Цитирай Първоначално написано от Assshley
По въпроса с работата-да,наистина нищо не зависи от вас,но по въпроса с връзката ви всичко зависи от вас.Наистина има два варианта-или да се разделите за лятото или да продължите да сте заедно,но има една приказка,че невиждани очи се забравят.Представи си,че стане така,че той срещне някоя друга или,че ти срещнеш някой друг и т.н Нищо не се знае.Разбрах от това,което си написала,че може би наистина се обичате обаче всичко е възможно като варианти.За мен най-добрия вариант е да се разделите поне за тея 2 месеца.Аз лично бих се измъчвала супер много да го чувам само по телефона и постоянно да го мисля какво прави,с кой е и т.н Апък ако той те обича наистина като се прибереш всичко ще си е като по старо му даже още по-хубаво,защото ще сте си липсвали и т.н Незнам .. малко си противореча,защото лично аз миналото лято с вече бившия ми приятел си бяхме решили да си останем заедно,въпреки че той щеше да ходи да бачка в Слънчев Бряг за 1 месец,но в край на сметка бачка само 2 седмици и през тея две седмици на мен ми беше супер кофти дори,когато се чувахме по телефона,защото си знаех,че го няма .. Незнам изпитание си е за една връзка разстоянието,но какво ще стане зависи от вас.
ю

доверието си го имаме на маХ, доказвал ми го мн пъти , не се движи с момичета ,а и ако беше така нищо нямаше да стаен , не е такъв .Ако искаше да ма разигеава и да са занимава и с др, щеше да го прави и сега , без да му мигне окото Защо трябва да го прави когато не се виждаме 2 месеца , като той ако искаше можеше да го прави и сега докато ходим . Аз за тва не се тревожа.. просто ме е страх да не се изгуби тръпката НО ТОЙ ПОСТОЯННО МИ ПОВТАРЯ ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ НЕ СМЕ СЕ ВИЖДАЛИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ МЕ ИСКА Нз майка ми ми каза че след 1 мъж не се тича.. че няма да се женя за него и че трябва да съм оптимист.. но нещата клонят към той да е в Бургас а аз тука ... оф ще говоря с него ..
квото ми каже тва ше стане .. просто ше чакам той да ми покаже от какво има нужда и по тоя начин ще разбера дали са били истински тич 6 месеца
майка също ми каза че така като сме далече , ще е изпитание и точно тогава ще разбера дали ще ме търси и дали държи на мен ..

очаквам още съвети напишете нещо .. раздвоена съм