.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    ... не вярвам много в това за следващата ... имам чувството, че след всяка следваща ставам все по безчувствен с цел да не ми е кофти когато всичко свърши ...

И аз съм така за всеки следващ...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Ха - ха. Съгласен! Наистина няма. (:

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Има любов, има и хора не срещнали любовта и именно тези хора са тези, които твърдят, че няма любов.Това, че дадена личност не е познала истинската любов, не означава, че това чувство и състояние въобще не съществуват.
    +

Супер фен Аватара на WaterLilly

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Любов..няма

Цитирай Първоначално написано от fortvilelse
    Всичкото това е чисто привличане и жажда да ти угаждат..
    или поне ти така си мислиш/искаш да бъде

любов може и да има, ама е като трифазния ток - иди го описвай... то си е до чувство. Това, че искаме всичко да ни е обяснено и да е изпипано с детайли от учените... си е вече жажда за знания, които са напълно ненужни любов има, аз съм свидетел на такава и определено не е привличане, нито "жажда да си угаждат"... в момент на афект говорим кво си искаме, айде, простено ти е

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Айде пак - "Любов няма".
    Ама толкова сте ми смешни като почнете така, че... няма накъде повече.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Поредната..

Не е така.. Любовта съществува

Цитирай Първоначално написано от Candice
    Не е така.. Любовта съществува
    +1

няма, да... като те зарежат много ясно, че няма

Повече от фен Аватара на fortvilelse
    Зарежи.. дълго можем да си спорим дали има или няма..За мен лично няма.. Случвало се е уж да се "влюбя".. до следващата седмица.Може би проблема е в мен, защото съм студена и от там да твърдя, че такова нещо като любов няма. Честно, по-добре е да казваме, че няма отколкото накрая да останем разочаровани.
    Mistakes are proof that you are trying.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от fortvilelse
    Зарежи.. дълго можем да си спорим дали има или няма..За мен лично няма.. Случвало се е уж да се "влюбя".. до следващата седмица.Може би проблема е в мен, защото съм студена и от там да твърдя, че такова нещо като любов няма. Честно, по-добре е да казваме, че няма отколкото накрая да останем разочаровани.

попринцип може да съдим "дали има любов или няма" по нашия любовен живот...ако всичко в любовно отношение винаги ти са се случвали хубави неща,разбира се че ще кажеш,че има ...ако пък си разочарована или пък "студена" както каза,за теб няма ..и така ...може би това,че се държиш студено е някакъв вид защитна реакция..тъй като някога си се била раздала за някое момче прекалено много,толкова колкото не е заслужавал и те е наранил .. например аз до сега не съм имала една сериозна връзка,винаги съм била разочарована в любовта ..но не бих искала да изразя мнение по върпоса има ли любов или не...тъй като не се знае какво ще ти поднесе съдбата,но като страничен надблюдател и преживяла го ...те подкрепям,че наистина няма любов или има някакви признаци на това,но донякъде....

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    gabsit000, мислиш ли, че не съм била разочарована от любовта? Случвало ми се е десетки пъти, но това не ми е пречило да обичам, да се влюбвам и да изпитвам щастие от споделените чувства. Просто не трябва да с отказваш.

Аз пък мисля, че колкото повече се влюбваш и после скъсвате с всеки пореден път ставаш все по-безразлчен и по-безразличен.. и накрая се оказваш едно човече неспособно да се отдава на хората и дори няма желание за нещо такова..таа ако още в началото си решил да си го спестиш накрая можеш да си живееш спокойно без да се чувстваш изхабен.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    gabsit000, мислиш ли, че не съм била разочарована от любовта? Случвало ми се е десетки пъти, но това не ми е пречило да обичам, да се влюбвам и да изпитвам щастие от споделените чувства. Просто не трябва да с отказваш.

така е ...вярно е ..и аз съм изпитвала и радост и тъга в любовта...и когато съм се чувствала щастлива наистина съм мислила,че има любов...но когато всичко отиде подяволите,когато те наранят,а си вярвала в този човек,когато си се раздавал/а изцяло за този човек,той е бил всичко за теб и например те излъже или нарани..как може да си помисля,че има любов...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Айде пак - "Любов няма".
    +++

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Айде пак - "Любов няма".
    Мислиш ли, че не дреме дали сме ти смешни? O.o .. peace.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Има разлика между "има любов" и "има вечна любов"

Щсатие няма. . .Нищо няма!!! досега нищо добро не видях от живота
    Metal,Prodigy,Slipntol RLZ!!! skupe:lear29 ^^
    Emo C00l

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Seraphine
    Щсатие няма. . .Нищо няма!!! досега нищо добро не видях от живота
    С всичките ти 13 години си видял всичко в живота, страдалец мамин!

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    живота си е гаден, няма спор ... но за да го направиш какъвто искаш ти трябва да се постараеш доста а не да се надяваш да дойде от горе от само себе си ...
    Вярата е най-малкото което можеш да направиш за да постигнеш мечтите си ...

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Няма да оспорвам ничие твърдение, само ще споделя моето :

Аз вярвам в любовта, тя е навсякъде около мен, тя е олицетворение на Господ и ме прави щастлива! За някой това може да е заблуда, внушение и т.н., но не ме интересува какво мислят околните, защото се чувствам щастлива.

Всичкото това е чисто привличане и жажда да ти угаждат..
    Много често такива изказвания идват от хора, които са имали нереални очаквания за любовта.
    Любовта включва голяма отговорност, а не само принцове на бели коне и самодиви.

ех.. жалко е, че мислиш така. някога ще срещнеш Човека и ще съжаляваш за мнението си.
    Имало едно време..

Голям фен Аватара на ImTheBest
    Любовта е само по филмите,където всичко е толкова романтично и приказно.Всеки човек вижда това и си мисли,че това е стереотипа за влюбения.В действителност тази "холивудска" любов не съществува.Или дори ако съществува нещо такова, то скоро ще изчезне.Защото тези сладки игрички бързо омръзват..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си