.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Какво ви е мнението за Колумбийският,разполагате ли с някакво инфо

Търси в сайтовете на университетите, ако нещо не разбираш тогава питай, че на готово не може всичко да се дава... , избери си първо специалност и тогава търси университети, защото всеки един е добър в различни неща, учи си английския, а за училище може и по-нататък да избереш, още си 9 клас... както си прецениш де...

Ако искаш ми прати ЛС със скайп, и аз съм колкото теб, може да си комуникираме

http://www.columbia.edu/ :P

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MissMalibu
    Какво ви е мнението за Колумбийският,разполагате ли с някакво инфо
    Един приятел завърши Колумбия.

Страшно е доволен естесвено. Колумбия си е recruitment училището на Wall Street. Много е добър, но трябва много зор и за да влезнеш, и за да успееш с ученето. Като всеки университет в Брашлянената Лига.

Добър ден

Я ми кажете къде в България ,освен в Благоевград, може да се държи SAT? Потърсих в Google, но безуспешно

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ок..нека ви кажа как точно седят нещата...като за начало аз се намирам в САЩ.. в Маями.Дойдох тук преди 5 месеца близо и започнах да посещавам гимназия тук,в 12 клас,завърших я и започнах да мисля за колеж. Между колеж и университет има огромна разлика и тя е ,че в колежа учиш 2 години и след това в университета 4 год. ,та колежа те подготвя за университета.Можеж да отидеш направо в университет ако не искаш да ходиш в колеж.Разбира се за да влезнеш в колеж минаваш през изпити.Таксата за колеж,за най-простия колеж тук е $ 5000 за term , във всеки семестър( 1 година) има 2 terms т.е 2х $ 5000 = $ 10 000 за година,цялото образование е 2 години т.е $ 20 000 , колежа се казва Santa Fe . Колкото до deadlines те са различни за всеки колеж .. за този е 23 Юни ,за да започнеш да учиш в този колеж и в който и да било друг трябва да покажеш акаунт в банка с $ 30 000 на името на ученика или семейство или познати.Акаунтите може да са 1 ,2 или 3 ,но общата сума трябва да е $ 30 000.

Ако ще продължиш образованието си тук в Америка , се премествай колкото се може по рано,дори и преди да си завършила гимназия,защото посещаването на училище тук ще ти бъде в полза за тренинга на езика.. защото ако с идването си се запишеш за колеж ще ти дойде малко понанагорно ако ме разбираш

Какво още ..аа да колкото до стипендийте наистина е много трудно да вземеш стипендия..трябват ти не само отлични оценки и познания,защото тук няма преписване както в България,всеки разчита сам на себе си,но ти трябва и гражданство..което вече е друга тема за разговор..

надявам се съм била полезна (:
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Щом се взима под предвит дипломата,кое има по-голяма тежест Sat изпита или дипломата?Също цялата диплома ли се взима или само предметите,с който кандидатсват?

Българската власт ни убива

Нямя дя седя тук след месец заминавам Майната и на тая скапана държава Жалка работа

Всичко има значение!!!Със зубрене всеки може да си изкара оценките, но те искат да те опознаят като човек, нагласата ти за света... дали си комуникативен и широко скроен...

LENUN, честито!

Re: Българската власт ни убива

Цитирай Първоначално написано от LENUN
    Нямя дя седя тук след месец заминавам Майната и на тая скапана държава Жалка работа
    Така може да говори едно дете, на което родителите не са дали възпитание. Съчувствам ти, че сди отрасла в приют, но гневът ти към институцията, която те е отгледала, изглежда необоснован. Не ти е виновна държавата, нито пък самата страна (народ, земя, история), за твоите житейски неволи. По-полека с емоциите и ще може да се заговорим.

Еми аз заминах за Сащ когато бях на 13 мога да ти кажа,че не е толкова лесно колкото го мислиш

Град
    burgas/pomorie
    Здравейте знам че темата е стара но какво мислите за университетите в NEW YORK?И с какво се влиза?NEW YORK щат говорим

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от brunder
    Здравейте знам че темата е стара но какво мислите за университетите в NEW YORK?И с какво се влиза?NEW YORK щат говорим
    Влиза? Коя специалност? Има си сайт на Университета, влизаш и четеш.

Град
    burgas/pomorie
    Ами 7ми клас сам ставам 8ми.Смисал като отивам трябва ли да правя някви тестове испециалност зависи какво предлага университета

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Цитирай Първоначално написано от brunder
    Ами 7ми клас сам ставам 8ми.Смисал като отивам трябва ли да правя някви тестове испециалност зависи какво предлага университета
    В смисъл ти искаш в Ню Йорк щата, или само града?? Да правят се тестове. Обикновено се прави SAT i TOEFL. Влезни тук: www.collegeboard.com и си разгледай за мястото, което те интересува и колко да е голям университета и цените.

Град
    burgas/pomorie
    Говорим за щата но може и града.Аз мн искам да съм военнен но това означава след като мина академията да ставам воиник а аз неискам искам само академията.И си падам по физика,електроника,дърводе лсто и още няко работи та какво бихте ми препорачали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си