- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как?...
Има едно момиче което изглежда ме харесваше преди време но аз не и обърнах внимание или по точно не предприех първата стъпка!След 3 месеца видях че вече не ми обръща внимание и ми стана тъпо...(нормално..)
сега аз мн я харесвам ...стана обратното
Но случайно днес бяхме на кафе (не сами)и неотлепяхме погледи един от друг с усмивки
та чудно ми е как да върна интереса и към мен ,защото момичето наистина ми харесва.
никакъв шанс да успееш, освен ако момичето не страда от малоценност или пък му се занимава с щуротии.
ти къде беше 3 месеца? след дъжд качулка общо-взето.
Еех,това ви е акълеца на вас мъжетеСещате се,че обичате една жена чаак когато я изгубите..Ноо пък имаш шанс ако и покажеш,че я харесваш много и направиш един-два романтични жеста
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Именно.Първоначално написано от mArMaLaDkA
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
айде само да не се слагаме под общ знаменател...Първоначално написано от brutaLxxbunny
иначе мармаладка си каза точно - след дъжд качулка...
шансовете ти са 50 на 50
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Що просто не и кажеш, кво те спира? Страх ли те е? От кво?
Стегни се и стига си ревал, баси... Проблемите ви са толкова жалки и банални, че ми писна да ги чета всеки ден отново...
Първоначално написано от babatigosho
Не съди по държанието на някои обърканите децаПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Първоначално написано от brutaLxxbunny
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Кажи и го директно че я харесваш,може да си има сега вече приятел и да не ти обръща поради тази причина внимание.При мен така стана с едно момиче
Тъпото е че сега друго момиче което само двусмислени намеци ми пуска и не знам какво да правя не мога да разбера какво иска
ше се самоубия...как да ти помогна, ходи си тегли ножа ;д
Medusa…abuser…both beast and beauty. Seducer…she'll use you…bring you to your knees.
Ооо! Я не говори за всички! К`во да го направя че той постъпва толкова глупаво??? И най - вероятно е момче на около 14-15.Първоначално написано от brutaLxxbunny
ПТ - Момче, постъпил си доста глупаво като не си предпиел първата крачка. Не е влюбване също, а увлечение! Намери си някоя друга която да ти се върже.
3 месеца не си направил нищо. Или си много нерешителен и срамежлив или си я харесвал само външно, но нищо повече. По мое мнение е късно. Дори д ате харесва малко, по-скоро би привлякла вниманието ти, а когато се пробваш да се сближите ще ти каже, че иска да сте само приятели. С други думи в момента тя те ловува и залага капани, на които ти се хващаш. А и не я обвинявам 3 месеца...Има още много момичета, но следващия път действай.
.Първоначално написано от brutaLxxbunny
ПОДКРЕПЯМ.
мечтата ти
Рано си се сетил .. и все пак опитай да я поканиш да излезнете само двамата и ако не те резне значи е достатъчно заблудена да ти даде втори шанс ..