- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Надута ..
Ъъъ имам една приятелка , която беше , много срамежлива.Аз и помогнах да преодолее срамежливостта си ..
От известно време е много надута
Има се за много велика и т.н .. ии аз вече не мога да я понасям.
![]()
Тъй като и аз имах проблем със срамежливостта ...почнах и аз да ставам надувкаа
Усещам , че дразня околните с поведението си
искам да се променя , а не да ставам толкова непоносима , като приятелката ми
![]()
Пубертет..
Всеки има такива моменти...Просто се опитайте да не бъдете много отворени и надути..За друго решение не знам..
Ако вие самите не си помогнете - никой друг не можа да ви помогне
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
просто бади си това,което си е не е нузно да ставаш надута или пак много отворена,рано или късно такива като вас бързо се преземяват на зелята. Не е нужно да си нещо ,което всъщност не си... Бъди истинска и земна и така пак ще те харесват без да превличаш много вниманиеПървоначално написано от spfenka
![]()
sleda ot lubovta
споко.. временно екакто вече казаха, в пубертета си.. пък и няма нищо лошо да си надута.. повечето момичета са такива и си се харесват
![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
и Аз съмм мн Надутъъ амъ ни мии пукъ![]()
:P
Тъкмо приучих коня да не яде и той взе, че умря.![]()
И тук така- от срамежлива в другата крайност- надута. И аз от известно време почнах да ставам някаква гадна, смисъл вдигна ми се самочувствието. Моето е заради момче, уж да му се харесам (подсъзнателно го правя) ама не ме кефи така и се старая да съм си както преди- по-срамежлива. И почнах даже да се харесвам на външен вид, а това никога не е било. Ако не се харесваш така- старай се да не се надуваш толкова и да си забавна.
![]()
На приятелката ти, освен да и кажеш, че не я траеш и не и обясниш защо не я траеш, друго не можеш да направиш.Ако не схване - отдалечи се от нея.Но ти явно имаш същите гадни наклонности, хубаво е, че го разбираш - постарай се да се поправиш първо ти:
По - добре срамежлив, отколкото надут без покритие.И ти явно си без, защото ако имаше за какво да си "надута", нямаше да те гризе съвестта и да усещаш, че прекаляваш.И ти го казвам от гледна точка на страшно стеснителен човек, знам какво е да си неуверен и как пречи... Но пак е по - безболезнено, отколкото да се осъзнаеш след като ти се пукне самочувствения балон от прекалено много подуване, да се спука във висините и да пропадне в една възможна посока - надолу.
Това, което можеш да направиш, за да си вдигнеш самочувствието до подходящо ниво е да работиш върху покритието му.
Не се влияй от нея. Трябва да бъдеш себе си и да спечелиш хората по друг начин, а не да се правиш на велика и надута, както каза. Така приятелства няма да спечелиш, а най много хорските думи на хората.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не разбирам само как искаш да ти помогнем... въпрос не задаваш, не те познаваме теб, не познаваме нея, т.е. не можем да опонираме на доводите ти... смисъла на темата е да се оплакваш ... хм...
Просто влез отново в пътя ..
Защо не ми отговаряш на личното съобщение? Въпроса ми е относно, това, че ме попита от кой град съм?Първоначално написано от wali00
![]()
Тогава се промени! Да, точно толкова просто е. Правиш това, което искаш и си това, което искаш.
Щом си и помогнала да преодолее срама , можеш да си помогнеш да не си надута. .
Дръж се естествено , без да привличаш внимание по наперен начин.
Хубаво е , че си осъзнала на време , че дразниш околните.
Но промяната не става от днес за утре.
Гледай как се държи приятелката ти .. и прави обратното на нейното поведение.
Но това не означава , че трябва да станеш отново срамежлива.
Всичко е в твойте ръце , сама си редиш живота.
Въй и аз бех такъв + нахалство. Добре, че бяха приятелите ми... казаха ми може ли да си поговорим така и така много си се променил и ни дразниш, много надут си станалПървоначално написано от spfenka
Естествено, че трудно го приех но истината боли мина ми още на другия ден разбира се след седмица си бях съвсем нормален
За което много им благодаря. Направо ме беше срам от мене си
![]()
Everything it`s possible !
Първоначално написано от sladk1KiFlA
хахаха, някой да те е питал ?![]()
По темата - хубаво е човек да има известна доза самочувствие, защото околните наистина го мачкат щом усетят, че е мекошав. Все пак не се надувай, защото много хора не харесват това поведение, а и не е нужно да си печелиш врагове без нещо. Дръж се нормално с всички и бъди отзивчива, а не се сопвай и т.н. Така ще е много по-добре положението.![]()
Хора,скромността е за такива,които не притежават други качества ! Ако това ви прави надути - ОК![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
^Но се получава доста смешно и жалко, когато си надута, а няма на какво отгоре...Едно такова самочувствие без покритие...![]()
Ами да.. в повечето случаи е така за жалост..Първоначално написано от amk933
FUCK-тически не ме интересувате..
Повечето надути имат някакви проблеми - дали семейни дали с приятели... и така просто искат другите около тях да мислят за тях, че всичко им е наред. Сега не казвам, че всички са така ама повечето![]()
Не е трудно да не бъдеш надута. Просто преди да кажеш нещо се замисли. Представи си ако приятелката ти е покрай теб в момента и в тази ситуация каже точно тази реплика, ти какво би си помислила за нея. Същото ще си помислят и приятелите ти за теб ако кажеш репликата. Така можеш да избегнеш много неприятности. Обаче и тази тактика има недостатък. Внимавай да не се увлечеш, понеже ще спреш съвсем да говориш в компания и може да станеш "аутсайдер". Успех![]()