- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Правили ли сте го с обрязан? Нека тия които са го правили да споделят с какви впечатления са останали, а момичетата които не са го... нека да дадът мнение... Има ли разлика, каква е... доволни ли сте останали... Бихте ли го направили/повторили...?
Не не бих. Никога по никакъв повод.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
посочените не ме удовлетворяват...аз ако обичам дадения човек няма да го определям по тва и, да ,ако го обичам бих и не защото мечтая за тва и не за да опитам,а просто защото няма да ми пука.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Стигне ли се до секс чепа му ще ми е най-малкия проблем.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
уау, това ме изненада![]()
защо толкова "не"?
гнусен ли ви се струва, какво?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Не, просто някои лелки си мислят, че спят с турчин. ДА ама НЕ.
Плюс това не са и запознати с някои факти, например, някои мъже имат проблеми, така наречената ФИМОЗА и се налага обрязване, това не ги прави мюсюлмани.
Аз не виждам нищо гнусно, може би щото съм мъж. Само и единствено печелят, продължителността е по-висока, както и хигиената.
Вие, жените, ако гледате оная работа на човека, който обичате, по-добре си купете вибратор и спрете да ходите по мъже, защото това е смешно.
Доста ограничено мислене..![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Значи наскоро са били обрязани, принудително или не, било е скоро. Няма как, ако си обрязан от година да речем, да имаш чувствителност. В секс шоповете, продават мазила, от които главичката загрубява и не се усеща такова дразнене.Първоначално написано от Maceto96
Под препициума (кожичката, която покрива главата), както знаете, винаги е около 30тина градуса. Какво става, когато на затворено пространство винаги е 30 градуса, без въздух и проветряване, така да се изразя? Дори, когато момчето уринира, той задържа капки урина![]()
Същото е все едно лятото да се къпеш в банята, като свършиш да не отвориш джама и след 1 месец същата процедура, банята да почне да почернява.
Сещаш ли се?)
____________________Първоначално написано от Maceto96
Е в краина сметка... дали си обрязан или не... бельото се сменя... то по тая логика и момичетата трябва да имате тоя проблем със срамните устни... за това даже е желателно бельото да е памучно... Относно дразнене... няма такова нещо... това се получава когато си в ерекция-главичката е много чувствителна, но то тогава... бельото пречи не само на главичкатаотносно хигиената... само хората които имат на представа каква е разликата между обрязан и необрязан знаят точно за какво става дума, но разликата от тая гледна точка е огромна...
Хехе да !Първоначално написано от nefchi_bs
Fashion and Styling
Явно и аз ще се включа към групичката на ограниченитеНяма да гласувам в анкетата, защото нито 1 отговор не ми харесва и не отговаря на това, което мисля. И все пак стигне ли се до секс, искам партньорът ми да изпитва също толкова силно удоволствие колкото и аз
Обрязаните губят чувствителност и това абсолютно не ми харесва
.... Това колко ще е дълъг секса не ме интересува, защото е важно качеството му, а не да ме лашка 1 час и едва едва да свърши
най - много да си помисля, че не съм способна да го задоволя както трябва