- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гаджета
Здравейте,казвам се Александра и съм на 12 години. Имам си гадже от месец и нещо. Той се казва Кристиан и се запознахме преди около 1 година на село. Като отидох там всички момчета бяха хлътнали по мен. Един ден Криско ме попита дали искам да тръгнем и аз се съгласих. Бяхме гаджета около 1 седмица и всички започнаха да ми казват, че си има друга и че искиа да скъсаме, аз го попитах дали е вярно и той каза, че е вярно. Нали мина една година от както вече се познаваме и като си отидох на село тази пролет всички се бяха променили и той пак ме попита дали искам пак да се пробваме да тръгнем и аз пак се съгласих, но от два три дена започнахме да си пишем с най-добрия му приятел и аз започнах да изпитвам някакви чувства към него, а той минала година е искал да тръгнем, но не ми е казал. А след няколко дни е рождения ден на Кристиан и най-добрия му приетял и той ще ходи. Незнм сега на кой какво да кажа. Моля ви помогнете ми! На Кристиан ли да кажа или на найдобрия му приятел? Моля ви за помощ! За първи път съм в такава ситуация! МОЛЯ ВИ! Предварително благодаря!
Не се сдържах...
Вървиш подир задника на Криско.
Не го харесваш достатъчно, за да си с него.
А влечението ти към най-добрия му приятел е временно и като тръгнете след седмица вече ще ти е омръзнал.
На никой нищо не казвай. Защо не зае*еш и двамата?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
По дяволите - ти си на дванайсет. Още не изпитваш чувства. Рано ти е да *ходиш* с момчета.
Трябва да правиш това, което искаш, стига да не нараняваш останалите прекалено, но не можеш да нараняваш себе си, за сметка на другите, окей?
Сметни кое е по - добре за всички, това принципно би било варианта да ходиш с приятеля му, макар и все още да си само на дванайсет и да не разбираш.
Първоначално написано от babatigosho
12![]()
Амии не разбрах какво на кой искаш да кажеш. Ако харесваш най-добрия приятел на Крис...нещо си тръгни с него,ако не - не тръгвай.
![]()
Мисля,че това е достатъчно...Първоначално написано от sasheto9823
![]()
Първоначално написано от lucho13
Първоначално написано от BonbonaBaby
![]()
![]()
![]()
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Мно' си тъП СаШиеПървоначално написано от JackSparrow
![]()
![]()
![]()
![]()
Ходи и с двамата. бОли те оняа раота..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Аз мисля , че за любов граници няма ако въобще тва може да се нарее любов! Тя е на 12 да така е... не , че аз съм много голяма на 15 съм ...амааа все пак да си кажа...![]()
![]()
Виж милааа, бъди с момето ,което искаш Крис или Приятеля му... Кой е по-добър сама реши. До разказаното аз разбрах , че крис доста те е будалкал относно момичетата искам да съм с теб не искам та какво е това и ти пак шанс си му дала. Да ти кажа недей и много от моя съвет да взимаш, защото аз за мен си нямам кво да кажа камоли за другите, но според мен е най-добре дааа послушаш сърцето си![]()
Нито единият, нито другият. И тримата сте още хлапета, хващайте колелата, не се занимавайте с "гаджета" и т.н.![]()
I lol'd.
I facepalm'dПървоначално написано от WaterLilly
--------------------------------------------------------
Ти ... си ... мега ... ЗЛЕ !:P
I'm inlove with a criminal...
++Първоначално написано от Dessynka
12.. ляля..
"Аз съм на 3.. достатъчно голяма ли съм,за да правя с*кс ,щотот съм влюбена в едно момче на 4 ;сс " ;дд
както и да е .. ти си на 12 не ти пука за никой от тях ама както и да е
а "всички хлътнаха по мен"![]()
размаза ме!
Ohne dich kann ich nicht sein...
Ииии тук ме загуби като читател ^^Първоначално написано от sasheto9823
![]()
Зарежи ги и двамата нали "всички хлътнаха по мен" ще се намери някой др ..![]()
Мно'о си тъп, Сашееее!![]()
Що не им отвъртиш по един кавал и на двамата и да мирясате всички заедно?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ох ... лелел немога майна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мизерници .
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
+Първоначално написано от Abigoria
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Леле, на 12г., а вече в любовен триъгълник. Уау !! Имам натрапчивото усещане, че нещо съм изостанала - все пак, на 15г. съм, а още не съм била вписана в никакви геометрични фигури. Трябва да постна тема за това![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."