.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Град
    Пловдив

Може ли малко помощ за Microsoft office?

Здравейте Имам следния проблем - преди няколко дни ми преинсталираха компютъра и в момента Microsoft office просто липсва,няма нито word,нито excel, нито powerpoint,outlook,publisher и т.н. Пробвах да сваля от интернет някои версии,но нещата не се получават. Започва да се инсталира,стига до един етап и се оказва,че нещо липсва и инсталирането се прекратява... Има ли как да си ги сваля свободно от интернет ?

Можеш да го свалиш от тук: >>Цък!<<

П.С. - Свободно от интернет няма начин, тъй като Майкрософт офис пакета е платен софтуер!

Ако пак не става снимай грешката, която ти се появява при инсталирането!

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    На моя компютър след поредното преинсталиране ги нямаше тези неща, но после дойде някакъв познат на баща ми и ми ги инсталира от диск. Така, че поразпитай и някои твои приятели, които са по-навътре с компютри и инсталиране, вече доста хора имат пиратски дискове, които си знаем, че за домашни условия вършат същата работа.
    времет0 тu uztuча

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от d3sincet0y
    На моя компютър след поредното преинсталиране ги нямаше тези неща, но после дойде някакъв познат на баща ми и ми ги инсталира от диск. Така, че поразпитай и някои твои приятели, които са по-навътре с компютри и инсталиране, вече доста хора имат пиратски дискове, които си знаем, че за домашни условия вършат същата работа.
    защо като в нета има всичко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си