Това последното към мен ли е? И да не е, понеже съм от мълчаливите да кажа. Първо, не ми идва "отвътре", освен в момента на оргазъм и 1-2 минути след това. Ако говоря или скимтя, значи че се преструвам и че преигравам. И понеже правим секс от бая години той това го знае. Второ, ако мръдна, гъкна или правя нещо с ръце/крака, то просто не мога да свърша. Или става много трудно. Просто се разконцентрирам и разсейвам. Не на последно място смятам, че не само викайки или пищейки може да покажа, че ми е хубаво. Потенето, дишането, сигналите на тялото ми са доста по-красноречиви и тях не мога да имитирам за разлика от това, което излиза от устата ми. Смятам, че сигналите на тялото, настръхването ми, сърцебиенето ми, конвулсиите на тялото ми са по-красноречиви за възбудата ми от ох и ах-кането ми.
Последното ти изречение е обидно направо. Нито правя секс по задължение, нито съм пасивна, нито не показвам, че ми е хубаво. Просто не смятам, че е нужно целия квартал да разбере, че правим секс, за да се почувства той мъж. Мисля, че ще е по мъж, като се разтопя в ръцете му, ако трептя от докосването му, ако свършвам 5 пъти да речем.

П.С. Ти прие нещата много буквално. Просто мога да говоря и скимтя моооооооооооооооого тихичко. Даже само наум