Ако 17 годишната ми щерка иска да спи в 25 годишния си приятел първо такъв бой ще й хвърля, а после ще я оставя да си троши главата, живеейки с него 1-2 месеца без да й давам пари. Да видим като е толкова голяма да си ляга и да преспива с мъже, да иска самостоятелност и преспиване у приятеля си, дали е достатъчно голяма да го направи като хората, поемайки цялата отговорност за съвместния им живот.

Виж, на 25 съм, но все още живея с родителите си и винаги се съобразявам с тях, защото те ме издържат и живея в техния дом. Скоро смятам това да се промени, но на този етап се съобразявам. Информирам ги, че излизам, че ще се забавя, че ще ходя извън града и прочие. Родители са и се притесняват. Дължа им поне уважението да им кажа с кога съм и къде съм, а не да ги лъжа.

Нормално е да имаш вечерен час. Компромисът в този случай е да прекарвате 2-3 вечери седмично у вас. Така хем ще сте повече време заедно, хем и родителите ще го опознаят и ще ти позволят да си до по-късно, но когато си с него. Смятам, че 2-3 вечери без секс може да ги преглътнеш и да ги "инвестираш" в друга насока от връзката ви.