- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов..няма
Всичкото това е чисто привличане и жажда да ти угаждат..
Mistakes are proof that you are trying.
Добре де, кво ще рече любов? загриженост,състрадание,же лание да накараш човека да е добре..или чиста хиия?
Любовта според мен е едновременно най-върховното и най-ужасното нещо, което може да се "случи" на човекАко тя е споделена - добре, всичко е ОК, летим в облаците и какво ли още не. Но ако говорим за несподелени чувства ... нещата стоят по коренно различен начин. Любовта се превръща в омраза, завист, ревност, нежелание за живот ... и все такива меко казано неприятни усещания. Та така - пак казвам, зависи в каква ситуация се намираш
![]()
Първоначално написано от fortvilelse
![]()
ПОДКРЕПЯМ
А има ли значение дали има , или няма ? Думата "любов" просто описва определено емоционално състояние ..Различните хора я тълкуват по различен начин и всеки от нас твърди ,че неговият си начин е правилният![]()
--------------------------------------------------------
+ 1000....Първоначално написано от BlueFace
![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
Никой човек ли не обичаш? Майка, баща, приятели...Нищо ли не обичаш? Ако е така - жалко за теб.
Има любов и тя е в очите и жестовете на любимите ми хора, в техните прегръдки и целувки Нима майката не може да обича безкористно детето си? Нима приятелят не може да е такъв без да очаква нещо? Нима мислиш, че никога в света двама души не са се обичали и не са били щастливи? Аз живея за да обичам и ми е нужно да обичам, за да живея...
Да, така излиза. Нищо не обичам..
Това е някаква верига от събития, които те повличат. Харесваш си как нчкой изглежда (освен красота - държание, характер). Той/тя най-вероятно ще е пълен кретен или прикрит идиот, обаче химията в комбинация със заблудата, че сме богоизбрани и точно на нас ще се случи щастие ни карат да изглупяваме. Общо взето това е механизмът на любовта............
Има любов, има и хора не срещнали любовта и именно тези хора са тези, които твърдят, че няма любов.Това, че дадена личност не е познала истинската любов, не означава, че това чувство и състояние въобще не съществуват.![]()
Първоначално написано от BlueFace
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Тва човек да не изпита обич си е доста жалкко...Първоначално написано от fortvilelse
Как не обичаш никого и нищо?Дори и още да не си намерила любовта,тва не означава, че не можеш да обичаш някои малки удоволствия от живота.Примерно да обичаш чувството когато пиеш сутрешното си кафе в спокойна сутрин...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Първоначално написано от BlueFace
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Някой да е казал,че има,смисъл може и да е казал,но до сега не е доказано доколкото знам.За мен любов няма...айде плюите ме саПървоначално написано от fortvilelse
Подкрепям,всичко е до време,няма нищо общо с това любов -дори и да има такова нещо,след всичко това се превръща в едно съчувствие и отговорности...Отказах се да бъде позитивна точно по тая тема (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ейй как се "кефя" на такива изказванияПървоначално написано от DeViLMaN
Мразя някой да слага жените под общ знаменател ..
Таа - това си е до човек. Всъщност, случвало ми се е с момче... Не беше само едно така като се замисля. Тя явно не си заслужава. Но едва ли сега ти пука колко струва. Нямам отговор на въпроса ти, но искам да кажа че и на мен ми е писнало от лицемери и двуличници! (не визирам даден пол, а даден тип хора)
Първоначално написано от fortvilelse
Съгласен съм .![]()
О със сигурност има други, които си заслужават .. Аз с това се утешавам след загубата на поредния ..Първоначално написано от DeViLMaN
![]()