Здравейте,казвам се Александра и съм на 12 години. Имам си гадже от месец и нещо. Той се казва Кристиан и се запознахме преди около 1 година на село. Като отидох там всички момчета бяха хлътнали по мен. Един ден Криско ме попита дали искам да тръгнем и аз се съгласих. Бяхме гаджета около 1 седмица и всички започнаха да ми казват, че си има друга и че искиа да скъсаме, аз го попитах дали е вярно и той каза, че е вярно. Нали мина една година от както вече се познаваме и като си отидох на село тази пролет всички се бяха променили и той пак ме попита дали искам пак да се пробваме да тръгнем и аз пак се съгласих, но от два три дена започнахме да си пишем с най-добрия му приятел и аз започнах да изпитвам някакви чувства към него, а той минала година е искал да тръгнем, но не ми е казал. А след няколко дни е рождения ден на Кристиан и най-добрия му приетял и той ще ходи. Незнм сега на кой какво да кажа. Моля ви помогнете ми! На Кристиан ли да кажа или на найдобрия му приятел? Моля ви за помощ! За първи път съм в такава ситуация! МОЛЯ ВИ! Предварително благодаря!