- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стига глупости!!!Къв е тоя бе :@
Хора наистина е важно...От няколко дена едно момче жестоко ме дразни и се нуждая от помощ ! Как да си превъзмогна гнева..Тъпия нещастник от дни идваше пред блока кадето играехме повече деца...Ма такива на мойте годинки 12И изведнъж се появяват некни надувки 8ми клас и нещо единия ме гледа ма знам ли...Викат можело ли да играят с нас...Пфф аз им викам че не става да е махат ама другите нен не останете айде...Хубаво натресоха се ама играеме на волейбол и единия ме гледа и ми вика що съм била Наопаки
Мене просто ме дразнеше и толкова!!! Казах му че не мога да го понасям...И се приближих до него да му кажа нещо ама единствените думи коитоказах бяха.....ВИЖ КАКВО...и тоя нещастник ме сграбчи и целуна
Пред всичките ми прятели...Хора много е гадно- А най-гадното е че мойте фр. го харесват мнг. и като дойде той и незнам кво да права иде ми да му размажа фасона..Ама се пак 8ми клас е
Помощ
![]()
![]()
![]()
Еми игнорирай го. Това, че те е целунал, го е направил само, за да се изфука пред всички други колко е велик и колко е готин..Тъпак.. Ако наистина те харесваше, нямаше толкова прибързано да се прави на любовник.. Според мене го чупи![]()
Лесно е да го игнорирам..ама не толко щото мисълта че като го вида и мойте фр. въздишат по-него а е едно леке направо ме фрапираПочти нищо няма освен че е хубав...супер глупав е направо
![]()
Да, трудничко ще ти е щото приятелките ти като въздишат по него и ти разправят колко е готин... не знам, с лекенца само ще си загубиш времето.
Щом те е целунал тебе, значи си красива - не се оставяй на лекенцата да те имат - ако наистина си красива ще си намериш по-нормално момче.
А пък за другите момичета, в крайна сметка всеки се оправя за себе си. Ако тях толкова ги кефи, да ходят да се натискат с него. Не му се репчи, защото така още повече ще го предизвикаш - просто си се прави, че не го забелязваш.
Що не си признаеш,че го харесваш просто? ^^
Да,наистина.Тези колко сме ги слушали...Като е 8-ми клас да не се води много голям ли,какво?Малка ви е разликата.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Няма да му ставам поредната бройка!!! Просто е много нахален и като дойде при мен аз просто стана ама гадното е че не мога да разчитам на момичетата там...Те са заслепени или незнам...Колко бил сладък и тем подобни...
^ еми щом не искаш да си му поредната бройка му дай да разбере, че няма да стане. Нека види, че не може да има всяка, защото както го описваш изглежда, че той си мисли така.
Stay up all night with the stars *
Ох.. играй си с другите![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Кажи му, че не го искаш.. Аз така като им казвам досаждат още малко и като видят, че игнорирам се отказват.Първоначално написано от diksi
![]()
Stay up all night with the stars *
Толкова ли е трудно да му кажеш "Айде у лево" ;dd .. или както ти казаха вече го игнорирай.. не е толко сложно.
Аз пак не загряхЗа какво е цялата работа?Че те е целунал ли?
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
хаха точно тва шях да напиша!Първоначално написано от AFT
12- годишните по принцип така показват, че харесват някого- обиждат го ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
![]()
![]()
![]()
![]()
Ше ме умориш..
Харесваш го, нали?
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
"Не искам да съм поредната бройка"![]()
Както и да е, нормално-харесваш го, но и ти не знаеш или просто не искаш да си признаеш![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
inlove, нали? разбирам те, нормално е да го мразиш..по-добре е обаче да му признаеш, вместо да го игнорираш![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Като е красива трябва непременно да намери друг красив, незавивисмо какво има в главата ли?Първоначално написано от MiliVanilly
Аз пък мисля, че той те харесва. Всичките ти приятелки го искат и за него са лесна плячка. Ти си предизвикателство.
Ако НАИСТИНА не го искаш наоколо (а не го харесваш поне малко) се дръж възможно най-грубо с него. Така, че да го отблъснеш и да прозре, че няма шанс.
ххахахахахахах, ебати детското филмче![]()
<N>
Охх не знам вечеОбъркана съм Искам или не Искам тва е въпроса..И честно да ви кажа ако не беше ми се случвало такова нещо на мене шях да кажа _КАКВО ТОЛКОВА_ ;d
E, ся, нали трябва да се изфука как баткото я цункалПървоначално написано от vlubeno_momi4e***
![]()
![]()
![]()
Защо сичко трее да е за фукня...човек да съжали от такива като тебе че е пуснал темаПървоначално написано от emily_1234
![]()