- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов..няма
... не вярвам много в това за следващата ... имам чувството, че след всяка следваща ставам все по безчувствен с цел да не ми е кофти когато всичко свърши ...
И аз съм така за всеки следващ...
+Първоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
или поне ти така си мислиш/искаш да бъдеПървоначално написано от fortvilelse
![]()
любов може и да има, ама е като трифазния ток - иди го описвай... то си е до чувство. Това, че искаме всичко да ни е обяснено и да е изпипано с детайли от учените... си е вече жажда за знания, които са напълно ненужнилюбов има, аз съм свидетел на такава и определено не е привличане, нито "жажда да си угаждат"... в момент на афект говорим кво си искаме, айде, простено ти е
Айде пак - "Любов няма".
Ама толкова сте ми смешни като почнете така, че... няма накъде повече.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
няма, да... като те зарежат много ясно, че няма![]()
Зарежи.. дълго можем да си спорим дали има или няма..За мен лично няма.. Случвало се е уж да се "влюбя".. до следващата седмица.Може би проблема е в мен, защото съм студена и от там да твърдя, че такова нещо като любов няма. Честно, по-добре е да казваме, че няма отколкото накрая да останем разочаровани.
Mistakes are proof that you are trying.
Първоначално написано от fortvilelse
попринцип може да съдим "дали има любов или няма" по нашия любовен живот...ако всичко в любовно отношение винаги ти са се случвали хубави неща,разбира се че ще кажеш,че има ...ако пък си разочарована или пък "студена" както каза,за теб няма ..и така ...може би това,че се държиш студено е някакъв вид защитна реакция..тъй като някога си се била раздала за някое момче прекалено много,толкова колкото не е заслужавал и те е наранил .. например аз до сега не съм имала една сериозна връзка,винаги съм била разочарована в любовта ..но не бих искала да изразя мнение по върпоса има ли любов или не...тъй като не се знае какво ще ти поднесе съдбата,но като страничен надблюдател и преживяла го ...те подкрепям,че наистина няма любов или има някакви признаци на това,но донякъде....
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Аз пък мисля, че колкото повече се влюбваш и после скъсвате с всеки пореден път ставаш все по-безразлчен и по-безразличен.. и накрая се оказваш едно човече неспособно да се отдава на хората и дори няма желание за нещо такова..таа ако още в началото си решил да си го спестиш накрая можеш да си живееш спокойно без да се чувстваш изхабен.
Първоначално написано от krem4et0
така е ...вярно е ..и аз съм изпитвала и радост и тъга в любовта...и когато съм се чувствала щастлива наистина съм мислила,че има любов...но когато всичко отиде подяволите,когато те наранят,а си вярвала в този човек,когато си се раздавал/а изцяло за този човек,той е бил всичко за теб и например те излъже или нарани..как може да си помисля,че има любов...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Мислиш ли, че не дреме дали сме ти смешни? O.o .. peace.Първоначално написано от onestar
Щсатие няма. . .Нищо няма!!! досега нищо добро не видях от живота
Metal,Prodigy,Slipntol RLZ!!! skupe:lear29 ^^
Emo C00l
С всичките ти 13 години си видял всичко в живота, страдалец мамин!Първоначално написано от Seraphine
![]()
Няма да оспорвам ничие твърдение, само ще споделя моето :
Аз вярвам в любовта, тя е навсякъде около мен, тя е олицетворение на Господ и ме прави щастлива! За някой това може да е заблуда, внушение и т.н., но не ме интересува какво мислят околните, защото се чувствам щастлива.![]()
Много често такива изказвания идват от хора, които са имали нереални очаквания за любовта.Всичкото това е чисто привличане и жажда да ти угаждат..
Любовта включва голяма отговорност, а не само принцове на бели коне и самодиви.
ех.. жалко е, че мислиш така. някога ще срещнеш Човека и ще съжаляваш за мнението си.
Имало едно време..
Любовта е само по филмите,където всичко е толкова романтично и приказно.Всеки човек вижда това и си мисли,че това е стереотипа за влюбения.В действителност тази "холивудска" любов не съществува.Или дори ако съществува нещо такова, то скоро ще изчезне.Защото тези сладки игрички бързо омръзват..