- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква коса предпочитате за момчетата.?!?
1.. - 1-ви номер
2.. - Фешани
3.. - Гелосани
4.. - Леко дълга
5.. - И още каквато измислите >..![]()
Аре пишете![]()
Азис - Хоп [music]
Леко дълга мазнаaa разбирасе =) С която спокоино мога да изпържя 100 мекици,и да ги раздавам на социално слабите хора ;]
Какви глупости мислите от скука....![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Нещо ми е тъпо е нема какво да правя
за тва, реших да пусна една ТЪПА тема![]()
Като ти е тъпа за кфо пишеш.![]()
![]()
Азис - Хоп [music]
Харесваме нормални момчета.
С нормални прически.
С нормални дрехи.
С нормлно поведение...
Къде са?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
първи номер<3
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Абе защо повечето като чуете "леко дълга коса" и започвате с "мазнотията" и ред други подобни неща?Първоначално написано от FrostHammer
Аз лично познавам 5-ма момчета, които са с дълги коси, стоят им перфектно, поддържат ги перфектно и всичко останало им е на шест.
Разбира се, винаги има по някоя "черна овца", ама дайте да не почваме пак с общите знаменатели, а?
> Леко дълга ^^
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
за всеки нормалното е различно, така че - конкретизирайПървоначално написано от LadyDi
![]()
Ами аз съм с много дълга,и си я подържам перфектно но има и трагични случайПървоначално написано от onestar
ем 3Първоначално написано от tonique
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бахти тъпото изказване....Първоначално написано от LadyDi
Къде са? ... наредени са на рафта между безкофеиновото кафе и зехтина без холестерол...Всичките са в квадратни опаковки , защото лесно се нареждат на щанда .
And they were put in boxes and they came out all the same...Първоначално написано от billyana
There`s doctors and lawyers and business executives and they all live in boxes and they all look just the same...
Първоначално написано от babatigosho
Точно от там..Извинявам се все пак за избухването , но ме подразни "харесваме" , все едно и аз съм в това число..Първоначално написано от theImmoral
Ако обичаш, би ли ми посочила и магазина, в който бих могла да ги открия?Първоначално написано от billyana
И се успокой. Нервите толкова рано в живота ти ще се отразят зле на по-късен етап![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Леко дълга. Да мога да си прокарам ръката през нея... и мека, и да ми мирише на хубав шампоан![]()
Хм...не мисля че мога да кажа коя е любимата ми мъжка прическа,на всяко момче му отива различен тип и всичко си е строго индивидуално...
Важното е да си рошаФ, меееен !!![]()
![]()
Аз ги предпочитам гелосани ..![]()
Аз като момче ще кажа че харесвам гелосани и боядисани във всевъзможни цветовеЛично съм сменил над 10 цвята на косата но това съм си аз все пак
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
То си е строго индивидуално, на всеки по различен начин му отива, но все пак лично аз твърдо предпочитам 1-ви номер.![]()
eми фешанските ми харесват,стига да не е прекалено
ии с гел ми харесват
ии леко рошави
но в никъв случай не ме кефят някви дълги коси-да си ги носят на опашки.Някак ми идва в повече ддз
Добре някой не харесва ли като моята 2-ри номер и шарки тип "Румънеца и Енчев"?