- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква коса предпочитате за момчетата.?!?
Да мога да му правя нормално дълги плитки, когато ми е скучно или не знам къде да си дяна ръцете.
Но няма да оставя момче, което ми допада, само защото не става за плитки или дори за опашки. ;д Просто дългокосите ми привличат вниманието от пръв поглед.
Първоначално написано от teenems
Може и малко по-дълга. Зависи.
тоя баш пък е най-инфантилното същество дето съм виждала не му тича тая прическа смешно изглеждаПървоначално написано от selenasky
![]()
+1Първоначално написано от MishaBabyy
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Първоначално написано от pamii
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Първоначално написано от Axe_vs_Sword
![]()
п.т.: ддзкато тоя на аватара ми са яки хДД
Pain is inevitable. Suffering is optional.
откъде да знам, последното нещо, което гледам в едно момче/в един мъж е косата му. на всеки различно му ходи, 'баси малоумните въпроси.
Не знам момичетата с какви прически харесват момчетата,обаче аз все по-често срещам момичета,които си падат по тоя тип прически като на Justin Bieber...а тоя е такъв смешник,че няма накъде просто![]()
Трябва да има косаКолкото повече, толкова повече
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Къдрави![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Истинските мъже нямат коса (или най- вероятно са първи номер)![]()
Обожавам мъже с дълга и добре поддържана коса, нещо от сорта на това:
![]()
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
УжаС...КАКъв е ТОЯ ИЗРОД таМ бе :dПървоначално написано от Behemoth
То тва не е мъж
![]()
ахахаха![]()
![]()
тва гелосани звучи ужасно
ми все ми е тая за косата му, цялостния вид и излъчването са по-важни
Въпрос на вкус! Не всеки харесва момчето да си прави косата на 'бодлички', мислейки си че да имаш литри гел на главата е красиво... На мен например това въобще не ми допада, показах, че ми харесват дълги и поддържани коси. Не виждам за кво трябваше да се правиш на интересен/на с глупавия си коментар и 'модерния' си начин на писане.Първоначално написано от Fortkn0x
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Тъмна ( направо черна )! Не харесвам момчета с голи глави, трябва да има коса, за да си играя с нея. Иначе не много къса, но не и много дълга, леко чуплива![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
нали тряя сме фиешани ;дПървоначално написано от Fortkn0x
![]()
Разбирам,че не ти харесва този стил прически,както ти го наричаш 'на бодлички'Първоначално написано от Behemoth
Ама просто от малък имам такова впечатление от мъжете с дълги коси...дразнят ме само като ги видя...иначе щом харесваш такива,няма лошо,аз просто изразих мнение спрямо тях и конктретно онзи "мъж" там на снимката
А колкото до писането ми,кво да ти обяснявамимам един плугин на winamp-а,където като върви някоя песен и Caps,Scroll и Num lock-а примигват и за тва така се получи
![]()
Първоначално написано от Snickers
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
или много къса или дълга и права (но не до кръста дълга де) но задължително да е без някакъв мазен гел или пък да е боядисана
![]()
I can't stop myself from loving you <3
оф...щом казвате че 'истинските мъже' са с коса до 2-ри номер то тогава до преди този стил да се наложине е имало истински мъже...ужас...
аз съм момче и моята е...да кажем че не е къса(определението 'дълга' би било смешно тъй като за дълга аз считам коса по-дългаа от 4-5 санта под раменете...)...малко над раменете...и принципно много се кефя на пичове които са с долу-горе толкова или малко по-дълга коса(щото дори и като върл защитник на дългата мъжка коса не мога да отрека че напоследък се навъдиха много 'привърженици' на тоя 'стил' дето си връзват мазните и нацъвтели неуспоримо дълги(не отричам...) коси на опашки...но ако някой говори за мъж с дълга коса и има впредвид такива...то определено няма как да си представи нещо красиво...за мене ако мъж има дълга коса то е най-готино да си я носи пусната и леко рошава дори и не да я зализва нанякъде или да си слага гел...ужас...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3