.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 152
    Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от sifon4o
    аз лично много повече ше се кефя ако момичето е шумно, а не ако само си мълчи
    Напълно съгласен
    Schhh! Hear the silence...

секса с тиха жена е като музикален клип без музика

Повече от фен
    аз само понякога сам тиха ама когато сам шумна и на последния етаж ме чуват

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от o4iats
    секса с тиха жена е като музикален клип без музика
    Не визираш чалгата нали?
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Град
    Sофiiя City xD
    била съм и тиха, но повече ми харесва да съм шумна, а и знам че от това той полудява още повече ии .. става мазало понякога даже съм се опитвала да не издавам звуци ама то не зависи от мен, дори когато е трябвало да съм тиха се е налагало да ми каже "по-тихо бе, знаеш ли как се чуваш "

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Аз пък не мога да съм тиха.Не крещя като ненормална де но си пъшкам, когато не е много безопасно по-тихичко, а когато може си се отпускам и на мен ми действа супер какво остава на моя приятел...казвал ми е, че много му харесва и така още повече разбира кое най-много ми доставя удоволствие! така че : Пъшкайте, момичета!

*Стар ник - sladkata_bebz

абе на никой не вярвам....тряя да ви чуя с ушите си...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    martini, то пъшкането се имитира лесно. Ама като не ти идва отвътре да се преструваме ли?

Аз съм си от тихичките!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    martini, то пъшкането се имитира лесно. Ама като не ти идва отвътре да се преструваме ли?
    не, точно обратното имах предвид - да не се стесняваме, когато ни идва от вътре, вече когато на някой не му харесва или помага или просто не го прави защото му се иска,никой не го задължава...

*Стар ник - sladkata_bebz

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Това последното към мен ли е? И да не е, понеже съм от мълчаливите да кажа. Първо, не ми идва "отвътре", освен в момента на оргазъм и 1-2 минути след това. Ако говоря или скимтя, значи че се преструвам и че преигравам. И понеже правим секс от бая години той това го знае. Второ, ако мръдна, гъкна или правя нещо с ръце/крака, то просто не мога да свърша. Или става много трудно. Просто се разконцентрирам и разсейвам. Не на последно място смятам, че не само викайки или пищейки може да покажа, че ми е хубаво. Потенето, дишането, сигналите на тялото ми са доста по-красноречиви и тях не мога да имитирам за разлика от това, което излиза от устата ми. Смятам, че сигналите на тялото, настръхването ми, сърцебиенето ми, конвулсиите на тялото ми са по-красноречиви за възбудата ми от ох и ах-кането ми.
    Последното ти изречение е обидно направо. Нито правя секс по задължение, нито съм пасивна, нито не показвам, че ми е хубаво. Просто не смятам, че е нужно целия квартал да разбере, че правим секс, за да се почувства той мъж. Мисля, че ще е по мъж, като се разтопя в ръцете му, ако трептя от докосването му, ако свършвам 5 пъти да речем.

П.С. Ти прие нещата много буквално. Просто мога да говоря и скимтя моооооооооооооооого тихичко. Даже само наум
    Извинявам се,не съм искала да обидя теб или когото и да е.
    Просто съдя по себе си.Аз лично не мога да съм тиха дори и да ми се налага Ако съм тиха или мълча значи не ми е приятно.
    А това за надуваемата кукла са думи на познати момчета,с които сме обсъждали тази тема с пъшкането.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Свищов
    Ако само по пъшкането и охкането познават дали на приятелките им е хубаво, значи с доста зле с познаването на сигналите на женското тяло. Как ли глухите мъже разбират, че жената е задоволена?
    Не разбирам защо жената трябва да врещи все едно я колят, за да покаже емоция и страст. На мен ми е даже грозно и неестествено.

Достатъчно си се възбужда и без да съм много-много приказлива. Дори неговата заповед по време на френска любов е да мълча и да не говоря, а да се съсредоточим върху действието. Ако нещо плямпам, значи не съм там духом и удоволствието ми е малко.

При 69 как говорите и викате?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    При 69 пак си пъшкам (нищо,че много рядко ни се случва да използваме точно тази поза)!
    А това,че някое момче се възбужда и се кефи,когато приятелката му пъшка,не означава,че не разбира езика на тялото й Просто на голяма част от мъжете пъшкането им действа като афродизиак,а мълчанието е знак за липса на желание.(поне според личните ми наблюдения)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Свищов
    Хората са различни. Това се опитвам да кажа аз. Да, повечето смятат така, защото имат една насадена в мозъка представа, че трябва непременно да има много ох и ах, за да се покаже, че сексът е хубав. Предпочитам за времето на акта да кажа 1-2 пъти колко ме възбужда и ми е хубаво, да кажа, че го желая, да кажа, че го обичам, а през останалото време да го целувам и да чувам само дишането и туптенето на сърцето му близо до моето.
    Разбира се, че малко драматургия няма да е излишна, но прекаленото преекспониране на любовните звуци си е точно това - постановка и драматургия за подсилване на напрежението. На мен непрекъснатото охкне и пищене като от филм на ужасите ми е супер изкуствено.

Виж krem4eto никой тук не спори с теб,че няма нищо по-важно от езика на тялото(макар че трябва да се спомене,че за една голяма част от мъжете "език на тялото"означава да се гърчиш като невидяла и да си скубеш косите )
    На мен сериозно си ми идва отвътре.(както предполагам и на много от вас )Никога не съм целяла да съм афродизиак или нещо такова (денят,в който направих темата разбрах изобщо,че не мъжете толкова им харесвало! )
    А виж преиграването вече е друга тема

Мега фен Аватара на Neon
    Цитирай Първоначално написано от sifon4o
    аз лично много повече ше се кефя ако момичето е шумно, а не ако само си мълчи
    хаха..+1!

То езика на тялото си го има,обаче признайте си че и вас ви възбужда като издавате звуци(не чак да виете де ) И аз съм шумна,даже последния път на приятеля ми му се наложи да си сложи пръста в устат ми,защото бяхме на купон... а на мен ми беше толкова хубавоооо

Град
    София
    епа нема ебем дърво
    Exorcism !

О, моята е шумничка
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Ми да доста :P

И аз съм шумен. Не знам дали това е добре.

и аз съм доста шумна

Мииии да ама моя не се оплаква даже доста му става гот..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    не знам как съседите още не са се оплакали

Иначе да
    Станислава

Пъшкам си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си