.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Забрана по заведенията на лица под 18 години

Парламентът забрани на деца под 18 години да стъпват в заведения за пушачи!!! Какво мислите по темата

Да, преди малко чух по новините. Според мен тва е пълна глупост. 'Що и в градския транспорт да се качваме не ни забранят?

za po lesno 6to ne zabranqt da se pravqt deca

Мдаааа тъкмо ще предотвратят разочарованието от младото поколение.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Аз ще стачкувам!! xD
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

i az 6te sta4kuvam

Според мен колкото сега " не ни пускат" по дискотеките толкова и след тоя тъп закон. :P А иначе е МЕГА тъп закона, че дори и с придружител не можело. Ми ако съм на РД на някой от семейството с цялото семейство пак ли не може?

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Това са пълни глупости...Ако сме държава,дето се спазват закони и не всеки да прави каквото си иска,може и да се спази този закон!Но...в България...ЕДВА ЛИ!Тук няма закони,а дори и да има никой не ги спазваСамо се чудят в парламента к'во да измислят...Кво са правят и те...знаем се нашенците какви сме

Ние сме срам и позор.
    Опитват се да ни вкарат в "правия път" ама май нещо не им се получава.

neka ne zabravqme 4e takova ne6to moje da se slu4i samo v bg na men mi izglejda sme6no ednovremenno s tova i neveroqtno kak 6te nakarat 15-16-17-18 godi6ni da ne izlizat na kafe ili na zavedenie pa kamo li na diskoteka ne mi se vqrva nqkoi da go spazva. tozi zakon si struva no ako be6e napraven naprimer lica pod 14 godini za6toto na 14 ve4e imat li4na karta i samo te da nqmat pravo

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Доста тъп закон,но едва ли ще се спазва де..Нищо чудно,това е България ..Там,в парламента се чудят какво да измислят,ама да беше нещо хубаво...Бахти простотиите,дето измислят
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Пхах... а да не мислите, че някой ще проверява кой бил в дискотеката и кой-не ;д абсурд! според мен тва че са казали да не ходим няма да спре желаещите да копунясват
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Пхах... а да не мислите, че някой ще проверява кой бил в дискотеката и кой-не ;д абсурд! според мен тва че са казали да не ходим няма да спре желаещите да копунясват
    +1 . С това желание да ни вкарат в правия път вече започват да прекаляват.Хем вижда,че нищо не става,хем продължават да измислят безмислени закони,които никой няма да спазва
    Неприлично Щастлива .. : )

Донякъде съм за,но от гледна точка на въпроса "защо беше направен този закон?" е напълно безмислено,защото той се създаде заради закона за закрила на детето,заради цигарения дим,а по тази логика ние няма да имаме право и да ходим в ресторанти и пицарии най-малкото, по простата логика,че навсякъде се пуши..Депутатите мислиха,мислиха и пак се о*раха с извинение Инае напълно подкрепям закона да НЕ се допускат някакви 14-16 пикльовци по дискотеките(аз също спадам в тази възрастова група),просто не ни е там мястото осъзнайте се

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ми супер, к'во?
    Тъкмо няма да виждам 12-годишни пикли как се мъкнат по заведенията смеейки се грозно и отчаяно опитвайки се да превлекат вниманието на околните по ред жалки начина.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Все ми е тая.Сууууупер рядко посещавам заведения на пушачи тъй че .. а и предпочитам да си изкарвам времето на много по-хубави и здравословни места.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Все ми е тая.Сууууупер рядко посещавам заведения на пушачи тъй че .. а и предпочитам да си изкарвам времето на много по-хубави и здравословни места.

Такаа... че е тъп закона ... тъп е !!! Аз съм почти на 17 г. от Варна. Днес имах интересна случка ... а именно изгониха ме от 2 кафета в центъра на Варна, именно защото нямам 18 г. Доколкото съм запознат с последно излезлия закон , лица под 18 г. няма право да влиза в заведения за пушачи.. а въпросът ми е ... та нали в парламента гласуваха и приеха закон в заведенията да не се пуши .. т.е. във всяко едно заведение би трябвало лица под 18г. да бъдат допускани, разбира се в позволените за това часове ( доколкото се спазва ... ).

Guest

Ама как така ще ми забранят да влеза в заведение където се пуши....след като аз самата пуша???
    Мнннннн е тъп тоя който е измислил тоя 'закон' и е за смях

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Цитирай Първоначално написано от PlamenVasilev
    Такаа... че е тъп закона ... тъп е !!! Аз съм почти на 17 г. от Варна. Днес имах интересна случка ... а именно изгониха ме от 2 кафета в центъра на Варна, именно защото нямам 18 г. Доколкото съм запознат с последно излезлия закон , лица под 18 г. няма право да влиза в заведения за пушачи.. а въпросът ми е ... та нали в парламента гласуваха и приеха закон в заведенията да не се пуши .. т.е. във всяко едно заведение би трябвало лица под 18г. да бъдат допускани, разбира се в позволените за това часове ( доколкото се спазва ... ).
    Еми то наистина трябва да има зали, в които не се пуши, но още не съм видял заведение, където да е направено това нещо.. ей така ще си остане поредния закон в историята. И е доста глупаво, тъй като има лица под 18, които пушат. Тоя закон не ме късае пряко, но не е много хубаво да ограничават, къде да ходят младите, мисля че те знаят какъв риск поемат да отидат в зала за пушачи.
    Вафла..

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    Апфф вместо да забранят пушенето на обществени места,както е в другите държави,те забраняват на 'децата' да ходят по заведения...отново доказваме,че живеем в Бг.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    За кво под 18 да не пускат в заведения,в които се пуши като всяка 2ра 14 годишна пикла (с извинение) пуши...

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx

Ама как така ще ми забранят да влеза в заведение където се пуши....след като аз самата пуша???
    Мнннннн е тъп тоя който е измислил тоя 'закон' и е за смях
    Не знаеш кой го е измислил, но пък веднага му лепваш етикета "тъп" само защото не е на твоето мнение.
    И закона не е тъп, никак даже. Това е за надути пикли, дето се мислят за много големи, щом пушат. И аз съм пушила, нищо не казвам. 2/3 от приятелите ми пушат. Просто влизаш в заведение, където те познават и можеш да пушиш, ние така сме правили. Или пък въобще недей пуши.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си