.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблемче с микрофона...

Такам.. В началото микрофона ми работеше перфектно. После около 1 месец не си говорех по него, и онзи ден се опитах, но не стана. Показва ми, че е включен, но когато говоря не се чува. Помислих, че проблема е в микрофона и онзи ден си взех друг. Но и с него същаща работа.. Показва ми, че е включен, но не се чува какво говоря. Рових се из много теми.. Да си оправя настройките. Но не намерих решение. Бихте ли ми помогнали? Благодаря!

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    проблема е нещо из настройките на уина .... мързи ме да ти го обясня

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ами аз имах такъв проблем ама на лаптопа. Погледни си в настроиките и там тр да имаш настройки и за микрофона Погледни дали е усилен при мен тва беше проблема ;d
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мисля, че не е от това...

Навсякъде чета някакви неща от рода
    Control Panel -> Sound and Audio Devices и горе страница Audio. В първото поле (Sound playback) кликаш бутона Volume и слагаш отметка на Mute за микрофона. Ако микрофона не е в списъка, меню Options -> Properties, в прозореца слагаш отметка на микрофона и потвърждаваш с OK.
    .. Да, ама проблема е там, че аз нямам тая опция зя микрофона `отметка на Mute за микрофона. Ако микрофона не е в списъка, меню Options -> Properties, в прозореца слагаш отметка на микрофона`...

Град
    Пловдив
    Имаш ли допълнителен софтуер за аудиото или си само с мениджърите на Windows? Realtek audio manager предполагам че трябва да имаш ако си с по-новичък компютър.

Мда.. Имам го т`ва Realtek audio manager.. А за 1-вото изречение.. Въобще незнам за к`во става въпрос

Офф и аз съм така и не знам как да го оправаа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си