- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблемче
направо.... имам следния проблем
с едно момиче ходихме около месец но не беше много забавно щото аз се държах като тъпанар - в даскало не си говорихме но когато излизахме само двамата си говорехме и беше забавно
после скъсахме и аз си мислех че съм я забравил (даже имах друго гадже с което беше интересно но просто ги нямаше силните чувства като при другото момиче), но не съм я забравил явно и много искам да си я върна и съм сигурен че съм променен и също съм сигурен че няма да се държа както преди
таа.... моля да дадете съвет как да се осъществи въпросното връщане
мерси
Защо просто не я потърсиш отново ? Създай приятелски отношения, че да може да види промяната в теб и след това и обясни, че си осъзнал грешката си и искаш да си с нея, че съжеляваш . . ако още те обича ще мине номера.Друго няма какво да направиш поне според мен.![]()
Мисля , че е по добре да си намериш нова . Щом вече всичко е свършило с нея според мен няма смисъл .
ми на 4ти побовината даскало ше ходим на дискотека и се надявамтам да успея
ии не мога да си намеря "нова" щото яя харесвам мнооооого
любов кво да праиш
Първоначално написано от nebulus
В първото ти мнение казваш , че ти е било интересно и забавно . Тва любов ли е или някво увлечение просто ?
Първоначално написано от radeberger
под забавно имам предвид че се смяхме, цилувахме.. не е увлечение
мерси заа успеха ама не съм сиг че ше се съберем пак ии знам че ако не ппробвам няа разбера ма.. верно и срама участва..Първоначално написано от DeViLMaN
тва да се чува
и се пак има някво гадно притеснение дето.....
ше се пробвам на диското пак да видим
не е добър вариант диското ... ти си знаеш ... на диско не се получава романтикаат която ан тебе ти е нужна ... не искаш тя да е една от поредните ... искаш тя да се чувства единствената за теб ... не е късно тя ще бъде ще бъде по щастлива от всякога,ще грее като луната (която всъщност май не се показа) и в всички случеи ще е по добре от някфа си дискотека с всички накуп .... не питай старило питай патило ,май такава беше приказката ....![]()
нз как е приказката ами ти как предлагаш да стане ноо трябва да се има предвид чее с нея почти не сме си говорили откакто скъсахме за което съжалявам амаа..... направо съм мн прецакан
Първо се поинтересувай от нея,излесте няколко пъти,тя да усети,че си се променил и тогава можеш да и кажеш,за чувствата си.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!