.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: проблемче

проблемче

направо.... имам следния проблем

с едно момиче ходихме около месец но не беше много забавно щото аз се държах като тъпанар - в даскало не си говорихме но когато излизахме само двамата си говорехме и беше забавно
    после скъсахме и аз си мислех че съм я забравил (даже имах друго гадже с което беше интересно но просто ги нямаше силните чувства като при другото момиче), но не съм я забравил явно и много искам да си я върна и съм сигурен че съм променен и също съм сигурен че няма да се държа както преди

таа.... моля да дадете съвет как да се осъществи въпросното връщане
    мерси

Защо просто не я потърсиш отново ? Създай приятелски отношения, че да може да види промяната в теб и след това и обясни, че си осъзнал грешката си и искаш да си с нея, че съжеляваш . . ако още те обича ще мине номера.Друго няма какво да направиш поне според мен.

Супер фен Аватара на radeberger
    Мисля , че е по добре да си намериш нова . Щом вече всичко е свършило с нея според мен няма смисъл .

Признай и,че още я искаш! Тоа най-много ще я трогне

ми на 4ти побовината даскало ше ходим на дискотека и се надявамтам да успея
    ии не мога да си намеря "нова" щото яя харесвам мнооооого
    любов кво да праиш

Супер фен Аватара на radeberger
    Цитирай Първоначално написано от nebulus
    любов кво да праиш

В първото ти мнение казваш , че ти е било интересно и забавно . Тва любов ли е или някво увлечение просто ?

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Цитирай Първоначално написано от nebulus
    любов кво да праиш

В първото ти мнение казваш , че ти е било интересно и забавно . Тва любов ли е или някво увлечение просто ?

под забавно имам предвид че се смяхме, цилувахме.. не е увлечение

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    пич имаш уста мозък и крака .....отиваш казваш и какво мислиш ! ясен ли бях ? и да няма такива срам не срам .... нищо не покоряа повече едно момиче от това когато момчетосе излага за да си каже мъките .... повярвай ми ! аре беги и успех ...

Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN
    пич имаш уста мозък и крака .....отиваш казваш и какво мислиш ! ясен ли бях ? и да няма такива срам не срам .... нищо не покоряа повече едно момиче от това когато момчетосе излага за да си каже мъките .... повярвай ми ! аре беги и успех ...
    мерси заа успеха ама не съм сиг че ше се съберем пак ии знам че ако не ппробвам няа разбера ма.. верно и срама участва..

Град
    аз колко съм се излагал просто нямаш думи , ама след това момичето само идваше при мен да ми каже, че иска да сме нещо повече от приятели ... верно, че не бяха хубави връзки, но научих много...
    Но от всичките без 1 станаха перфектните гаджета .. а тая последната ми вади душичката ....

тва да се чува
    и се пак има някво гадно притеснение дето.....

Град
    винаги го има .... притеснението се изразява от факта че тя може да каже ... "по добре да си останем приятели" неприятно но без такива не може ... колкото повече чакаш толкова по-голям е шанса да не си отвориш устата ....

ше се пробвам на диското пак да видим

Град
    не е добър вариант диското ... ти си знаеш ... на диско не се получава романтикаат която ан тебе ти е нужна ... не искаш тя да е една от поредните ... искаш тя да се чувства единствената за теб ... не е късно тя ще бъде ще бъде по щастлива от всякога,ще грее като луната (която всъщност май не се показа) и в всички случеи ще е по добре от някфа си дискотека с всички накуп .... не питай старило питай патило ,май такава беше приказката ....

нз как е приказката ами ти как предлагаш да стане ноо трябва да се има предвид чее с нея почти не сме си говорили откакто скъсахме за което съжалявам амаа..... направо съм мн прецакан

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Първо се поинтересувай от нея,излесте няколко пъти,тя да усети,че си се променил и тогава можеш да и кажеш,за чувствата си.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Кажи й го!! ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си