.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    Повече от фен Аватара на fortvilelse

Любов..няма

Всичкото това е чисто привличане и жажда да ти угаждат..
    Mistakes are proof that you are trying.

Зависи от гледната точка и ситуацията в която се намираш

Добре де, кво ще рече любов? загриженост,състрадание,же лание да накараш човека да е добре..или чиста хиия?

Любовта според мен е едновременно най-върховното и най-ужасното нещо, което може да се "случи" на човек Ако тя е споделена - добре, всичко е ОК, летим в облаците и какво ли още не. Но ако говорим за несподелени чувства ... нещата стоят по коренно различен начин. Любовта се превръща в омраза, завист, ревност, нежелание за живот ... и все такива меко казано неприятни усещания. Та така - пак казвам, зависи в каква ситуация се намираш

Re: Любов..няма

Цитирай Първоначално написано от fortvilelse

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    ПОДКРЕПЯМ
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    А има ли значение дали има , или няма ? Думата "любов" просто описва определено емоционално състояние ..Различните хора я тълкуват по различен начин и всеки от нас твърди ,че неговият си начин е правилният

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    А има ли значение дали има , или няма ? Думата "любов" просто описва определено емоционално състояние ..Различните хора я тълкуват по различен начин и всеки от нас твърди ,че неговият си начин е правилният
    + 1000....
    FUCKтически не ме интересува

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Никой човек ли не обичаш? Майка, баща, приятели...Нищо ли не обичаш? Ако е така - жалко за теб.

Има любов и тя е в очите и жестовете на любимите ми хора, в техните прегръдки и целувки Нима майката не може да обича безкористно детето си? Нима приятелят не може да е такъв без да очаква нещо? Нима мислиш, че никога в света двама души не са се обичали и не са били щастливи? Аз живея за да обичам и ми е нужно да обичам, за да живея...

Да, така излиза. Нищо не обичам..

Това е някаква верига от събития, които те повличат. Харесваш си как нчкой изглежда (освен красота - държание, характер). Той/тя най-вероятно ще е пълен кретен или прикрит идиот, обаче химията в комбинация със заблудата, че сме богоизбрани и точно на нас ще се случи щастие ни карат да изглупяваме. Общо взето това е механизмът на любовта............

Има любов, има и хора не срещнали любовта и именно тези хора са тези, които твърдят, че няма любов.Това, че дадена личност не е познала истинската любов, не означава, че това чувство и състояние въобще не съществуват.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на December
    Да, така излиза. Нищо не обичам..
    Тва човек да не изпита обич си е доста жалкко...
    Как не обичаш никого и нищо?Дори и още да не си намерила любовта,тва не означава, че не можеш да обичаш някои малки удоволствия от живота.Примерно да обичаш чувството когато пиеш сутрешното си кафе в спокойна сутрин...
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Някой да е казал,че има,смисъл може и да е казал,но до сега не е доказано доколкото знам.За мен любов няма...айде плюите ме са

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Подкрепям,всичко е до време,няма нищо общо с това любов -дори и да има такова нещо,след всичко това се превръща в едно съчувствие и отговорности...Отказах се да бъде позитивна точно по тая тема (:
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    ей ако някога успея да ги разбера жените ще ви почерпя всички ....
    как успя само за 5 мин да ми прецака натроението, да ме кара да се чувствам виновен за нещо за което нямам вина, и да ме използва като парцал ....баси аз тез ралти никога няма да си помисля да ги напрая на някой ....

Ей т'ва е !!

Град
    Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Ей т'ва е !!

??? нормално ли е ???

после чакаш любов от такъв човек ....

Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN
    ей ако някога успея да ги разбера жените ще ви почерпя всички ....
    как успя само за 5 мин да ми прецака натроението, да ме кара да се чувствам виновен за нещо за което нямам вина, и да ме използва като парцал ....баси аз тез ралти никога няма да си помисля да ги напрая на някой ....
    Ейй как се "кефя" на такива изказвания Мразя някой да слага жените под общ знаменател ..

Таа - това си е до човек. Всъщност, случвало ми се е с момче... Не беше само едно така като се замисля. Тя явно не си заслужава. Но едва ли сега ти пука колко струва. Нямам отговор на въпроса ти, но искам да кажа че и на мен ми е писнало от лицемери и двуличници! (не визирам даден пол, а даден тип хора)

Супер фен Аватара на radeberger

Съгласен съм .

Град
    не я слагам под общ знаменател с останалите жени .... просто аз се надявам тя да има моите чувства, а не да ми праи кофти глупости ....
    ай сикти има и други ....

Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN
    не я слагам под общ знаменател с останалите жени .... просто аз се надявам тя да има моите чувства, а не да ми праи кофти глупости ....
    ай сикти има и други ....
    О със сигурност има други, които си заслужават .. Аз с това се утешавам след загубата на поредния ..

Град
    ... не вярвам много в това за следващата ... имам чувството, че след всяка следваща ставам все по безчувствен с цел да не ми е кофти когато всичко свърши ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си