година, но на нашите не казах в самото начало. Благодаря.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако 17 годишната ми щерка иска да спи в 25 годишния си приятел първо такъв бой ще й хвърля, а после ще я оставя да си троши главата, живеейки с него 1-2 месеца без да й давам пари. Да видим като е толкова голяма да си ляга и да преспива с мъже, да иска самостоятелност и преспиване у приятеля си, дали е достатъчно голяма да го направи като хората, поемайки цялата отговорност за съвместния им живот.

Виж, на 25 съм, но все още живея с родителите си и винаги се съобразявам с тях, защото те ме издържат и живея в техния дом. Скоро смятам това да се промени, но на този етап се съобразявам. Информирам ги, че излизам, че ще се забавя, че ще ходя извън града и прочие. Родители са и се притесняват. Дължа им поне уважението да им кажа с кога съм и къде съм, а не да ги лъжа.

Нормално е да имаш вечерен час. Компромисът в този случай е да прекарвате 2-3 вечери седмично у вас. Така хем ще сте повече време заедно, хем и родителите ще го опознаят и ще ти позволят да си до по-късно, но когато си с него. Смятам, че 2-3 вечери без секс може да ги преглътнеш и да ги "инвестираш" в друга насока от връзката ви.
    Не съм казала, че решението трябва да е спане в тях, той го има като идея.

Наясно съм, че съм тяхната дъщеря и е в реда на нещата да се притесняват за мен. Само, че аз подчертах защо не ме пускат толкова - заради вечерния час, наложен от закона. Иначе доверие ми имат, знаят, че не върша глупости и на село ми позволяват да си правя много неща.

Когато ги лъжа се чувствам много виновна, не го правя с лека ръка. Но съм сред такова обкръжение, че ми се налага, за да се вписвам сред тях. Или родителите им не ги е грижа или са вече по-големи.

Не съм отишла да спя в тях защото не мога да 'издържа няколко вечери без секс', а за да съм просто с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си