- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Шумни ли сте?
Напълно съгласенПървоначално написано от sifon4o
![]()
Schhh! Hear the silence...
секса с тиха жена е като музикален клип без музика![]()
аз само понякога сам тиха ама когато сам шумна и на последния етаж ме чуват![]()
![]()
Не визираш чалгата нали?Първоначално написано от o4iats
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
била съм и тиха, но повече ми харесва да съм шумна, а и знам че от това той полудява още повече ии .. става мазалопонякога даже съм се опитвала да не издавам звуци ама то не зависи от мен, дори когато е трябвало да съм тиха се е налагало да ми каже "по-тихо бе, знаеш ли как се чуваш
"
![]()
![]()
Аз пък не мога да съм тиха.Не крещя като ненормална дено си пъшкам, когато не е много безопасно по-тихичко, а когато може си се отпускам и на мен ми действа супер какво остава на моя приятел...казвал ми е, че много му харесва и така още повече разбира кое най-много ми доставя удоволствие!
така че : Пъшкайте, момичета!
![]()
![]()
абе на никой не вярвам....тряя да ви чуя с ушите си...![]()
![]()
Аз съм си от тихичките!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Извинявам се,не съм искала да обидя теб или когото и да е.Първоначално написано от krem4et0
Просто съдя по себе си.Аз лично не мога да съм тиха дори и да ми се налагаАко съм тиха или мълча значи не ми е приятно.
А това за надуваемата кукла са думи на познати момчета,с които сме обсъждали тази тема с пъшкането.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ако само по пъшкането и охкането познават дали на приятелките им е хубаво, значи с доста зле с познаването на сигналите на женското тяло. Как ли глухите мъже разбират, че жената е задоволена?
Не разбирам защо жената трябва да врещи все едно я колят, за да покаже емоция и страст. На мен ми е даже грозно и неестествено.
Достатъчно си се възбужда и без да съм много-много приказлива. Дори неговата заповед по време на френска любов е да мълча и да не говоря, а да се съсредоточим върху действието. Ако нещо плямпам, значи не съм там духом и удоволствието ми е малко.
При 69 как говорите и викате?
При 69 пак си пъшкам (нищо,че много рядко ни се случва да използваме точно тази поза)!
А това,че някое момче се възбужда и се кефи,когато приятелката му пъшка,не означава,че не разбира езика на тялото йПросто на голяма част от мъжете пъшкането им действа като афродизиак,а мълчанието е знак за липса на желание.(поне според личните ми наблюдения)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хората са различни. Това се опитвам да кажа аз. Да, повечето смятат така, защото имат една насадена в мозъка представа, че трябва непременно да има много ох и ах, за да се покаже, че сексът е хубав. Предпочитам за времето на акта да кажа 1-2 пъти колко ме възбужда и ми е хубаво, да кажа, че го желая, да кажа, че го обичам, а през останалото време да го целувам и да чувам само дишането и туптенето на сърцето му близо до моето.
Разбира се, че малко драматургия няма да е излишна, но прекаленото преекспониране на любовните звуци си е точно това - постановка и драматургия за подсилване на напрежението. На мен непрекъснатото охкне и пищене като от филм на ужасите ми е супер изкуствено.
Виж krem4eto никой тук не спори с теб,че няма нищо по-важно от езика на тялото(макар че трябва да се спомене,че за една голяма част от мъжете "език на тялото"означава да се гърчиш като невидяла и да си скубеш косите)
На мен сериозно си ми идва отвътре.(както предполагам и на много от вас )Никога не съм целяла да съм афродизиак или нещо такова (денят,в който направих темата разбрах изобщо,че не мъжете толкова им харесвало!)
А виж преиграването вече е друга тема![]()
![]()
То езика на тялото си го има,обаче признайте си че и вас ви възбужда като издавате звуци(не чак да виете де) И аз съм шумна,даже последния път на приятеля ми му се наложи да си сложи пръста в устат ми,защото бяхме на купон...
а на мен ми беше толкова хубавоооо
![]()
О, моята е шумничка![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми да доста:P
И аз съм шумен. Не знам дали това е добре.
и аз съм доста шумна![]()
не знам как съседите още не са се оплакали
Иначе да![]()
Станислава