- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Шумни ли сте?
Да,обичам цялата стая да кънти от моя гласец..![]()
Аз понякога издавам леки звуци като ми е хубаво въпреки че съм момче или по-точно правя разни намеци![]()
Brisco - On The Wall (Feat. Lil Wayne).mp3 (music)
И аз съм така , тихичка.Първоначално написано от pitbullxx
+Първоначално написано от sifon4o
![]()
![]()
Първоначално написано от Smrazqvashta
Kristiyana
Така...справка от последната седмица. С моя мъж вече живеем съвсем самички в апартамент вече 1 седмица. Като за млада семейна двойка (нищо, че нямаме брак) сексът е в изобилие, по всяко време, когато ни се прииска. Няма родители, някои от стаите са изцяло външни и комшии трудно биха могли да чуят нещо. 1 път се случи да съм малко по-шумна от обичайното, но като цяло нивото на шум не се е покачило (а бройката на оргазмите и качеството на секса - да). Значи си зависи от човека, а не от обстановката. Не ми иде отвътре и туй то!
Много се възбуждам когато пича пъшка![]()
Обичам да стене,а не да седи като паметник.Първоначално написано от plamss
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
аз лично когато ми пъшкат ме побъркват и се кефя да си показват емоцийте ... кое и харесва кое не .. напрао ме побъркват когат ми стенат под чепа![]()
Първоначално написано от BouH
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
tI KAK razbra che e sladka be koyot moe da e nekoq papchiva :d:d:d TUPAKПървоначално написано от baatko
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Е не крещя естествено нсе едно ме колят както каза ти, но все пак ме мога да издържа, като си ми е хубаво и си го показвам .. От по-шумните съм![]()
И аз не крещя,но на по-бурните тласъци и най-вече дълбоките си припищявамм дори.Слагайте ме в графата "шумни".
i az sam ot 6umni4kite kvo da napravq kato mi idva ot vatre,i na nego mn mu xaresva......dori na skoro kom6iite mu bqxa na van kogato nie go pravixme i toi mi 6epne6e na uxoto "sh sh sh sh sh sh po tixi4ko" a tova o6te pove4e me podludqva6e
моето момиче го карам да полудава и е доста шумничка![]()
Шумна съм си .... немога да мълча .... убива ми тръпката![]()
![]()
![]()
![]()
дрънчат прозорците чак![]()
Първоначално написано от dimitar_ak
Лично аз незнам да има такова нещо ...![]()
![]()
Не мога да се отпусна да викам, колкото и да ми се ще... Нооо има време, някой ден съседите може би ще се оплакват.![]()
Не мога да кажа, че съм сред най-тихите, но не съм и от най-шумнитеСредна работа.
само когато ми е много хубаво издавам звуци....иначе съм тих..не ми се е случвало досега някоя от партньорките ми да бъде шумна да вика и така..иначе леглото е бая шумно..
6б3З10
аз съм тиха...обичам да чувам само думите му и дишанетони...всъщност изобщо не обичам да сме шумни
1.че си е разконцентриране
2. дразня се от стенене,сумтене и такива звуци...добре че не хърка, хях да го убия ако хъркаше![]()
![]()
![]()
~девойче съм~