- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Моят проблем
--------------------------------------------------------------------------------
Значи моят пробел е такъв. Скоро навърших 13 и от година и нещо не съм излизала навън с фр. Аз съм отличничка и съм примерно дете не върша глупости нямам двойки нямам гадже и такива неща. Имах само 2 фр с които съм живяла цял живот, но те се размомяха и сега ходят по гаджета и като им кажа айде да си играем те ми викат ти луда ли си .. Обичам мама и излизам с нея навън до пазара и такива неща .. тя ми е най добрата приятелка.. а всички ми викат мамино детенце.. има ли някой като мен .. в училище ходя с едно момиче което също е като мен няма гадже и не се прави на мн голяма Ето защо сме най добри фр но нейния баща е мн строг и не я пуска навън.. а мен ме пускат но просто не искам с момичетата от моя клас които само мислят за момчета и за секс.. Мен момчетата ме харесват но просто аз не искам, защото съм малка ...... смятате ли че съм нормална аз да защото не искам на 12 да съм бренна с извинение ще чакам поне до към 18 19 г а вие ?? Всъщност да не мислите че не искам да излизам искам ест но просто ако излеза с някой от класа тоест момичетата те ходят с момчета от 9 10 клас и правят неща които на мен не ми харесват.. искам просто някой с които да поиграя на волей или на нещо др .. но такива около мен няма или ще правят неприлични неща или ще ги гони мвр.. преди излизах но с деца а не хора които искат да правят секс .. в класа ми не ме мразят а просто не се занимават с мен защото почти всички нямат по високи оценки от 3 и 4 а и аз не псувам не пуша и тн а просто слушам учителите .. мама се радва че съм добра но и на нея и е мъчно че нямам фр добре че я има нея да се гушна .. просто на времето мн излизах по цял ден с фр но те бяха деца а не като сега.. мс предварително за отделеното време
съвсем нормално дете си
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Добре си. Нищо ти няма. Не се притеснявай. Разпусни се малко. Кой клас си за да ти кажа повече информация?![]()